header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Afrikaanse markt voor medische hulpmiddelen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 7,10% tot USD 7,19 miljard tegen het einde van 2030

Jul 18, 2023 1:16 PM ET

Africa Medical Devices Market Research Report Information By Product Type (Monitoring Devices, Diagnostic Devices, Diagnostic Molecular Devices, Drug Delivery Devices, Surgical Devices, Bio Implants & Stimulation Devices, and Automation & Robotics), By Therapeutic Application (General Surgery, Diagnostische Beeldvorming, Ademhalingswegen, Orthopedie, Cardiovasculair, Tandheelkunde, Neurologie, Oogheelkunde, Oor-neus-Keel (KNO), & Nefrologie en Urologie), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, en Ambulante & Thuis), en Per Land (Zuid-Afrika, Egypte, en Rest van Afrika)- Markt tot 2030

Van 2023 tot 2030 zal de Afrikaanse markt voor medische hulpmiddelen naar verwachting groeien met 7,10 AGR. Het groeiende aantal technologische ontwikkelingen die de levenskwaliteit van patiënten en het algemene publiek verbeteren, dragen direct bij aan de groei van de markt. De industrie zal groeien als gevolg van de toegenomen populariteit van mobiele platforms, AI en 5G. Er wordt verwacht dat de Afrikaanse markt voor medische hulpmiddelen tegen 2030 ongeveer 7,19 miljard dollar waard zal zijn.

Bovendien maken zowel individuen als overheidsorganisaties zich grote zorgen over de toenemende frequentie van chronische ziekten en de verhoogde sterftecijfers. Zorgverleners geven daarom geïndividualiseerde zorg, waaronder voortdurende patiëntbewaking op afstand.

Bovendien worden de dagelijkse activiteiten niet belemmerd door het de hele dag dragen van deze apparaten. Gezien de vele voordelen wordt verwacht dat de vraag naar draagbare medische apparaten in de prognoseperiode zal toenemen.

In de afgelopen tien jaar heeft de sector aanzienlijke veranderingen doorgemaakt dankzij de toepassing van nieuwe technologie en moderne ontwerpinnovaties. Deze apparaten zijn echter duur, wat resulteert in over het algemeen hogere kosten en eigendomskosten. Dit komt door de relatief hogere aanschafkosten en de daaropvolgende onderhoudskosten. Sommige geavanceerde apparaten worden geleverd met allerlei extra onderdelen, zoals chips, batterijen, sensoren en andere accessoires, die regelmatig vervangen moeten worden. Als gevolg hiervan wordt de relatief trage adoptie van medische gadgets in Afrika toegeschreven aan hun dure prijs.

De behandeling van mensen met deze ziekten en de stijgende frequentie van chronische medische aandoeningen leggen een enorme druk op Afrika’s gezondheidszorginfrastructuur. De kosten voor de behandeling van deze aandoeningen zijn hierdoor aanzienlijk gestegen. De totale kosten voor de verzorging van een patiënt tijdens zijn verblijf in een ziekenhuis zijn veel hoger en een langer verblijf in een ziekenhuis gaat gepaard met een grotere financiële last.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2845

Covid 19 Invloed

Bezoeken aan ziekenhuizen op de spoedeisende hulp en electieve procedures zijn afgenomen als gevolg van de COVID-19 uitbraak. De frequentie van orthopedische chirurgie daalde aanzienlijk tijdens de pandemie onder procedures die als minder ernstig of minder levensbedreigend werden beschouwd, zoals tandheelkundige ingrepen. Bovendien leverden de marktspelers diagnostische beeldvormingsapparatuur samen met apparaten die veel gebruikt worden voor electieve operaties, zoals orthopedische, tandheelkundige en andere belangrijke operaties, waardoor de verkoop in 2020 aanzienlijk daalde ten opzichte van 2019.

Analyse van de concurrentie

Er zijn tier-1, tier-2 en lokale spelers op de markt. De tier-1 en tier-2 spelers hebben een breed productassortiment en een regionale aanwezigheid. De markt wordt gedomineerd door bedrijven als Mindray Medical International Limited, Koninklijke Philips Electronics NV, Siemens Ltd., Toshiba Medical Systems Corporation en GE Healthcare dankzij hun unieke producten, stabiele financiën, innovatieve bedrijfsplannen en regionaal diverse aanwezigheid. De deelnemers richten hun inspanningen op het bevorderen van O & D. Daarnaast ondersteunen ze strategische uitbreidingsactiviteiten zoals productintroducties, joint ventures en partnerschappen om hun klantenbestand uit te breiden en hun marktpositie te versterken.

Belangrijkste spelers

  • Mindray Medical International Limited
  • Koninklijke Philips Electronics NV.
  • Siemens Ltd
  • Toshiba Medical Systems Corporation
  • GE Healthcare
  • Medtronic
  • Johnson & Johnson

Markt segmentatie

Monitoringapparaten, diagnostische apparaten, diagnostische moleculaire apparaten, apparaten voor het toedienen van geneesmiddelen, chirurgische apparaten, bio-implantaten & stimulatieapparaten, automatisering & robotica zijn de belangrijkste categorieën die worden gebruikt om de Afrikaanse markt voor medische hulpmiddelen te segmenteren. Door het toenemende gebruik van diagnostische tests in realtime voor een nauwkeurige diagnose van chronische en besmettelijke ziekten, waaronder diabetes, kanker en hiv/aids, was de groei van de Afrikaanse markt voor medische hulpmiddelen in 2021 opvallend hoog in de categorie controleapparaten.

Algemene chirurgie, diagnostische beeldvorming, luchtwegen, orthopedie, hart- en vaatziekten, tandheelkunde, neurologie, oogheelkunde, KNO, nefrologie en urologie zijn de therapeutische toepassingen die deel uitmaken van de marktsegmentatie van medische hulpmiddelen in Afrika. Als gevolg van de stijgende incidentie van chronische ziekten en de vraag naar nauwkeurige en effectieve testkits voor aandoeningen zoals malaria, hiv/aids, diabetes en kanker, had diagnostische beeldvorming het grootste aandeel in de Afrikaanse markt in 2021. Door de toenemende incidentie van tandheelkundige problemen zal de tandheelkundige categorie echter naar verwachting het snelst groeien tijdens de verwachte periode.

De markt wordt gesegmenteerd in ziekenhuizen, ambulante zorg en thuiszorg op basis van de eindgebruiker. Als gevolg van de toegenomen financiering door publieke en private spelers in kleine en middelgrote klinieken en voorzieningen voor langdurige zorg om de infrastructuur van de gezondheidszorg te verbeteren, domineerde de ambulante categorie de markt voor medische hulpmiddelen in 2021. Door de toename van het aantal algemene en multispecialistische ziekenhuizen zal de categorie ziekenhuizen tijdens de projectieperiode een aanzienlijke groei doormaken.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (84 pagina’s) over medische hulpmiddelen in Afrika:https://www.marketresearchfuture.com/reports/africa-medical-devices-market-2845

Regionale analyse

Op basis van land is de markt onderverdeeld in Zuid-Afrika, Egypte en de rest van Afrika. De prevalentie van aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, infectieziekten, tandheelkundige aandoeningen en diabetes neemt toe en marktdeelnemers leggen meer nadruk op de groei van hun directe aanwezigheid in opkomende landen om te voldoen aan de vraag van patiënten in deze regio. de stijgende levensstandaard en toenemende bezorgdheid over de volksgezondheid. In de loop van de analyseperiode wordt voorspeld dat de stijgende regionale investeringen in de gezondheidszorginfrastructuur de markt voor medische hulpmiddelen verder zullen doen groeien.

Er wordt voorspeld dat de groei in de markt zal worden gestimuleerd door de stijgende populariteit van technologisch geavanceerde slimme wearables en beeldgestuurde therapeutische systemen, evenals de voortdurende trends in nauwkeurige en real-time monitoring. Het snelle gebruik van medische hulpmiddelen in ziekenhuizen en andere zorgomgevingen hangt ook samen met het groeiende inzicht in de voordelen ervan, zoals verbeterde mobiliteit. Daarnaast wordt de markt gedreven door toegenomen bezorgdheid over de gezondheid, een toename in de prevalentie van chronische ziekten en stijgende kosten voor de gezondheidszorg. De markt voor medische hulpmiddelen in Afrika zal naar verwachting aanzienlijk groeien door de ontwikkeling van technologie voor hersenbewaking, grote technologische vooruitgang in medische apparatuur en aanzienlijke verbeteringen in commerciële factoren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Wearable Medical Device Market Size, Trends By Type (Activity Monitors, Smart Watches, Smart Clothing, Patches), Device Type (Diagnostic & Monitoring Devices, Therapeutic Devices), Application (Sports Academies and Fitness, Remote Patient Monitoring, Home Healthcare), Distribution Channel (Pharmacies, Online Channel, Hypermarkets) – Forecast till 2032

Onderzoeksrapportmedische hulpmiddelen per type apparaat (hartbewaking, diagnostiek en medicijntoediening), per therapeutische toepassing (gastro-intestinale chirurgie, algemene chirurgie en diagnostische beeldvorming), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en diagnostische centra, onderzoekslaboratoria) en per regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Africa Medical Devices Market,Africa Medical Devices Market Size,Africa Medical Devices Market Share,Africa Medical Devices Market Trends,Africa Medical Devices Market Growth,Africa Medical Devices Market Insights,Africa Medical Devices Market Research,Africa Medical Devices Market Outlook,Africa Medical Devices Market Overview