header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vooruitzichten voor de productie van koelmachines op de markt 2023 – 2032: Industriegrootte, verkoop, groeidynamiek, technologie, trends en prognose

Jul 17, 2023 2:00 PM ET

De wereldwijde markt voor chillers verwijst naar de wereldwijde industrie die betrokken is bij de productie, distributie en verkoop van chillersystemen. Chillers zijn koelapparaten die warmte onttrekken aan een vloeistof of lucht door middel van dampcompressie of absorptiekoeling. Ze worden vaak gebruikt in verschillende industriële, commerciële en residentiële toepassingen om de temperatuur en vochtigheid onder controle te houden.

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor koelmachines naar verwachting een CAGR van ~ 3,5 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 5,7 miljard in 2030.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Mitsubishi Electric Corporation
  • Daikin Industries Ltd
  • Dimplex Thermische Oplossingen
  • LG Electronics
  • Johnson Controls International Plc
  • Gree Electric Appliances Inc. van Zhuhai
  • Midea Group Co. Ltd
  • Thermax Ltd
  • Trane Technologies Plc.

Vraag PDF-voorbeeld aan:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11556

De wereldwijde markt voor chillers wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de toenemende vraag naar koelsystemen in verschillende sectoren zoals productie, voeding en dranken, farmaceutica, datacenters en commerciële gebouwen.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde markt voor koelmachines. De wereldwijde lockdowns, reisbeperkingen en tijdelijke sluitingen van productiefaciliteiten verstoorden de toeleveringsketens van koelmachineonderdelen en -apparatuur. Dit leidde tot vertragingen in de productie, tekorten aan grondstoffen en problemen bij het uitvoeren van orders, wat de algehele groei van de markt beïnvloedde.

Regionale analyse

De grootste regio in de wereldwijde markt voor koelmachines is Noord-Amerika. De Noord-Amerikaanse regio, bestaande uit de Verenigde Staten en Canada, is een van de belangrijkste markten voor koelmachines. De regio heeft een sterke aanwezigheid van verschillende industrieën zoals productie, farmaceutica, datacenters en commerciële gebouwen, die de vraag naar koelmachines stimuleren.

Europa is een andere belangrijke regio in de wereldwijde markt voor koelmachines. Landen als Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië hebben gevestigde industriële sectoren die koeloplossingen vereisen. Bovendien gelden er in deze regio strenge regels voor energie-efficiëntie en milieunormen, waardoor het gebruik van energie-efficiënte koelmachines wordt gestimuleerd. De nadruk op duurzame koeltechnologieën wakkert de markt in Europa verder aan.

Koop een Premium onderzoeksexemplaar met exclusieve gegevens:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11556

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor koelmachines is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in scroll, schroef, centrifugaal en zuigerend.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in plastic, voedsel, medische, farmaceutische en chemische producten.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Marktonderzoek Toekomst (Deel van Wantstats Onderzoek en Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Chillers Market Analysis,Chillers Market Manufacturers,Chillers Market Sales,Chillers Market Types,Chillers Market Applications