header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Operational Analytics-markt zal naar verwachting 31,72062183 miljard USD bereiken tegen 2032 met een CAGR van 16,22%.

Jul 17, 2023 4:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Global Operational Analytics Market Research Report, By Application, by Vertical, by Type, by Deployment- Forecast till 2030, wordt verwacht dat de markt tegen het einde van 2032 een waarde zal hebben van ongeveer 31,72062183 miljard dollar. De rapporten voorspellen verder dat de markt zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 16,22 tijdens de beoordelingsperiode.

Overzicht van de markt voor operationele analytics:

De wereldwijde markt voor operational analytics groeit snel. De marktgroei wordt voornamelijk gedreven door de toenemende hoeveelheid gegevens die wordt gegenereerd en de groeiende bezorgdheid over gegevensbeveiliging. Daarnaast is de toenemende invoering van het bring-your-own-device-beleid in verschillende organisaties een belangrijke factor die verantwoordelijk is voor de groei van de markt.

Operational analytics maakt het mogelijk om real-time activiteiten van een organisatie te monitoren door gebruik te maken van real-time data-analyse en business intelligence. Met behulp van operational analytics kunnen organisaties hun productiviteit, efficiëntie en winstgevendheid verhogen. Het pakt ook het probleem aan door real-time gegevens uit het magazijn te synchroniseren met BI-tools. Veel bedrijven gebruiken tegenwoordig operational analytics om de kracht van real-time business intelligence te benutten.

Op deze manier kunnen organisaties hun activiteiten bijwerken en herstructureren om de besluitvorming te vergemakkelijken en zo een hoge efficiëntie en klantenloyaliteit te stimuleren. Operational analytics wordt veel gebruikt door dienstverleners en online verkopers die actief zijn in de medische sector, financiën, supply chain management en marketing.

Mobiliteitsaanbieders gebruiken operational analytics bijvoorbeeld om klanten een vlekkeloze ervaring te bieden, van het selecteren van de handigste ophaalpunten tot het voorspellen van de kortste routes. Cruciale inzichten die verkregen worden door operational analytics te gebruiken, helpen bij het bepalen van belangrijke bedrijfsstrategieën via verschillende stadia van gegevensanalyse en modellering. De oplossing helpt bij verkennende gegevensanalyse, voorspellende modellering, documentatie en rapportage.

Gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1887

Belangrijkste spelers:

Marktleiders op het gebied van operational analytics zijn onder andere-

  • Oracle Corporation (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Hewlett Packard Enterprise (VS)
  • SAS Institute (VS)
  • SAP SE (Duitsland)
  • Cloudera (VS)
  • Alteryx (VS)
  • Bentley Systems (VS)
  • Splunk (VS)

Trends in de sector:

De vraag naar databeveiligingsproducten en operational analytics om veiligheidsmaatregelen voor te blijven & stimuleert de groei van de markt. Daarnaast stimuleert het toenemende gebruik van operationele analytics in sectoren zoals BFSI, gezondheidszorg, productie, detailhandel, IT & telecommunicatie, media & entertainment en overheid de omvang van de markt.

De kostenprestaties van nieuwe edge-based operation analytics in business intelligence en de detailhandel ondersteunen de groei van de markt. Aan de andere kant zijn hoge systeemkosten, privacyproblemen en een gebrek aan bewustzijn belangrijke factoren die de groei van de markt belemmeren. Desondanks zal de toenemende toepassing van operational analytics de groei van de markt in de verwachte periode ondersteunen.

Bij productontwikkeling wordt operational analytics gebruikt om de populairste trends onder klanten te identificeren en op basis daarvan producten & diensten te ontwikkelen. Online winkels en eigenaars van e-commercewinkels gebruiken operational analytics om hun bedrijfsprestaties te analyseren. Operationele analytics gebruiken AI om de benodigde voorraden nauwkeurig te voorspellen op basis van eerdere verkooppatronen. In de productie zorgen operationele analysemethoden voor meldingen van preventief onderhoud om onderdelen te vervangen/repareren voordat ze kapot gaan, wat geld en complexiteit bespaart.

Operational Analytics marktsegmenten:

Het Operational Analytics-marktrapport is onderverdeeld in technologie, organisatiegrootte, inzet, toepassing, verticale en regionale segmenten. Het type segment is onderverdeeld in diensten en softwareoplossingen. Het segment bedrijfsnut is onderverdeeld in marketing-, verkoop-, financiële en personeelssectoren.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in groot predictief onderhoud van activa, actueel risicobeheer, grotere fraudedetectie, supply chain management, workforce supply management, customer interest management, sales & marketing management, segregaties en andere.

Het segment implementatietype is onderverdeeld in werkelijke on-premise en basis on-cloud. Het verticale segment is onderverdeeld in overheid, gezondheidszorg, financiële dienstverlening, detailhandel, productie-eenheden, energie & nutsbedrijven, transportsector & logistiek en anderen. De regio’s zijn onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over Operational Analytics Market:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/operational-analytics-market-1887

Regionale analyse:

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor operationele analytics. Het grootste marktaandeel wordt toegeschreven aan technologische vooruitgang en toenemende toepassingen van IoT in verschillende industriële sectoren. Daarnaast stimuleren de gestage groei in IT-operationele informatie en de stijgende vraag naar geavanceerde IT operational analytics de marktgroei. Ook de toenemende datacreatie als gevolg van het toenemende gebruik van mobiele telefoons & sociale media en BYOD in organisaties stimuleren de markt voor operationele analytics in de regio.

Europa staat op de tweede plaats in de wereldwijde markt voor operational analytics. De marktgroei wordt gedreven door de toename van gegevens die real-time analyse vereisen om inzichten te verkrijgen. Daarnaast stimuleren de toenemende populariteit van bring-your-own-device (BYOD) en IoT in verschillende industriële sectoren in deze regio de marktgroei.

De Asia Pacific operational analytics markt groeit snel. Factoren zoals de groei van IT-operationele gegevens en de toenemende vraag naar ITOA-oplossingen van de volgende generatie vormen een belangrijke stimulans voor de groei van de markt. Bovendien stimuleren het stijgende aantal infrastructuurprojecten en een grote bevolking die bewaking nodig heeft de marktaandelen.

Concurrentieanalyse:

De operational analytics-markt lijkt zeer competitief, met de aanwezigheid van prominente bedrijven met een internationale en regionale aanwezigheid. Deze bedrijven richten zich agressief op grotere deelname door middel van samenwerkingsverbanden om hun activiteiten en aanbod uit te breiden naar potentiële klanten. Aanbieders van mobiele ontwikkelingsdiensten verkennen nieuwe groei in digitale handel, faciliteren slimme operation analytics en promoten samen AI-gestuurde grensoverschrijdende e-commerce tot nieuwe hoogten.

Kijk voor korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1887

Op 08 februari 2023 kondigde InfluxData, een toonaangevende leverancier van tijdreeksdatabases, bijvoorbeeld aan dat het USD 91 miljoen heeft opgehaald om zich te richten op real-time analytics. De financiering zal worden gebruikt om de groei van de onlangs gelanceerde InfluxDB IOx database engine te stimuleren. InfluxData richt zich op het belangrijke gebied van operationele analyse en de nieuwe engine is een belangrijke herschrijving van de onderliggende technologie. De oplossingen van InfluxData maken het mogelijk dat systemen die verbonden zijn met sterk geïnstrumenteerde data-intensieve apparaatpopulaties op cloudschaal kunnen draaien en input in realtime kunnen verwerken.

Gerelateerde rapporten:

BIM-softwaremarkt zal tegen 2032 meer dan 25,61 miljard dollar aan inkomsten genereren: Een overzicht van de industrie

M2M-communicatiemarkt zal naar verwachting USD 27,41 miljard bereiken met een AGR van 8,32 in 2030

De markt voor gegevenscodering zal tegen 2030 een waarde bereiken van 38,5 miljard dollar, met een groei van 16,3 AGR.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  operational analytics market growth,operational analytics market,operational analytics market size,operational analytics market share,operational analytics market forecast,Operational Analytics Market,Operational Analytics Market analysis,Operational Analytics Market scenario,Operational Analytics Market survey,Operational Analytics Market information,Operational Analytics industry