header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De gasturbinemarkt zal een uitstekende groei laten zien met 6,2 AGR tot 2030 Industrieel groeiscenario, status en prognose door MRFR

Jul 18, 2023 6:53 PM ET

Marktanalyse

Market Research Future (MRFR) gaat ervan uit dat de wereldwijde gasturbinemarkt in de periode 2023-2030 (prognoseperiode) met een CAGR van 6,2 zal groeien.

Verschillende factoren die bijdragen aan de groei van de markt

Snelle industrialisatie, verstedelijking en snelle economische expansie zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren. Er wordt verwacht dat de wereldwijde gasturbinemarkt de komende jaren aanzienlijk zal groeien als gevolg van strenge emissienormen voor gasturbines en de explosieve groei van de schaliegasproductie.

Gratis Premium rapport aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3265

Volgens een schatting van de EIA zal het aandeel van aardgas tussen 2018 en 2050 stijgen van 34% naar 39rom als gevolg van de toegenomen booractiviteiten. Een hogere aardgasproductie leidt tot lagere aardgasprijzen, wat resulteert in een hoger aandeel van elektriciteit opgewekt door aardgas, waardoor de uitbreiding van de gasturbine-industrie toeneemt.

Belangrijkste spelers

  • General Electric (VS)
  • Siemens (Duitsland)
  • Mitsubishi Heavy Industries Ltd. (Japan)
  • Alstom S.A (Frankrijk)
  • Kawasaki Heavy Industries
  • (Japan)
  • Bharat Heavy Electricals Limited. (India)
  • Ansaldo Energia, (Italië)
  • Rolls-Royce Holdings plc. (VERENIGD KONINKRIJK)
  • Harbin Electric Company Limited. (China)

Invloed van COVID-19 op de wereldwijde markt

De uitbraak van COVID-19 heeft een aanzienlijke invloed gehad op verschillende bedrijfssectoren, waaronder de auto-industrie, halfgeleiders, elektrische en elektronische apparaten, voeding en dranken en nog veel meer. De uitbraak heeft ook een aanzienlijke invloed gehad op de gasturbinemarkt. Om de verspreiding van het virus een halt toe te roepen, gaven de meeste regeringen de opdracht tot lockdowns, het stilleggen van productiebedrijven en het sluiten van openbare ruimtes zoals restaurants, theaters, scholen, hogescholen en andere.

Koop nu het beste onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3265

De meeste industrieën worden stilgelegd als gevolg van de lockdowns, wat resulteert in een productiestop in grote steden en economieën. Als gevolg daarvan is de wereldwijde vraag naar olie en gas gedaald. Volgens het Amerikaanse EIA-rapport bedroeg het wereldwijde gemiddelde verbruik van aardolie en vloeibare brandstoffen 94,1 miljoen vaten per dag in de eerste maand van 2020, een daling van 5,8 miljoen vaten ten opzichte van dezelfde periode in 2019. Bovendien neemt als gevolg van de pandemie de vraag naar elektriciteit van industriële en commerciële eindgebruikers af.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde gasturbinemarkt is onderverdeeld in capaciteit, technologie en toepassing.

Op basis van capaciteit is de wereldwijde gasturbinemarkt onderverdeeld in 200 MW en meer dan 200 MW.

Op basis van technologie is de wereldwijde gasturbinemarkt onderverdeeld in open cyclus en gecombineerde cyclus.

Op basis van toepassing is de wereldwijde gasturbinemarkt onderverdeeld in energieopwekking, industrie en luchtvaart.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (111 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Gasturbinemarkt -.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/gas-turbine-market-3265

Gasturbinemarkt opkomende trends

Toenemende vraag naar aardgas: Aardgas wordt beschouwd als een schoner alternatief voor steenkool en olie, wat leidt tot een stijgende vraag naar gasturbines. De drang om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en de groeiende nadruk op schone energiebronnen waren de drijvende kracht achter deze trend.

STEG-centrales (Combined Cycle Gas Turbine): STEG-centrales, die gasturbines combineren met stoomturbines, werden steeds populairder. Deze centrales bieden een hogere algemene efficiëntie door de afvalwarmte van de gasturbine te gebruiken om extra vermogen op te wekken via de stoomturbine.

Groeiende focus op de integratie van hernieuwbare energie: Gasturbines werden gebruikt in combinatie met hernieuwbare energiebronnen zoals wind- en zonne-energie om te zorgen voor een stabiel elektriciteitsnet en een consistente stroomvoorziening. Gasturbines kunnen snel op- of afschakelen om de intermitterende aard van de opwekking van hernieuwbare energie te compenseren.

Upgrades en efficiëntieverbeteringen: Fabrikanten investeerden in onderzoek en ontwikkeling om de efficiëntie van gasturbines te verbeteren. Dit omvat vooruitgang in turbineontwerp, materialen en regelsystemen om de algehele prestaties te verbeteren en emissies te verminderen.

Regionale analyse

APAC domineert de wereldmarkt

Met zijn stijgende bevolking en snelle verstedelijking heeft Azië-Pacific het grootste marktaandeel. Grondstoffen en arbeid zijn er goedkoop, wat het voor wereldwijde spelers aantrekkelijk maakt om hun activiteiten in deze regio uit te breiden. Deze redenen zullen de gasturbine-industrie in deze regio stimuleren.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Gas Turbine,Gas Turbine Market,Gas Turbine Market Share,Gas Turbine Market Research Report,Gas Turbine Market Size,Gas Turbine Market Trends