header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor smalband-IoT zal tegen 2030 naar verwachting 207,2 miljard USD waard zijn, met een groei van 69,2 AGR.

Jul 17, 2023 3:00 PM ET

Smalband-IoT-markt:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Narrowband-IoT Market by Device Type, Deployment, by Vertical -Forecast 2030″, zal de markt tegen het einde van 2030 naar verwachting een waarde van ongeveer 207,2 miljard dollar vertegenwoordigen. De rapporten voorspellen verder dat de markt zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 69,2 gedurende de beoordelingsperiode.

Narrowband-IoT marktoverzicht:

De wereldwijde Smalband IoT-markt groeit voortdurend. De proliferatie van IoT-apparaten in industriële toepassingen zal de markt naar verwachting een enorme impuls geven in de komende zes jaar. Het groeiende NB-IoT ecosysteem stelt nutsbedrijven, energiebedrijven en andere kritieke infrastructuurbedrijven in staat om grootschalige IoT-oplossingen te implementeren ter ondersteuning van interne activiteiten en lokale gemeenschappen. Daarnaast zorgen de enorme implementaties van NB-IoT-apparaten in verschillende organisaties in verschillende industrieën om hun activiteiten en communicatienetwerken te verbeteren, voor inkomsten uit de markt. De toenemende toepassing van IoT-systemen in verschillende bedrijfssystemen, naast de toenemende digitalisering, stimuleert de marktomvang.

In de afgelopen jaren zijn de eisen voor telecomapparatuur snel veranderd door de opkomst van 5G en nieuw overheidsbeleid, wat heeft geleid tot een toename in de telecomindustrie. Verder creëren technologische upgrades en beleidsontwikkelingen de juiste voorwaarden voor de ontwikkeling van het telecomecosysteem. Satellietgebaseerde diensten zullen een belangrijke rol spelen bij de wereldwijde NB-IoT uitrol.

Recente uitbreidingen van satellietgebaseerde grondnetwerken creëren een enorme vraag naar NB-IoT. De cellulaire gemeenschap blijft worstelen om een NB-IoT ecosysteem op te bouwen omdat het communicatieproviders in staat stelt diensten te leveren met behulp van goedkope radiomodules. Smalband IoT is zeer geschikt voor de behoeften van IoT-apparaten, open-source mobiele kernnetwerkoplossingen en kritieke IoT-toepassingen variërend van smart grid en slimme meters tot openbare veiligheidstoepassingen.

Download gratis een voorbeeld van de PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1904

Toonaangevende spelers in de smalband-IoT-markt zijn-

  • Vodafone Group PLC (VK)
  • Verizon Communication (VS)
  • Huawei Technologies Co. Ltd. Ltd. (China)
  • Emirates Telecommunications Corporation (VAE)
  • Qualcomm Incorporated (VS)
  • Telecom Italia (Italië)
  • China Unicom (China)
  • Ericsson (Zweden)
  • Intel Corporation (VS)
  • Nokia Networks (Finland)

Trends in de sector:

De markt is de laatste jaren getuige van een constante opleving en toenemende investeringen door aanbieders van oplossingen, wat de O&O-activiteiten stimuleert om NB-IoT-oplossingen te ontwikkelen. Mandaten voor werken op afstand/werken vanuit huis (WFH) hebben de marktvraag naar hogesnelheidsnetwerken en IoT-securities doen toenemen. Toenemende digitalisering en automatisering in de productiesectoren stimuleren IoT-implementaties en de behoefte aan NB-IoT-oplossingen.

NB-IoT is een 5G-compatibele netwerkoplossing die IoT in staat stelt om snel een verbonden ruimte te creëren. De proliferatie van 5G zal de marktvraag naar NB-IoT-oplossingen stimuleren, waardoor meer controle over servicegebaseerde use cases mogelijk wordt. Ook de penetratie van locatie-gebaseerde diensten en remote monitoring-toepassingen doet de marktwaarde stijgen.

De toenemende behoefte van bedrijven om op afstand de status van activa en apparaten te traceren, te volgen en te controleren, creëert een enorme marktvraag. Toenemende AR- en VR-toepassingen, naast de penetratie van autonome voertuigen, vergroten de marktomvang. Bovendien heeft de toenemende vraag naar IoT-oplossingen die realtime informatie en gegevens leveren voor duurzamere landbouw een positieve invloed op de marktwaarde.

Toenemende aantallen cellulaire netwerken met satelliet NB-IoT stimuleren de marktinkomsten. Bovendien bepaalt de toenemende vraag naar satellietconstellaties om uitdagingen met terrestrische netwerken aan te pakken het groeiende marktlandschap. De ontwikkeling van smalband-internet der dingen (NB-IoT) communicatietechnologie en de opkomst van verschillende 4G- en 5G-compatibele apparaten zullen de marktgroei in de toekomst naar verwachting stimuleren.

Aan de andere kant is het gebrek aan standaardisatie van IoT-regelgeving een belangrijke tegenwind die de marktgroei beperkt. Hoewel er enkele regelgevende initiatieven zijn geïmplementeerd, beschikt het ecosysteem wereldwijd nog steeds niet over uniforme smalband IoT-standaarden. Bovendien bieden bestaande NB-IoT-oplossingen voor apparaten, netwerken, gegevens en toepassingen geen oplossing voor de problemen rond het IoT als geheel.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over de Smalband IoT-markt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/narrowband-iot-market-1904

Smalband-IoT marktsegmenten:

De markt is onderverdeeld in apparaattypen, implementaties, verticale segmenten en regio’s. Het segment apparaattype is onderverdeeld in trackers, slimme meters, wearables, waarschuwingszoekers, slimme meters, slimme verlichting en andere. Het inzetsegment is onderverdeeld in in-band, monitorband en onafhankelijke modi.

Het verticale segment is onderverdeeld in IT, productie, landbouw, gezondheidszorg, automotive & transport, energie & nutsbedrijven, en anderen. Het regionale segment is onderverdeeld in Azië-Pacific, MEA, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Regionale analyse van de smalband-IoT-markt:

Noord-Amerika domineert de wereldwijde Narrowband-IoT-markt. De markt wordt gedreven door de aanwezigheid van verschillende toonaangevende fabrikanten van apparaten en netwerkserviceproviders die zich richten op het testen van commerciële NB-IoT-oplossingen voor consumententoepassingen. Toenemende initiatieven voor de ontwikkeling van nieuwe modules en de uitrol van NB-IoT netwerken ondersteunen de marktgrootte.

Bovendien creëren de toenemende vraag naar betere dekking en een breder scala aan commerciële toepassingen waarin de technologie kan worden toegepast, aanzienlijke groeimogelijkheden. Technologische expertise en voortdurende adoptie van opkomende technologieën voor persoonlijke en zakelijke toepassingen zijn andere belangrijke factoren die de groei van de NB-IoT markt in Noord-Amerika stimuleren.

Kijk voor korting op:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1904

Analyse van de concurrentie:

De Narrowband-IoT-markt zal naar schatting getuige zijn van significante productlanceringen en grote strategische deals, zoals fusies & overnames, samenwerking, uitbreiding en productontwikkeling. Toonaangevende marktspelers investeren aanzienlijk in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en stimuleren hun uitbreidingsplannen.

Zo kondigde Sateliot, een satelliettelecommunicatieoperator, op 28 september 2022 zijn samenwerking aan met Amazon Web Services (AWS) om direct-to-satellite 5G-gebaseerde NB-IoT-connectiviteit te bieden. Deze volledig gevirtualiseerde cloud-native 5G-kern voor zijn NB-IoT-diensten, geleverd door LEO-satellieten (Low Earth Orbiting), zal naar verwachting rond de tweede helft van 2023 commercieel beschikbaar zijn.

Sateliot wil mobiele operators naadloze dekking bieden via roamingovereenkomsten in plaats van de dienst zelf te verkopen. Deze technologie werkt met ongewijzigde commerciële apparaten die voldoen aan de 3GPP R17-standaard. Klanten kunnen dezelfde commerciële RF-module/toestel en SIM blijven gebruiken om te schakelen tussen hun terrestrische netwerk en Sateliot’s satellietconstellatie zonder extra hardwarekosten.

Gerelateerde rapporten:

Connected Workplace Markt zal 56,74 miljard USD bereiken, met een AGR van 10,36 in 2030

VSAT-markt voor ondernemingen zal naar verwachting USD 14,39 miljard bereiken met een AGR van 9,24 tegen 2032

Analytics-as-a-Service-markt zal naar verwachting USD 40,1 miljard bereiken met een AGR van 27,82 tegen 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  global private narrowband iot market,narrowband iot nb- iot market,narrowband internet-of-things (iot) chipset market,private narrowband iot market,narrowband-iot market,narrowband iot chipset market,narrowband iot market,private narrowband iot market share,narrowband iot market size,narrowband iot (nb-iot) market,narrowband iot market analysis,narrowband iot chipset market analysis,private narrowband iot market growth,narrowband iot market share,narrowband iot chipset market industry,narrowband iot chipset market size,narrowband iot chipset market forecast,private narrowband iot market size,narrowband iot (nb- iot) market,narrowband iot market growth