header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vloeibare meststoffen groeit wereldwijd met 3.90030 met als belangrijkste spelers Nutrien Ltd, EuroChem Group, Sociedad Química y Minera de Chile tegen 2023 – 2030

Jul 17, 2023 7:00 PM ET

Vloeibare meststoffen marktonderzoek Future Insights

De omvang vande markt voor vloeibare meststoffen werd in 2022 geschat op 2,70 miljard dollar. De markt voor vloeibare meststoffen zal naar verwachting groeien van USD 2,80 miljard in 2023 tot USD 3,52 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,90 y 2023 – 2030.

De markt voor vloeibare meststoffen verwijst naar de industrie die betrokken is bij de productie, distributie en het gebruik van meststoffen in vloeibare vorm. Vloeibare meststoffen zijn geconcentreerde oplossingen van voedingsstoffen die gemakkelijk kunnen worden toegepast op gewassen via irrigatiesystemen of bladbespuitingen. Ze leveren essentiële voedingsstoffen aan planten in een direct beschikbare vorm, wat een gezonde groei en hogere opbrengsten bevordert. De COVID-19 pandemie had zowel positieve als negatieve gevolgen voor de markt van vloeibare meststoffen. Aan de ene kant leidde de toegenomen aandacht voor voedselzekerheid en de noodzaak om de productiviteit van de landbouw te verhogen tot een grotere vraag naar meststoffen, waaronder vloeibare meststoffen Aan de andere kant verstoorde de pandemie de toeleveringsketens en de logistiek, waardoor de productie en distributie van vloeibare meststoffen werd beïnvloed.

Gratis proefexemplaar – Krijg toegang tot een gratis exemplaar van ons rapport om de inhoud en inzichten te verkennen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Nutrien Ltd. (Canada), EuroChem Group. (Canada), EuroChem Group (Zwitserland), Yara International ASA (Noorwegen), Sociedad Química y Minera de Chile (SQM) (Chili), The Mosaic Company (Verenigde Staten), Israel Chemical Ltd. (Israël), en K S Akt Aktiviteiten. (Israël), en K S Aktiengesellschaft (Duitsland)

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor vloeibare meststoffen is onderverdeeld in categorieën, typen, gewassoorten en toepassingswijzen.

Op basis van categorie: Organisch en Synthetisch

Gebaseerd op Type: Stikstof, Kalium, Fosfaat en anderen

Gebaseerd op gewastype: Granen & Granen, Fruit & Groenten, Oliezaden & Peulvruchten en andere

Gebaseerd op toepassingswijze: Bodem, blad, bemesting en anderen

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse markt voor vloeibare meststoffen is goed ontwikkeld en wordt gedreven door de grootschalige commerciële landbouwsector. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de markt, met een breed scala aan vloeibare meststoffen voor verschillende gewassen en bodemomstandigheden. Europa heeft een belangrijke markt voor vloeibare meststoffen, gedreven door de focus op duurzame landbouw en de behoefte aan efficiënt nutriëntenbeheer. Landen als Duitsland, Frankrijk en Nederland lopen voorop in de toepassing van vloeibare meststoffen, met name in intensieve landbouwsystemen.

De markt voor vloeibare meststoffen in de regio Azië-Pacific groeit snel door de toenemende bevolking, de stijgende vraag naar voedsel en de noodzaak om de productiviteit van de landbouw te verbeteren. Landen als China, India en Zuidoost-Aziatische landen maken steeds meer gebruik van vloeibare meststoffen, vooral voor hoogwaardige gewassen. Latijns-Amerika heeft een aanzienlijke markt voor vloeibare meststoffen, gedreven door de diverse landbouwactiviteiten in de regio en de behoefte aan een evenwichtige toediening van voedingsstoffen.

Landen als Brazilië en Argentinië leveren grote bijdragen aan de markt, met een focus op precisielandbouw en duurzame landbouwpraktijken. De markt voor vloeibare meststoffen in deze regio ontwikkelt zich door de behoefte aan efficiënte systemen voor het toedienen van voedingsstoffen in droge en semi-aride gebieden. Landen als Saoedi-Arabië, Zuid-Afrika en Egypte zien een toename in het gebruik van vloeibare meststoffen, met name voor speciale gewassen en tuinbouw.

Blader door het rapport – Ontdek de inhoud van het rapport, de secties en de belangrijkste inzichten door door de gedetailleerde informatie te bladeren.

Gerelateerd rapport :

Pluimvee Feed Market Analysis & omvang, aandeel onderzoeksrapport: Informatie per pluimveetype (vleeskuikens, leghennen, kalkoenen en andere), vorm (brij, pellets, kruimels en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Informatie uit hetmarktonderzoeksrapport Biomeststoffen per type (stikstofbindend, fosfaatoplossend en andere), per gewastype (granen &, peulvruchten & oliezaden, fruit & groenten), per vorm (droog en vloeibaar), op toepassing (bladbehandeling, onderdompeling in wortels, beworteling van planten en andere), op type micro-organisme (Rhizobium, Azotobacter, Azospirillum, Pseudomonas, Bacillus, VAM en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter
Keywords:  Liquid Fertilizer Market,Liquid Fertilizer Market Size,Liquid Fertilizer Market Share,Liquid Fertilizer Market Growth,Liquid Fertilizer Market Trend,Liquid Fertilizer Market Analysis,Liquid Fertilizer Market Outlook,Liquid Fertilizer Market Overview,Liquid Fertilizer Industry