header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De SaaS-markt (Software as a Service) zal naar verwachting USD 381,21 miljard bereiken met een CAGR van 17,3 tot 2030

Jul 17, 2023 4:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Software as a Service Market, By Deployment, By End User, By Industry – Forecast 2020-2030, zal de markt tegen het einde van 2030 naar verwachting een waarde van ongeveer 381,21 miljard dollar bereiken. De rapporten voorspellen verder dat de markt zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 17,3 gedurende de beoordelingsperiode.

Software-as-a-Service (SaaS) Marktoverzicht:

De wereldwijde markt voor software-as-a-service groeit aanzienlijk. Kleine bedrijven maken steeds meer gebruik van de voordelen van SaaS-prijsmodellen om hun aanwezigheid op nieuwe markten uit te breiden. De markt toont een enorm potentieel en investeringsmogelijkheden voor SaaS-bedrijven om op te schalen. Bovendien heeft de uitbraak van Covid-19 het gebruik van SaaS voor meer flexibiliteit, functionaliteit en productiviteit op afstand doen escaleren.

Er is een enorme vraag naar nieuwe SaaS-diensten, vooral op het gebied van beveiliging en analyse. Spelers in de sector werken voortdurend aan hun strategie om flexibelere & kosteneffectievere diensten aan te bieden aan aanbieders van communicatiediensten (CSP’s) en ondernemingen om hun netwerken te beheren en te gelde te maken en de uitrol van 5G-diensten te bevorderen. Deze nieuwe diensten versnellen de waarde die ze uit hun diensten halen door over te schakelen op een agile model op basis van software.

Gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2003

Ondernemingen maken gebruik van SaaS in plaats van op maat gemaakte software die draait op dure, complexe infrastructuur op locatie. In tegenstelling tot traditionele SIM’s kunnen eSIM (embedded SIM) en iSIM (integrated SIM) technologieën verschillende abonnementsprofielen op afstand opslaan en beheren om gebruikers en apparaten op mobiele netwerken te verifiëren. Organisaties van elke grootte kunnen profiteren van SaaS-technologie, vooral voor applicaties die zowel web- als mobiele toegang nodig hebben.

Hoewel SaaS-oplossingen ontworpen zijn voor privéclouds en een hoge mate van configuratie en training vereisen, is SaaS-implementatie eenvoudig te implementeren en biedt het eenvoudige toepassingen die toegankelijk zijn via openbare clouds. Vooral voor kleine bedrijven met weinig kapitaal en expertise is SaaS voordeliger in een reeks scenario’s, van het bouwen van applicaties tot het hosten ervan op locatie.

SaaS-technologie helpt grote organisaties met kortetermijnprojecten en applicaties die zelden worden gebruikt of nodig zijn. Andere voordelen die SaaS biedt, zoals hoge toegankelijkheid, efficiënt & kosteneffectief operationeel beheer & gegevensopslagmogelijkheden, analytics, en schaalbaarheid, met verhoogde beveiliging, verhoogt de adoptie ervan in een aantal snel groeiende industrieën, waaronder IT & telecommunicatie, BFSI, entertainment, en nog veel meer.

Belangrijkste spelers:

Marktleiders op de wereldwijde markt voor software-as-a-service zijn onder andere

  • Salesforce (VS)
  • LinkedIn (VS)
  • Concur Technologies (VS)
  • Workday, Inc. (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • NetSuite Inc (VS)
  • Medidata-oplossingen (VS)
  • ServiceNow, Inc. (VS)
  • Microsoft Inc. (VS)
  • Google Inc. (VS)
  • Zuora (VS)

Trends in de sector:

Software-as-a-service (SaaS) heeft zich ontpopt als een grote verstoring in de wereldwijde technologie-industrie. De markt is getuige van een snelle toename van zijn aandeel op het wereldwijde platform, wat zich vertaalt in een aanzienlijke groei van de inkomsten. De meeste bedrijven wereldwijd investeren fors in horizontale bedrijfsoplossingen, verticale software en innovatieve Infra SaaS.

In tegenstelling tot andere technologiediensten genereert de SaaS-sector aanzienlijke inkomsten en heeft het een divers bedrijfsmodel dat zich richt op zowel ondernemingen als kleine & middelgrote bedrijven. De complexiteit van 5G-netwerken wakkert de marktvraag aan, waardoor de behoefte aan geavanceerde analyses toeneemt. Spelers in de sector streven ernaar nieuwe SaaS-mogelijkheden aan te bieden op basis van NWDAF (Network Data Analytics Function) en als onderdeel van de 5G-standalone architectuur.

Software-as-a-Service marktsegmenten:

De SaaS-markt is onderverdeeld in implementaties, eindgebruikers, sectoren en regio’s. Het segment inzet omvat community cloud, public cloud, hybrid cloud en private cloud. Het eindgebruikerssegment bestaat uit kmo’s en grote ondernemingen. Het industriesegment bestaat uit IT-& telecommunicatie, entertainment, detailhandel, BFSI, gezondheidszorg, productie en andere. Het segment regio’s bestaat uit Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over de Software as a Service-markt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/software-as-a-service-market-2003

Software-as-a-Service-markt regionale analyse:

Noord-Amerika leidt de wereldwijde Software as a Service-markt. Het grootste marktaandeel wordt toegeschreven aan grote technologische upgrades en de groeiende behoefte om de toegang tot verschillende toepassingen efficiënt te beheren met end-to-end beveiliging. Daarnaast stimuleert de digitale revolutie in de commerciële en industriële sectoren in deze regio de omvang van de markt. De vroege adoptie van cloud-gebaseerde implementatiediensten heeft een positieve invloed op de waarde van de SaaS-markt.

De markt voor software-as-a-service is sterk in de regio Azië-Pacific. De groeiende vraag naar SaaS-oplossingen en -diensten vanuit industriële sectoren om toegang te krijgen tot verschillende softwareoplossingen die zijn opgeslagen in de cloud, biedt enorme kansen voor marktspelers die actief zijn in verschillende APAC-landen. Bovendien zorgt de toenemende populariteit van cloud-gebaseerde diensten voor hogere marktinkomsten.

Software-as-a-Service-markt concurrentieanalyse:

De SaaS-markt is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd doordat verschillende grote en kleine spelers een competitief landschap vormen. Spelers gebruiken strategieën zoals samenwerkingen, fusies & overnames, product- en technologielanceringen en expansie om de verkoop en de groei van het SaaS-marktaandeel te stimuleren.

De on-demand software-oplossingen kunnen helpen bij het visualiseren en uitvoeren van analyses, terwijl kritische bedrijfsrisico’s voor bedrijfsmanagers worden beperkt. Bovendien bieden ze gebruikers toegang tot softwarediensten via cloudplatforms om de operationele efficiëntie te verhogen en de kosten van softwareacquisitie & te verlagen.

Controleer voor korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2003

Op 27 september 2022 kondigde AdCount Technologies Pvt. Ltd., een toonaangevende SaaS-leverancier, bijvoorbeeld de overname aan van Posify Solutions om zijn klantenbestand in het komende fiscale jaar te verviervoudigen. AdCount’s toonaangevende SaaS-platform SupplyNote biedt een business-to-business (B2B) oplossing die kan worden geïntegreerd met de meeste POS (point-of-sale) platforms in de restaurant management ruimte om verkoopgegevens te verkrijgen voor voorraadautomatisering.

Op 29 september 2022 introduceerde Advata, een toonaangevende leverancier van geavanceerde analyses voor de gezondheidszorg, een nieuwe RCM-oplossing (revenue cycle management) met de naam Advata Smart AR. De nieuwe SaaS-oplossing kan zorgverleners in staat stellen het debiteurenbeheer (AR) te verbeteren door de verwerking te automatiseren en advies te geven over de volgende aanbevolen actie.

Gerelateerde rapporten:

Cloud Robotics-markt zal naar verwachting USD 15,36 miljard genereren tegen 2032, met een CAGR van 23,20%.

De markt voor commerciële satellietbreedband zal 21,8 miljard dollar bereiken in 2032, met een AGR van maar liefst 20,40

Connected Workplace-markt zal USD 56,74 miljard bereiken, met een AGR van 10,36 in 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  software as a service market,software as a service market size,software as a service market growth,intranet software as a service market,software as a service market research,software as a service market companies,software as a service (saas) in the security solutions market,global software-as-a-service (saas) market (2022-2030),software as a service market size report,global software as a service market,software as a service market share,software as a service market cagr,global software as a service (saas) market report