header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor voertuigen met lage snelheid: groei, omvang, aandeel, brancherapport en prognose voor 2022 – 2030

Jul 17, 2023 5:08 PM ET

Inzichten in de markt voor voertuigen met lage snelheid:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor voertuigen met lage snelheid naar verwachting een CAGR van ~5,00 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 151 miljard in 2030. Een LSV (low-speed vehicle) is een elektrisch voertuig op vier wielen met een topsnelheid van maximaal 25 mijl per uur (mph). Deze voertuigen zijn ontworpen voor vervoer over korte afstanden op de openbare weg en worden vaak gebruikt in stedelijke gebieden, bejaardentehuizen, universiteitscampussen en vakantieoorden. De COVID-19 pandemie heeft een gemengde impact gehad op de markt van voertuigen met lage snelheid.

Enerzijds heeft de pandemie de vraag naar persoonlijk vervoer doen toenemen omdat mensen het openbaar vervoer en ride-sharing diensten mijden. Dit heeft geleid tot een stijging van de verkoop van voertuigen met lage snelheid. Aan de andere kant heeft de pandemie de toeleveringsketens en productieactiviteiten verstoord, wat heeft geleid tot productievertragingen en prijsverhogingen voor sommige modellen van voertuigen met lage snelheid.

Klik hier voor het Premiumrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5488

De belangrijkste bedrijven op de markt voor voertuigen met lage snelheid zijn
Polaris Industries Inc. (V.S.)
Textron (VS)
The Toro Company (V.S.)
Yamaha Golf-Car Company (V.S.)
Deere Company (V.S.)
Kubota Corporation (Japan)
Tomberlin Automotive Grp. (V.S.)
Taylor-Dunn Manufacturing Company (V.S.)
Club Car LLC. (V.S.)
American Landmaster (VS).

Marktaandeel van LSV’s:

Stedelijke mobiliteitsoplossingen: LSV’s spelen een vitale rol in het aanbieden van kostenefficiënte en milieuvriendelijke stedelijke mobiliteitsoplossingen voor korte afstanden. Ze zijn vooral nuttig voor taken zoals woon-werkverkeer binnen een buurt of het afleggen van afstanden binnen grote campussen waar conventionele voertuigen niet praktisch of nodig zijn.

Niche-vervoersmarkt: De LSV-markt richt zich op nichevervoersbehoeften in gebieden waar reizen met lage snelheid voldoende is, en conventionele auto’s of openbaarvervoersystemen misschien overdreven of onpraktisch zijn.

Milieuvriendelijk alternatief: Naarmate elektrische LSV’s aan populariteit winnen, dragen ze bij tot de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen en bevorderen ze duurzame transportopties, wat aansluit bij de wereldwijde inspanningen om klimaatverandering tegen te gaan en de luchtkwaliteit te verbeteren.

Toerisme en recreatie: LSV’s worden op grote schaal gebruikt in toeristische bestemmingen, resorts en recreatiegebieden om bezoekers comfortabel vervoer te bieden en tegelijkertijd het lawaai en de impact op het milieu te minimaliseren.

Lokale regelgeving: Sommige steden en regio’s hebben specifieke regels die het gebruik van LSV’s op aangewezen wegen of paden toestaan, wat het belang van LSV’s als legale vervoersopties in die gebieden nog vergroot.

Groeiende marktvraag: De markt voor LSV’s is gestaag gegroeid door de toenemende focus op duurzame mobiliteitsoplossingen en de behoefte aan efficiënt vervoer binnen beperkte zones.

Technologische vooruitgang: Vooruitgang in elektrische voertuigtechnologie, batterijefficiëntie en autonoom rijden hebben het potentieel om de LSV-markt verder uit te breiden, waardoor ze veiliger en handiger worden voor gebruikers.

Segmentatie van de markt voor voertuigen met lage snelheid

Vooruitzichten voor het vermogen van voertuigen met lage snelheid (miljard USD, 2018-2030)
8kW
8-15kW
>15 kW

Vooruitzichten voor de aandrijving van voertuigen met lage snelheid (miljard USD, 2018-2030)
Diesel
Elektrisch
Benzine

Vooruitzichten voor de toepassing van voertuigen met lage snelheid (miljard USD, 2018-2030)
Industrieel hulpprogramma
Golfkar
Personendrager
Openbaarvervoermiddel

Regionale analyse

De markt voor voertuigen met lage snelheid is voornamelijk geconcentreerd in Noord-Amerika en Europa, hoewel er ook een groeiende vraag is in Azië-Pacific en Latijns-Amerika. In Noord-Amerika zijn de Verenigde Staten de grootste markt voor voertuigen met lage snelheid, gedreven door de vraag in bejaardentehuizen, vakantieoorden en stedelijke omgevingen. In Europa zien we in landen als Frankrijk, Italië en Spanje een toename van het gebruik van voertuigen met lage snelheid vanwege hun populariteit op toeristische bestemmingen. In Azië-Pacific zijn Japan en China de grootste markten voor voertuigen met lage snelheid, gedreven door stimuleringsmaatregelen van de overheid en een groeiende vraag naar duurzame transportopties.

Meest recente rapporten: –

Markt voor het op afstand uitschakelen van voertuigen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/remote-vehicle-shutdown-market-4664

Markt voor autonome noodremsystemen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/autonomous-emergency-braking-system-market-4665

Automarkt voor rijstrookwaarschuwingssystemen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-lane-warning-system-market-4667

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Marktonderzoek Toekomst (Deel van Wantstats Onderzoek en Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Low-Speed Vehicle Market,Low-Speed Vehicle Market size,Low-Speed Vehicle Market share,Low-Speed Vehicle Market growth,Low-Speed Vehicle Market trends,Low-Speed Vehicle Market report,Low-Speed Vehicle Market insights