header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De geospatiale markt zal 211,5835 miljard USD bereiken, met een AGR van 12,70 tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 18, 2023 10:00 PM ET

Overzicht:

Market Research Future (MRFR) heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd met de titel Geospatial Market, By Type, By Technology, By End-users – Forecast 2030, waaruit zeer bemoedigende prognoses voor de markt naar voren komen. Volgens het rapport zal de geospatiale markt tegen het einde van 2030 een indrukwekkende waarde bereiken van ongeveer 211,5835 miljard dollar. Bovendien verwachten experts een robuust samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van meer dan 12,70% tijdens de beoordelingsperiode, wat wijst op een bloeiend traject voor de industrie.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste marktspelers in het rapport over de wereldwijde geospatial markt zijn onder andere

  • Bentley Systems, Inc. (VS)
  • DigitalGlobe, Inc. (VS)
  • General Electric Co.
  • Harris Corporation (V.S.)
  • Dettwiler & Associates, Ltd. (Canada)
  • ESRI (V.S.)
  • Hexagon AB (Zweden)
  • Fugro N.V. (Nederland)
  • MacDonald, Trimble Navigation LTD. (V.S.)
  • RMSI (India)

Klik hier voor het uitgebreide rapport op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2441

Segmentatie:

De wereldwijde geospatiale markt is onderverdeeld op basis van eindgebruikers, technologie en type.

Per type is de geospatiale markt onderverdeeld in netwerkanalyse, oppervlakteanalyse en geovisualisatie.

Op basis van technologie is de geospatiale markt onderverdeeld in GPS, Remote Sensing en GIS.

Naar eindgebruiker is de geospatiale markt onderverdeeld in Automotive, Overheid en Defensie & Intelligence

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2441

COVID-19 Analyse

De wereldwijde markt werd minimaal beïnvloed door de COVID-19 pandemie, hoewel bepaalde bedrijven een verminderde vraag naar hun producten en diensten ondervonden. De strenge afsluitingsmaatregelen en verstoringen van de import-exportactiviteiten die door verschillende overheden werden opgelegd, belemmerden de groei van de transport- en logistieke sector, de verwerkende industrie en de detailhandel. Industrieën zoals gezondheidszorg &, biowetenschappen, energie en nutsbedrijven omarmden echter snel geospatiale en locatiegebaseerde platforms en diensten. Overheden over de hele wereld maken gebruik van geospatiale gegevens en technologie om kritieke COVID-19 problemen aan te pakken, hoewel elk land te maken heeft met unieke uitdagingen die hun responsinspanningen beïnvloeden. Locatie-informatie en geospatiale technologieën helpen gezondheidszorgorganisaties en overheden bij de distributie van medische voorraden, medicijnen, vaccins en de analyse van de verspreiding van het virus in specifieke gebieden. De ArcGIS-oplossingen van Esri, geïntroduceerd in december 2020, bieden bedrijven en gezondheidszorggemeenschappen tools om de distributieplannen voor vaccins te beheren en belangrijke indicatoren te volgen. De groei op lange termijn van de wereldwijde markt zal voornamelijk worden gedreven door de toenemende toepassing van GIS- en geolocatietechnologie in de gezondheidszorg, detailhandel en militaire sectoren. Kaarten en GIS behoren tot de technologieën die naar verwachting de komende jaren een exponentiële groei zullen doormaken, omdat ze worden gebruikt om de bron- en verspreidingspatronen van COVID-19 te begrijpen en te analyseren door middel van vergelijkende studies op basis van geospatiale analyse.

Verkrijg de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/geospatial-market-2441

Regionale analyse:

Regionale analyse van de geospatiale markt toont significante groei en toepassing van geospatiale technologieën in verschillende regio’s.

  1. Noord-Amerika: Noord-Amerika heeft een prominente positie in de geospatiale markt. De Verenigde Staten en Canada hebben een sterke aanwezigheid van belangrijke marktspelers, geavanceerde infrastructuur en een hoog niveau van technologische vooruitgang. De regio kent een aanzienlijke vraag naar geospatiale oplossingen in sectoren zoals overheid, defensie, transport en nutsbedrijven.
  2. Europa: Europa is een andere belangrijke regio in de geospatiale markt. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland laten een robuuste adoptie zien van geospatiale technologieën in verschillende industrieën. Initiatieven en regelgeving van de Europese Unie ter bevordering van het gebruik van geospatiale gegevens en technologieën dragen verder bij aan de groei van de markt in deze regio.
  3. Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific heeft een enorm potentieel voor de groei van de geospatiale markt. Snelle verstedelijking, infrastructurele ontwikkelingen en een groeiende bevolking stimuleren de vraag naar geospatiale oplossingen in landen als China, India, Japan en Zuid-Korea. Bovendien stimuleert de focus van de regio op slimme stadsinitiatieven en digitale transformatie in verschillende sectoren de toepassing van geospatiale technologieën.
  4. Latijns-Amerika: In Latijns-Amerika neemt de toepassing van geospatiale technologieën geleidelijk toe. Landen als Brazilië, Mexico en Argentinië investeren in de ontwikkeling van infrastructuur en maken gebruik van geospatiale oplossingen in sectoren als landbouw, mijnbouw en beheer van natuurlijke hulpbronnen. De regio biedt groeimogelijkheden voor marktspelers als gevolg van een toenemend bewustzijn en overheidsinitiatieven ter ondersteuning van geospatiale toepassingen.
  5. Midden-Oosten en Afrika: De regio Midden-Oosten en Afrika kent een gestage groei in de geospatiale markt. Regeringen in landen als de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika passen geospatiale technologieën toe in verschillende sectoren, zoals stadsplanning, landbouw en olie en gas. De focus van de regio op digitale transformatie en smart city projecten draagt bij aan de adoptie van geospatiale oplossingen.

Blader door de Japanse versie van de Geospatial Market

Over het geheel genomen is de geospatial markt wereldwijd aanwezig, met Noord-Amerika en Europa aan de leiding in termen van toepassing en marktaandeel. De regio Azië-Pacific ontpopt zich echter als een belangrijke groeimotor vanwege de snelle technologische vooruitgang en toenemende investeringen in geospatiale toepassingen. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika bieden ook potentiële groeikansen, gedreven door de ontwikkeling van infrastructuur en overheidsinitiatieven.

Gerelateerde rapporten:

Cyber Insurance Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport Datacenterkoeling Prognose tot 2030

Onderzoeksrapportover de markt voor digitale inhoud Prognose tot 2032

Marktonderzoeksrapport over gedecentraliseerde financiering – Wereldwijde prognose tot 2032

Human-Computer Interaction (HCI) marktonderzoeksrapport – wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Geospatial Market,Geospatial Market Share,Geospatial Market Trends,Geospatial Market Insights,Geospatial Market Growth,Geospatial Market Size,Geospatial Market Demand,Geospatial Market Research