header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Biomassavergassing marktomvang, groei, trends en prognoses tot 2023 – 2032

Jul 18, 2023 6:26 PM ET

Market Research Future Insights:

De markt voor biomassavergassing zal naar verwachting 199,2 miljard USD groeien tegen 2032, met een CAGR van 8,50 y 2032

Bovendien maakt vergassing van biomassa, in vergelijking met conventionele verbranding, de productie mogelijk van een breder scala aan energiebronnen uit de thermochemische omzetting van biomassa. Devolatilisatie, verbranding en reductie zijn stappen in het vergassingsproces.

Tijdens de devolatilisatie wordt warmte gebruikt om methaan en andere koolwaterstoffen uit de biomassa vrij te maken, waardoor een reactieve houtskool achterblijft. De vluchtige stoffen en houtskool worden gedeeltelijk verbrand tijdens de verbranding om warmte en kooldioxide te produceren. Tijdens de reductiefase daarentegen absorbeert kooldioxide warmte en interageert met de resterende houtskool om koolmonoxide te vormen.

Gratis Premium-rapport ontvangen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7313

De markt is verdeeld in drie categorieën op basis van toepassing: chemicaliën, vloeibare brandstoffen en energie & gasbrandstoffen. Door de integratie van een ORC-proces in een CFB-stoomvergassingsproces bestaan er talrijke WKK-installaties. Een belangrijke energiebron voor de productie van energie is biomassa.

Belangrijke spelers:

  • ThyssenKrupp AG
  • Siemens
  • Mitsubishi Heavy Industries Ltd
  • Sedin Engineering Company Limited
  • Cb & l
  • General Electric, Kbrinc
  • Air Liquide
  • Synthesis Energy Systems Inc.
  • Royal Dutch Shell Plc, en anderen

Regionale analyse:

In termen van regionaal marktaandeel domineerde Europa de biomassavergassingsindustrie in 2017. De Aziatisch-Pacifische regio zal naar verwachting de snelste marktgroei hebben tijdens de prognoseperiode. Er is bijvoorbeeld 150 MW aan biomassavergassingssystemen geïnstalleerd in India voor net- en off-grid projecten.

Bovendien gebruiken meer dan 300 rijstfabrieken en andere bedrijven vergassingssystemen om te voldoen aan hun eigen stroom- en warmtebehoeften. Bovendien ontvangen meer dan 230 dorpen in India elektriciteit van ongeveer 70 biomassavergassingsinstallaties. De markt voor biomassavergassing zal naar verwachting door al deze factoren worden gestimuleerd.

Koop nu het beste onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7313

Marktsegmentatie:

Dit onderzoek volgt drie marktsegmenten in vijf geografische gebieden om een diepgaand inzicht te geven in de wereldwijde biomassavergassingsindustrie. Het onderzoek naar de belangrijkste concurrenten omvat een vijfjarige trendanalyse van jaarlijkse trends die de nadruk legt op de marktomvang en het marktaandeel voor Noord-Amerika, Azië-Pacific (APAC), Europa en de rest van de wereld.

Het onderzoek bevat ook een voorspelling die zich concentreert op de marktvooruitzichten voor elke regio in de komende vijf jaar. De Biomassavergassingsmarkt is in het onderzoek onderverdeeld naar regio, toepassing en brandstoftype.

Per brandstoftype wordt de markt verder onderverdeeld in hout, dierlijk afval en andere.

Per toepassing is de markt verder onderverdeeld in chemicaliën

Vloeibare brandstoffen, Power & Gasbrandstoffen

Naar regio is het onderverdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (111 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Biomassavergassing markt -.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/biomass-gasification-market-7313

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Biomass Gasification,Biomass Gasification Market,Biomass Gasification Market Share,Biomass Gasification Market Research Report,Biomass Gasification Market Size,Biomass Gasification Market Trends