header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van stroomonderbrekers met gevormde behuizing, inzichten, bedrijfsoverzicht, trends, verkoopgroei, waarde en COVID-19 impactanalyse tegen 2030

Jul 18, 2023 6:35 PM ET

Marktoverzicht

De markt van MCCB’s zal naar verwachting USD 7,56 miljard en een CAGR van 5,93 registreren tijdens de prognoseperiode. Vermogensschakelaars zijn een prominente component van het elektrische circuitsysteem. Ze bieden veiligheid aan de elektronische apparaten, overbelastingen en andere en zorgen voor de nodige preventie voor de consument. Dit zijn de kleine stroomonderbrekers die meestal worden gebruikt om het elektrische circuit te beschermen tegen ongelukken.

Factoren zoals voortdurende wijzigingen in technologie, elektriciteitsinfrastructuur en stijgende productie en elektriciteitsverbruik stimuleren de markt. De MCCB wordt voornamelijk gebruikt in energieopwekking, transmissie en distributietoepassingen die een zware beschermingscapaciteit vereisen. Veel landen verbeteren de infrastructuur om efficiënte, veilige, betrouwbare en technologisch geavanceerde openbare diensten te leveren.

Gratis Premium rapport ontvangen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5902

De voortdurende groei van de uitrustingsindustrie, projecten, ruimtevaartapparatuur en automatiseringsvoertuigen biedt geschikte groeiplaatsen voor de markt. De vraag naar elektriciteit stijgt door de voortdurende groei van de bevolking in verschillende landen. Elektriciteit wordt geïnstalleerd met verschillende veiligheidsvoorzieningen om schade door overbelasting of elektrische storingen te voorkomen. De vraag van de consument naar veiligheid in residentiële en commerciële sectoren stimuleert de markt en zal in de prognoseperiode aanhouden. Het circuit wordt gebruikt bij behoefte aan nauwkeurige werking omdat het duurder is dan de zekering. Het grootste obstakel voor de markt zijn de trage uitschakelfuncties en de gevoeligheid voor hitte.

Als gevolg van de COVID-verspreiding waren de meeste sectoren gesloten en leden ze een enorme terugval. Omdat mensen meer dan een jaar thuis bleven, groeide de markt in de residentiële sector maar leed verlies in de commerciële en industriële sectoren.

Koop nu het beste onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5902

Belangrijkste spelers:

  • Siemens AG (Duitsland)
  • Schneider Electric (Frankrijk)
  • General Electric (VS)
  • Eaton Corporation Plc (Ierland)
  • Rockwell Automation (VS)
  • Mitsubishi Electric Corporation (Japan)
  • Hitachi Industrial Equipment Systems (Japan)
  • Legrand SA (Frankrijk)
  • Fuji Electric Co. Ltd. Ltd. (Japan)
  • Havells India Ltd. (India)
  • Huayi Electric Co. Ltd (China)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • Noark Electric Inc. (VS)
  • Chint Groep (China)

Marktsegmentatie

De markt van MCCB’s wordt gesegmenteerd per eindgebruiker en stroomsterkte. Op basis van de stroomsterkte is de markt onderverdeeld in tot 20A, 21A-75A, 76A-250A, 251A-800A en meer dan 800A. 76A-250A stond in 2018 aan de leiding omdat de MCCB’s worden gebruikt in de infrastructuur. Het segment zal naar verwachting in hetzelfde tempo groeien en de opkomende economie is een groeifactor voor de markt. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in transmissie & distributie, productie & procesindustrie, residentieel & commercieel, energieopwekking, etc., transmissie en distributie registreren de hoogste CAGR als gevolg van de verbetering van de infrastructuur.

Regionale analyse

De MCCB-markt wordt geanalyseerd in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en andere delen van de wereld. De regio Azië-Pacific kende in 2019 de hoogste groei en zal naar verwachting ook in de prognoseperiode groeien. De factoren die ervoor zorgen dat de regio het hoogste groeipercentage heeft, zijn de stijgende vraag naar bouw en de constante modernisering van de elektriciteitsinfrastructuur.

Mensen die een nieuwe levensstijl aannemen en een sterke groei van de economie leiden tot energieverbruik, wat een andere factor is voor de markt. China is het centrum voor elektriciteitstransmissie en -distributie, wat een positieve invloed heeft op de markt. Elektrische veiligheid, strenge regelgeving en hoge investeringen in transmissie en netwerken zorgen ervoor dat de markt groeit in de Noord-Amerikaanse regio.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt van stroomonderbrekers met gevormde behuizing -.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/molded-case-circuit-breakers-market-5902

Nieuws uit de industrie

Schneider electric; kondigde de lancering aan van de nieuwe en gedigitaliseerde powerpacTmolded case-vermogensschakelaarreeks op 2021 NECA Convention Nashville.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Molded Case Circuit Breakers,Molded Case Circuit Breakers Market,Molded Case Circuit Breakers Market Share,Molded Case Circuit Breakers Market Research Report,Molded Case Circuit Breakers Market Size,Molded Case Circuit Breakers Market Trends