header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van medische robotica zal tegen 2030 naar verwachting een gezonde waarde bereiken van USD 23,6 miljard bij een AGR van 15,8

Jul 17, 2023 12:57 PM ET

Medical robotics market Research Report Information By Product (Surgical Robotic Systems, Rehabilitation Robotic Systems, Hospital & Pharmacy Robotic Systems, and Noninvasive Radiosurgery Robotic Systems), By Application (Laparoscopy, Neurochirurgie, cardiologie en orthopedische chirurgie), per eindgebruiker (ziekenhuizen, gespecialiseerde centra en revalidatiecentra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor medische robotica naar verwachting een CAGR van 15,8 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan 23,6 miljard USD in 2030.

De wereldwijde markt voor medische robotica verwijst naar het gebruik van robottechnologieën in medische toepassingen en toepassingen in de gezondheidszorg. Medische robots worden gebruikt om verschillende taken uit te voeren, zoals chirurgische procedures, diagnose, revalidatie en protheses. Deze apparaten worden gebruikt in ziekenhuizen, klinieken en andere gezondheidszorginstellingen om de resultaten voor patiënten te verbeteren, de efficiëntie te verhogen en de kosten voor gezondheidszorg te verlagen.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde markt voor medische robotica. Er is een toegenomen vraag naar medische robots in de strijd tegen de pandemie. Robots zijn gebruikt om te helpen bij patiëntenzorg, desinfectie en bewaking op afstand. De pandemie heeft ook negatieve gevolgen gehad voor de markt. Veel ziekenhuizen en zorginstellingen hebben electieve operaties en andere procedures uitgesteld of geannuleerd, wat de adoptie van medische robots voor chirurgische toepassingen heeft vertraagd.

Download de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1311

Vooruitzichten voor de concurrentie

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Smith & Nephew (VK)
  • Stryker (VS)
  • Aethon (VS)
  • Intuitive Surgical (VS)
  • Mazor Robotics (Israël)
  • InTouch Technologies Inc (VS)
  • Renishaw plc (VK)
  • Medtech SA (Frankrijk)
  • Ekso Bionics (VS)

Segmentatie van de markt

De wereldwijde medische robotica markt is onderverdeeld in product, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het product is de markt onderverdeeld in chirurgische robotsystemen, revalidatie robotsystemen en ziekenhuis robotsystemen.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in laparoscopie, neurochirurgie en cardiologie.

Op basis van eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in ziekenhuizen & klinieken, gespecialiseerde centra en revalidatiecentra.

Regionale analyse

De grootste regio van de wereldwijde medische robotica markt is Noord-Amerika. De regio heeft een goed ontwikkelde gezondheidszorginfrastructuur en een hoge adoptiesnelheid van geavanceerde medische technologieën, wat heeft geleid tot een grote vraag naar medische robotica. Met name de Verenigde Staten leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de markt in Noord-Amerika, omdat daar een groot aantal fabrikanten van medische robotica gevestigd is en de vraag naar robotchirurgie groot is.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over medische robotica:https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-robotics-market-1311

Europa is ook een belangrijke markt voor medische robotica, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk die voorop lopen in termen van toepassing en innovatie. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt voor medische robotica zijn, gedreven door de toenemende vraag naar gezondheidsdiensten, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de toepassing van geavanceerde technologieën.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Cardiac Rehabilitation Devices Market Research Report Information Per Apparaattype (Elliptische Trainer, Rower, Bloeddrukmeter, Loopband, Stabilisatiebal en Hartslagmeter), Per Fase (Fase I, Fase II en Fase III), Per Patiënttype (Percutane Coronaire Interventie, myocardiale ischemie, coronaire bypassoperatie en coronaire hartziekte) en per eindgebruiker (revalidatiecentra, onderzoekscentra, gespecialiseerde centra, ziekenhuizen en klinieken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2030

Informatie uit hetmarktonderzoeksrapport over niet-invasieve monitoringapparaten per type (hartmonitoringapparaten, hersenmonitoringapparaten, bloeddrukmonitoringapparaten, anesthesiemonitoringapparaten en bloedglucosemonitoringapparaten), modaliteit (tafelmodelapparaten en draagbare apparaten), Toepassing (Cardiologie, Neurologie en Oncologie), Eindgebruiker (Ziekenhuizen & Klinieken, Diagnostische Centra, Onderzoek & Academische Instellingen) en Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Midden-Oosten & Afrika) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Medical Robotics Market,Medical Robotics Market Size,Medical Robotics Market Share,Medical Robotics Market Insights,Medical Robotics Market Outlook,Medical Robotics Market Growth,Medical Robotics Market Trends,Medical Robotics Market Demand,Medical Robotics Market Research