header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de markt voor medische implantaten, groeikansen, toekomstige vraag en updates van toonaangevende spelers op basis van prognoses tot 2032

Jul 18, 2023 12:00 PM ET

MRFR_Logo

Onderzoeksrapport Medische Implantaten Markt: Informatie per type (orthopedische implantaten, cardiale implantaten, spinale implantaten, tandheelkundige implantaten, oogheelkundige implantaten en cosmetische implantaten), per type materiaal (metalen materiaal, keramisch materiaal en polymeren), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en onderzoekslaboratoria) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor medische implantaten van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van ~8,20 registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 90 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor medische implantaten verwijst naar de wereldwijde industrie die een breed scala aan medische hulpmiddelen produceert en distribueert, waaronder implantaten die worden gebruikt om beschadigde of zieke lichaamsdelen te vervangen of te ondersteunen. Medische implantaten kunnen van alles omvatten, van tandheelkundige implantaten en gewrichtsvervangingen tot pacemakers en kunstmatige organen. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt van medische implantaten: veel electieve operaties werden uitgesteld of geannuleerd vanwege de bezorgdheid over de verspreiding van het virus. Dit heeft geleid tot een daling van de vraag naar bepaalde soorten medische implantaten, vooral die welke gebruikt worden bij niet-essentiële procedures. Er wordt echter verwacht dat de markt zich de komende jaren zal herstellen naarmate de vaccinatiegraad toeneemt en ziekenhuizen hun normale activiteiten hervatten.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2806

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt van medische implantaten is gesegmenteerd op basis van type, materiaal en eindgebruiker.

Op basis van het type: orthopedische implantaten, hartimplantaten, spinale implantaten, tandheelkundige implantaten, oftalmologische implantaten en cosmetische implantaten.

Gebaseerd op het type materiaal: metaal, keramiek en polymeren.

Gebaseerd op eindgebruiker: ziekenhuizen & klinieken, en onderzoekslaboratoria

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Boston Scientific Corporation (VS), Johnson & Johnson (VS), Stryker Corporation (VS), 3M (VS) en Zimmer Biomet (VS).

Regionale analyse

De markt voor medische implantaten is een wereldwijde sector, met grote spelers in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Verwacht wordt dat de regio Azië-Pacific de komende jaren de snelst groeiende markt voor medische implantaten zal zijn, gedreven door factoren zoals stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en een vergrijzende bevolking. Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor medische implantaten, met een grote vraag naar geavanceerde medische hulpmiddelen en een goed uitgebouwde infrastructuur voor gezondheidszorg. Factoren zoals veranderingen in de regelgeving, technologische vooruitgang en demografische trends zullen de wereldwijde markt voor medische implantaten de komende jaren blijven bepalen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (166 pagina’s) over medische implantaten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-implants-market-2806

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Informatie overde esthetiekmarkt per procedure (invasieve procedures {borstvergroting, liposuctie, neuscorrectie, ooglidcorrectie, buikwandcorrectie en andere} en niet-invasieve procedures {botoxinjecties, zachte-weefselvullers, chemische peeling, laserontharing, Microdermabrasie en anderen}), per geslacht (man en vrouw), per eindgebruiker (klinieken, ziekenhuizen en spa’s, schoonheidscentra en thuiszorg) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-Voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapporttandheelkundige CAD/CAM-markt Informatie per type (In-lab en In-office), per component (freesmachines, tandheelkundige printers, scanners, software), per eindgebruiker (tandheelkundige klinieken, tandheelkundige laboratoria, freescentra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Marktinformatie tandheelkundige industrie per discipline (endodontie, restauratieve tandheelkunde, prothese, parodontologie, orthodontie, cosmetische tandheelkunde en kaakchirurgie), per verbruiksgoederen (harscomposieten, tandheelkundig biomateriaal, esthetisch tandheelkundig materiaal, endodontische benodigdheden, tandvleesretractiemateriaal en whiteningmateriaal), per eindgebruiker (ziekenhuizen, gespecialiseerde tandheelkundige centra en academische tandheelkundige onderzoeksinstituten) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Medical Implant Market,Medical Implant Market Size,Medical Implant Market Share,Medical Implant Market Trends,Medical Implant Market growth,Medical Implant Market analysis