header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Customer Experience Analytics-markt zal 37,26 miljard dollar groeien met een CAGR van 16,40 tot 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 18, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Customer Experience Analytics-markt naar verwachting een CAGR van 16,40 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 37,26 miljard in 2032.

De Customer Experience Analytics-markt verwijst naar het verzamelen, analyseren en interpreteren van klantgegevens en feedback om inzicht te krijgen in hun voorkeuren, gedrag en algemene tevredenheid over de producten of diensten van een bedrijf. Het gaat om het gebruik van geavanceerde analysetechnieken zoals tekst- en sentimentanalyse, datamining en voorspellende modellen om klantervaringen te begrijpen en bedrijfsstrategieën te optimaliseren. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor Customer Experience Analytics. Met de verschuiving naar werken op afstand en digitale interacties zijn bedrijven steeds meer gaan vertrouwen op klantgegevens om inzicht te krijgen in veranderende behoeften en voorkeuren. De pandemie heeft de adoptie van digitale kanalen versneld, wat heeft geleid tot een toename van gegevens gegenereerd uit online interacties. Als gevolg hiervan hebben organisaties het belang ingezien van customer experience analytics om hun inzicht in klantgedrag te verbeteren en gepersonaliseerde ervaringen te leveren in een snel evoluerend digitaal landschap.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn,

  • Adobe Systems Incorporated (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • Nokia Networks (Finland)
  • Tech Mahindra Limited (India)
  • Avaya Inc. (V.S.)
  • SDL (V.K.)
  • SAS Institute Inc. (VS)
  • OpenText Corporation (Canada)
  • HP Inc. (VS)

Download gratis voorbeeld PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3119

Omvang van het rapport – Customer Experience Analytics Market:

Verslag metrics

Details

Marktomvang tegen 2032

37,26 miljard dollar

CAGR tijdens 2023-2032

16.40%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032


Segmentatie van de markt

De wereldwijde Customer Experience Analytics-markt is onderverdeeld in Touch Point en Oplossing

Per Touch Point: Bedrijfswebsite, filiaal, callcenter en web

Per oplossing: Datamanagement, Stem van de Klant, Web Analytics Tools, Social Media Analytics Tools, Dashboard en Rapportage

Volledig rapport raadplegen:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/customer-experience-analytics-market-3119

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft een belangrijk aandeel in de markt door de aanwezigheid van grote spelers, technologische vooruitgang en hoge verwachtingen van klanten. Europa is ook een prominente regio in de customer experience analytics-markt, gedreven door de groeiende toepassing van digitale technologieën en klantgerichte strategieën. Azië-Pacific kent een snelle groei in de markt, aangewakkerd door de toenemende digitalisering van bedrijven en de toenemende adoptie van customer analytics-oplossingen door bedrijven in landen als China, India en Japan. De regio’s Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika laten een gestage groei zien in de customer experience analytics-markt, gedreven door het toenemende bewustzijn onder organisaties over het belang van klanttevredenheid en de behoefte aan bruikbare inzichten om de klantervaring te verbeteren.

Gerelateerde artikelen:

Self-Service Analytics-marktonderzoeksrapport- Wereldwijde prognose 2030

Onderzoeksrapport Remote Infrastructure Management Markt – Wereldwijde prognose 2030

Onderzoeksrapport over de markt voor e-mailcodering – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Customer Experience Analytics Market,Global Customer Experience Analytics Market,Customer Experience Analytics Market 2032,Customer Experience Analytics Market Demand,Customer Experience Analytics Market Growth