header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hand Sanitizer marktrapport: Sector zal naar verwachting $2,74 miljard bereiken in 2027 met een CAGR van 9,10% – MRFR.

Jul 17, 2023 10:51 AM ET

Overzicht van de markt voor handreinigers:

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor handontsmettingsmiddelen naar verwachting een CAGR van ~9,10 registreren van 2020 tot 2027 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 2,74 miljard in 2027. De markt voor handontsmettingsmiddelen is een segment van de persoonlijke verzorgingsindustrie dat zich specialiseert in de productie en distributie van handontsmettingsproducten. Ontsmettingsmiddelen voor de handen worden gebruikt om het aantal schadelijke micro-organismen op handen te doden of te verminderen, vooral wanneer zeep en water niet direct beschikbaar zijn. De markt voor handdesinfecterende middelen omvat een breed scala aan producten, waaronder handdesinfecterende middelen op basis van gel, desinfecterende middelen op basis van schuim, desinfecterende spray en doekjes. Ontsmettingsmiddelen op basis van alcohol, vooral die met minstens 60 alcohol, werden door gezondheidsdeskundigen aanbevolen vanwege hun effectiviteit tegen het virus.

Download het diepgaande rapport op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9438

Belangrijkste spelers:

PAUL HARTMANN AG (Duitsland), Reckitt Benckiser Group Plc (VK), GOJO Industries Inc. (VS), Unilever Group (VK), Edgewell Personal Care (VS), Smith & Nephew plc (VK), C. Johnson & Son Inc. (VS), L Brands (VS), Kimberly-Clark Corporation (VS), Procter & Gamble Co. (VS).

Segmentatie van de markt:

De markt voor handreinigers is onderverdeeld in producttypen, eindgebruikers en distributiekanalen.

Naar producttype: Gels, Vloeistoffen, Sprays

Eindgebruiker: Huishoudens, Commerciële instellingen, Ziekenhuizen & Gezondheidscentra

Op distributiekanaal: Winkelbasis, niet-winkelbasis

Koop dit rapport hier @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=9438

Regionale analyse:

De Noord-Amerikaanse markt voor handontsmettingsmiddelen zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van het toenemende bewustzijn over handhygiëne en het belang van het voorkomen van de verspreiding van ziekten. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de markt in deze regio. De belangrijkste spelers op deze markt zijn Procter & Gamble, Johnson & Johnson, GOJO Industries en 3M Company.

De Europese markt voor handontsmettingsmiddelen zal naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken, gedreven door een stijgend gezondheidsbewustzijn en strenge regelgeving met betrekking tot handhygiëne. Landen als Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië zijn de belangrijkste markten in deze regio. Tot de belangrijkste spelers op de Europese markt voor handontsmettingsmiddelen behoren Reckitt Benckiser Group, Unilever en Beiersdorf AG.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een lucratieve markt zijn voor handontsmettingsmiddelen vanwege de toenemende bevolking, de groeiende verstedelijking en het toenemende bewustzijn over persoonlijke hygiëne. Landen als China, India, Japan en Zuid-Korea leveren de grootste bijdrage aan de markt in deze regio. Belangrijke spelers op de markt voor handontsmettingsmiddelen in Azië-Pacific zijn onder andere 3M Company, Unilever, Procter & Gamble en Henkel AG & Co. KGaA.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

Onderzoeksrapporthandhygiëneproducten markt: Informatie per producttype (zeep, handwas, handontsmettingsmiddelen, lotion & crèmes en andere), per eindgebruik (residentieel, commercieel {onderwijsinstellingen, hotels & restaurants, ziekenhuizen & gezondheidscentra, Bedrijfsgebouwen en andere}), Distributiekanaal (Supermarkten & Hypermarkten, Buurtwinkels en andere) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport informatie overde markt voor medische verzorgingsproducten per type (antitranspirant, deodorant, mondverzorging, handreinigers, natuurlijke verzorgingsproducten, andere) per schoonheidsverzorging (oliën, shampoos, vochtinbrengende crèmes, gels, oliën, zepen, andere) – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen er op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding aan door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Hand Sanitizer Market,Hand Sanitizer Market Size,Hand Sanitizer Market Share,Hand Sanitizer Market Trends,Hand Sanitizer Market Overview,Hand Sanitizer Market Outlook,Hand Sanitizer Market Insights,Hand Sanitizer Market Report,Hand Sanitizer Market Growth,Hand Sanitizer Market Analysis