header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bunkerbrandstofmarkt Diepgaande analyse, groeistrategieën en uitgebreide prognose tot 2030

Jul 18, 2023 4:17 PM ET

Bunkerbrandstofmarkt

De bunkerbrandstofmarkt verwijst naar de wereldwijde markt voor brandstoffen die worden gebruikt in zeeschepen. Bunkerbrandstof, ook bekend als scheepsbrandstof, is een zware stookolie die wordt gebruikt voor de aandrijving van grote schepen, waaronder vrachtschepen, tankers en cruiseschepen. Het wordt meestal geproduceerd uit ruwe olie en wordt gekenmerkt door een hoge viscositeit en een hoog zwavelgehalte.

De omvang van de bunkerbrandstofmarkt werd in 2021 geschat op 110,69 miljard USD. De Bunkerbrandstofmarkt zal naar verwachting groeien van 158,34 miljard dollar in 2022 tot 112,90 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,32 tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Ontvang een gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10871

Regionale analyse

De bunkerbrandstofmarkt is een wereldwijde markt, met grote spelers en vraag vanuit verschillende regio’s over de hele wereld. Hier volgt een korte regionale analyse van de bunkerbrandstofmarkt:

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific is de grootste markt voor bunkerbrandstof, met een grote vraag vanuit landen als China, Japan en Zuid-Korea. De regio heeft een grote scheepvaartindustrie, met grote havens en handelsroutes, die de vraag naar bunkerbrandstof stimuleren.

Europa: De Europese markt voor bunkerbrandstof is aanzienlijk en wordt gedreven door grote havens zoals Rotterdam en Antwerpen. De markt wordt ook beïnvloed door strenge milieuregelgeving, met een verschuiving naar bunkerbrandstof met een laag zwavelgehalte.

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse bunkerbrandstofmarkt wordt gedreven door grote havens zoals Houston, New York en Los Angeles. De markt wordt ook beïnvloed door milieuregelgeving, met een verschuiving naar bunkerbrandstof met een laag zwavelgehalte.

Midden-Oosten & Afrika: De regio Midden-Oosten & Afrika is een belangrijke markt voor bunkerbrandstof, gedreven door grote havens zoals Dubai, Fujairah en Kaapstad. De regio is ook een belangrijke producent van ruwe olie, die wordt gebruikt als grondstof voor de productie van bunkerbrandstof.

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse markt voor bunkerbrandstof groeit, met een grote vraag vanuit landen als Brazilië, Argentinië en Chili. De regio wordt ook beïnvloed door milieuregelgeving, met een verschuiving naar zwavelarme bunkerbrandstof.

Over het geheel genomen laat de regionale analyse van de bunkerbrandstofmarkt zien dat het een wereldwijde markt is met grote spelers en vraag vanuit verschillende regio’s over de hele wereld. De markt wordt beïnvloed door factoren zoals wereldwijde handel, de scheepvaartindustrie en milieuregelgeving.

Praat met onze analisten @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10871

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers op de bunkerbrandstofmarkt zijn oliemaatschappijen zoals ExxonMobil, BP en Royal Dutch Shell, maar ook onafhankelijke leveranciers van bunkerbrandstof zoals World Fuel Services en Bunker Holding Group. De markt is zeer concurrerend en spelers concurreren op factoren zoals prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid van levering.

Segmentering van de markt

De bunkerbrandstofmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van brandstofsoort, eindgebruik en geografie. Hier volgt een korte uitleg van elke segmentatie:
Brandstofsoort: De bunkerbrandstofmarkt kan op basis van de brandstofsoort worden onderverdeeld in stookolie met een hoog zwavelgehalte (HSFO), stookolie met een zeer laag zwavelgehalte (VLSFO) en gasolie voor de zeescheepvaart (MGO). HSFO is een traditionele brandstofsoort met een hoog zwavelgehalte, terwijl VLSFO en MGO zwavelarme soorten zijn die voldoen aan de nieuwste IMO-voorschriften.

Eindgebruik: De bunkerbrandstofmarkt kan ook worden gesegmenteerd op basis van eindgebruik in commerciële scheepvaart en militaire scheepvaart. De commerciële scheepvaart omvat vrachtschepen, tankers, cruiseschepen en andere koopvaardijschepen, terwijl de militaire scheepvaart marineschepen, onderzeeërs en andere defensieschepen omvat.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10871

Geografie: De bunkerbrandstofmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van geografie in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Latijns-Amerika. Elke regio heeft verschillende vraagfactoren, markttrends en regelgevende kaders die de bunkerbrandstofmarkt beïnvloeden.

Over het geheel genomen biedt marktsegmentatie een beter begrip van de bunkerbrandstofmarkt en helpt belanghebbenden bij het identificeren van groeikansen, het beoordelen van markttrends en het ontwikkelen van effectieve strategieën om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van verschillende klantsegmenten.

Gerelateerde rapporten @

  1. Thermische keramiekmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/thermal-ceramics-market-9514
  2. Hexaan markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/hexane-market-1057
  3. Benzoëzuurmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/benzoic-acid-market-1119

Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013United States of AmericaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Bunker Fuel Market,Bunker Fuel Market size,Bunker Fuel Market share,Bunker Fuel Market trends