header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Carbon Black-markt wereldwijd industriële analyse, toekomstige vraag en prognose tot 2030

Jul 18, 2023 11:43 PM ET

Carbon Black-markt zal profiteren van de groei in de bandenindustrie

De omvang vande Carbon Black-markt zal in 2027 naar verwachting USD 17.231,4 miljoen bedragen, met een CAGR van 4,5 gedurende de prognoseperiode (2022-2030). Aangezien het gebruik van carbon black explodeert in de kunststof-, verf- en bandenindustrie en als gevolg daarvan de toepassingen in de lucht- en ruimtevaart en de auto-industrie toenemen, zal het groeitraject zich naar verwachting voortzetten.

Aan de andere kant kan silica een belemmerende factor voor de markt zijn, omdat silica in de bandenindustrie een steeds grotere rol speelt. Dergelijke belemmeringen kunnen de groei van de markt afremmen.

Concurrentielandschap:

Kremenchuk Carbon Black Plant, Hebei Daguangming Juwuba Carbon Black Co. Ltd., Shijiazhuang Xinxing Chemical Carbon Co. Ltd., Cabot Corporation, Orion Engineered Carbons, Tokai Carbon Co. Ltd., Mitsubishi Chemical Corporation, JINNENG, Himadri Speciality Chemical Ltd., ChemChina, Jiangxi Black Cat Carbon Black Inc. Ltd., Phillips Carbon Black Ltd., NIPPON STEEL & SUMIKIN CHEMICAL CO. LTD., Sid Richardson Carbon and Energy Co. Ltd., OCI COMPANY Ltd., Suzhou Baohua Carbon Black Co. Ltd., Longxing Chemical, Shandong Huadong Rubber Materials Co. Ltd. zijn enkele van de belangrijkste bedrijven die de wereldwijde carbon black-markt kunnen transformeren door hun strategische vaardigheden te gebruiken om momentum op te bouwen.

Download een gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4701

Regionale analyse:

Azië-Pacific heeft het grootste marktaandeel omdat de markten in China, India, Zuid-Korea en Japan een drastische verandering teweeg kunnen brengen. De groeiende investeringen in residentiële en commerciële infrastructuren kunnen een betere groei inspireren. In Europa zou de automobielsector in Duitsland de markt aanzienlijk kunnen beïnvloeden. In Noord-Amerika zal de VS de markt leiden en vooruithelpen.

Nieuws uit de sector:

SCG Chemicals Public Company Limited (SCGC) heeft een joint venture (JV) overeenkomst gesloten met Denka Company Limited (Denka), Japan. De JV is opgericht voor de exploitatie van een acetyleenzwartproductiebedrijf in de provincie Rayong. De productiecapaciteit zal ongeveer 11.000 ton per jaar bedragen en zal naar verwachting begin 2025 van start gaan.

Denka’s acetyleenzwart is een uniek type carbonzwart met een hoge zuiverheid en elektrisch geleidingsvermogen. Het wordt voornamelijk gebruikt als een component in de productie van oplaadbare lithium-ionbatterijen voor elektrische voertuigen (EV’s), naast het gebruik in toepassingen voor hoogspanningstransmissiekabels om elektriciteit op te wekken uit offshore windenergie, waarnaar de marktvraag stijgt.

Aanvragen voor maatwerk @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4701

Dynamiek van de markt voor carbonzwart:

De wereldwijde carbonzwartmarkt wordt gedreven door carbonzwart in de banden- en rubberindustrie

Een groot deel van het gebruik van carbon black vindt plaats in banden en rubberproducten, die helpen om sterker te worden en schokken te absorberen. Talrijke onderdelen van een band bevatten het product, waaronder het karkas, de binnenvoering, het loopvlak en de zijwand, plus rubberen producten zoals luchtveren, pakkingen, slangen, ruitenwisserbladen, membranen en bussen. Banden met carbonzwart verbeteren de levensduur van hun loopvlak omdat het de warmte weerstaat die gevormd wordt in de gordelzones en loopvlakzones. De fenomenale groei van de rubber- en bandenindustrie kan dus gunstig zijn voor de productie van carbon black in de komende jaren.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4701

De toenemende verkoop van auto’s heeft aanzienlijk bijgedragen aan de groei van de bandenindustrie wereldwijd. De bandenindustrie richt zich op het opzetten van eenheden in de buurt van productiecentra voor auto’s en op het omarmen van moderne productietechnologieën, wat de wereldwijde industrie ten goede kan komen.

Gerelateerde rapporten @

  1. Isopreen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/isoprene-industry-4799
  2. Nylon Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/nylon-market-1068
  3. Markt voor Geëxtrudeerde Producten van Aluminium https://www.marketresearchfuture.com/reports/aluminum-extruded-products-market-3034

Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013United States of AmericaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Carbon Black,Carbon Black market size,Carbon Black market share,Carbon Black market trends