header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor in-vitrodiagnostiek zal tegen 2032 naar verwachting 112,02 miljard dollar bedragen met 2,20 AGR | MRFR

Jul 17, 2023 4:57 PM ET

In Vitro Diagnostics Market Research Report Information per product & dienst (reagentia & kits, instrumenten en software voor gegevensbeheer), per toepassing (infectieziekten en niet-infectieziekten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor In-Vitro Diagnostics naar verwachting groeien van USD 94,12 miljard in 2023 tot USD 112,02 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 2,20 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De In-Vitro Diagnostics (IVD)-markt verwijst naar de medische hulpmiddelen en reagentia die worden gebruikt voor de diagnose van ziekten of aandoeningen in vitro (buiten het lichaam). Het omvat een breed scala aan diagnostische tests, waaronder bloedtesten, moleculaire diagnostiek, microbiologie, immunodiagnostiek en andere. Noord-Amerika en Europa zijn momenteel de grootste markten voor IVD, vanwege de hoge prevalentie van chronische ziekten, het gunstige terugbetalingsbeleid en de geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur. Verwacht wordt echter dat de regio Azië-Pacific de komende jaren het snelst zal groeien door de toenemende invoering van point-of-care testen, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en een grote patiëntenpopulatie.

Belangrijke spelers op de IVD-markt zijn onder andere Roche Diagnostics, Abbott Laboratories, Siemens Healthineers, Danaher Corporation en Sysmex Corporation. Deze bedrijven investeren zwaar in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve diagnostische oplossingen op de markt te brengen en breiden hun wereldwijde aanwezigheid uit door middel van strategische partnerschappen en overnames.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1165

Belangrijkste spelers

Abbott Laboratories, Bio-Rad Laboratories Inc, Hoffmann-La Roche AG, Grifols S.A, bioMérieux S.A, DiaSorin S.p.A , Ortho Clinical Diagnostics, Qiagen N.V., Siemens AG, Becton Dickinson and Company.

Markt Segmentatie

De markt voor In-Vitro Diagnostiek is onderverdeeld in de volgende categorieën: Per product & diensten, Per toepassing

Per product & diensten : Reagentia & Kits, Instrumenten, Software voor gegevensbeheer

Op Toepassingen : Infectieziekten, Niet-infectieziekten

Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste markt voor IVD, waarbij de Verenigde Staten de grootste bijdrage aan de markt leveren. De toenemende prevalentie van chronische ziekten, de vergrijzende bevolking en de geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur zijn enkele van de factoren die de groei van de IVD-markt in deze regio stimuleren.

Europa is de op een na grootste markt voor IVD, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk als grootste spelers. De toenemende toepassing van point-of-care testen, het groeiende bewustzijn over gepersonaliseerde geneeskunde en de stijgende vraag naar niet-invasieve diagnostische procedures zijn enkele van de factoren die de groei van de IVD-markt in deze regio stimuleren.

Azië-Pacific is de snelst groeiende markt voor IVD, met landen als China, India en Japan als belangrijke spelers. De toenemende prevalentie van infectieziekten, de stijgende vraag naar geavanceerde diagnosetechnologieën en de toenemende aandacht voor preventieve gezondheidszorg zijn enkele van de factoren die de groei van de IVD-markt in deze regio stimuleren.

Latijns-Amerika is een groeiende markt voor IVD, met Brazilië en Mexico als belangrijkste spelers. De toenemende overheidsinitiatieven voor de ontwikkeling van gezondheidszorginfrastructuur, de stijgende vraag naar gepersonaliseerde geneeskunde en de toenemende prevalentie van chronische ziekten zijn enkele van de factoren die de groei van de IVD-markt in deze regio stimuleren.

Het Midden-Oosten en Afrika zijn opkomende markten voor IVD, met landen als Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika als belangrijke spelers. De toenemende overheidsinitiatieven voor de ontwikkeling van de gezondheidszorginfrastructuur, de stijgende vraag naar geavanceerde diagnosetechnologieën en de toenemende prevalentie van chronische ziekten zijn enkele van de factoren die de groei van de IVD-markt in deze regio stimuleren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over In Vitro Diagnostiek: https://www.marketresearchfuture.com/reports/in-vitro-diagnostics-market-1165

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Molecular Diagnostics Market Research Report: Informatie per product (Reagentia & Kits, Instrumenten, en Diensten & Software), per Techniek (Polymerase Chain Reaction (PCR), Isothermische Amplificatie, Hybridisatie, Sequencing, Microarray, en Andere), op toepassing (infectieziekten, oncologie, genetische tests en andere), op eindgebruiker (ziekenhuizen, diagnostische laboratoria en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Ultra-High-Definition Endoscopy Market Research Report Information Per Apparaattype (4K ultrahoge definitie (UHD), 8K ultrahoge definitie (UHD), Per Toepassing (Artroscopie, Laparoscopie, GI Endoscopie, Obstetrie/Gynaecologie, KNO Endoscopie, Long Endoscopie, Anderen), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Ambulante Chirurgische Centra, Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Voorspelling tot 2030

Dermatophytic Onychomycosis Treatment Market Research Report Information per producttype (tabletten en nagellakken), per toedieningswijze (oraal en topisch), per type (voorgeschreven en over-the-counter (OTC)), per distributiekanaal (ziekenhuizen, apotheken en online kanalen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Keywords:  In-Vitro Diagnostics Market,In-Vitro Diagnostics Market trends,In-Vitro Diagnostics Market Size,In-Vitro Diagnostics Market Share,In-Vitro Diagnostics Market Growth,In-Vitro Diagnostics Market demand,In-Vitro Diagnostics Market Analysis,In-Vitro Diagnostics Market Forecast,In-Vitro Diagnostics Market Insight