header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor biomedisch textiel zal naar verwachting USD 4,58 miljard bereiken met een groeiend CAGR van 5,9 in 2030 | Nieuwste trends, belangrijkste spelers, inkomsten, risicoanalyse in 2030

Jul 18, 2023 2:00 PM ET

Biomedisch Textiel Marktoverzicht:

De wereldwijde markt voor Biomedisch Textiel heeft een kans om een verbeterde CAGR te bereiken tussen 2023 tot 2030, zoals Market Research Future (MRFR) vermeldt in hun gedetailleerde rapport over hetzelfde.

Biomedisch textiel is textiel dat speciaal is ontwikkeld voor de gezondheidszorg, namelijk gaas, orthopedische implantaten, verbanden, kunstmatige huid en andere. Kenmerken die deze kleding normaal gesproken vertoont zijn hoge sterkte, flexibiliteit, duurzaamheid, gesteriliseerd, niet kankerverwekkend en niet giftig. Het rapport over de wereldwijde markt voor biomedisch textiel van Market Research Future (MRFR) omvat drijvende krachten, trends, uitdagingen voor fabrikanten en kansen voor de periode van 2023 tot 2030.

Biomedisch textiel kan worden gedefinieerd als textiel dat is ontworpen voor specifieke doeleinden in biologische omgevingen. De prestaties hangen af van de compatibiliteit met biologische cellen, weefsels en vloeistoffen. Biomedisch textiel mag niet kankerverwekkend, niet giftig, niet allergisch, gesteriliseerd, biocompatibel, chemisch inert, flexibel, sterk en zeer duurzaam zijn. Het gebruik ervan in de medische industrie, in segmenten zoals neurologie, oogheelkunde, tandheelkunde, cardiologie, algemene chirurgie & behandeling, orthopedie en andere kan een betere groei in de komende dagen inspireren.

Biomedisch textiel wordt op grote schaal toegepast in producten zoals implanteerbare producten, niet-implanteerbare producten, hygiënische producten voor de gezondheidszorg & en extracorporale hulpmiddelen. Deze hygiëneproducten voor de gezondheidszorg & zijn ontworpen om zorgverleners en patiënten te beschermen tegen verschillende soorten besmetting door bloed & en andere infectievloeistoffen. Het kan ook gaan om producten zoals chirurgisch afdekmateriaal, operatiekleding, maandverband, beddengoed, incontinentieproducten voor volwassenen, babyluiers en andere. De markt voor biomedisch textiel kan ook profiteren van de toenemende investeringen in de gezondheidszorg, waardoor de markt de komende jaren zal groeien. Betere technologieën en een toename van de bevolking zouden ook een betere groei van de markt in de hand werken. Maar de hoge kosten voor onderzoek en ontwikkeling kunnen de groei van de markt afremmen.

Download nu een gratis voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6079

Segmentatie van de markt

Het wereldwijde marktrapport over biomedisch textiel kan worden gesegmenteerd per type stof, vezeltype, toepassing en producttype. Deze segmenten en hun inzichten in gegevens over volume en waarde kunnen met name de wereldwijde markt beïnvloeden.

Per vezeltype kan de wereldwijde markt voor biomedisch textiel worden onderverdeeld in niet biologisch afbreekbare vezels en biologisch afbreekbare vezels. Het segment van de niet biologisch afbreekbare vezels bestaat uit segmenten zoals polyethyleen, polypropyleen, polyamide, polyester, polytetrafluorethyleen, polyurethaan en andere. De biologisch afbreekbare vezels bestaan uit segmenten zoals collageen, chitine, katoen, viscose rayon en anderen.

Per weefseltype kan de wereldwijde markt voor biomedisch textiel worden onderverdeeld in geweven, holle weefsels, gebreide & gevlochten weefsels, niet-geweven en andere.

Per producttype kan de wereldwijde markt voor biomedisch textiel worden onderverdeeld in implanteerbare producten, niet-implanteerbare producten, hygiënische producten voor de gezondheidszorg & en extracorporale hulpmiddelen. De hygiëneproducten voor de gezondheidszorg kunnen worden onderverdeeld in chirurgisch afdekmateriaal, chirurgische kleding, maandverband, beddengoed, incontinentieproducten voor volwassenen, babyluiers en andere. De niet-implanteerbare producten kunnen worden onderverdeeld in wondverzorgingsverbanden, verband, gaas, pleisters en andere. De implanteerbare producten kunnen worden onderverdeeld in zachte weefselimplantaten (ligamentimplantaten en herniaherstellingen), chirurgische hechtingen, harde weefselimplantaten (tandimplantaten en orthopedische implantaten), cardiovasculaire implantaten (hartkleppen en vaattransplantaten) en andere. De extracorporale hulpmiddelen kunnen worden onderverdeeld in lever, kunstnier en longen.

Naar toepassing kan de wereldwijde markt voor biomedisch textiel worden onderverdeeld in neurologie, oogheelkunde, tandheelkunde, cardiologie, algemene chirurgie & behandeling, orthopedie en andere.

NU KOPEN@ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6079

Regionale analyse

De markt in Azië en de Stille Oceaan heeft in 2017 een aanzienlijke groei laten zien en kan de hele markt de komende jaren ruimschoots ondersteunen. De markt zal naar verwachting aanzienlijk worden ondersteund door de enorme bevolking die deze regio heeft. De markt zou ook kunnen profiteren van de verschillende gezondheidszorgfaciliteiten die worden ontwikkeld als gevolg van de toenemende penetratie van verschillende procedures die worden geïnitieerd door opkomende economieën in de regio. Deze massale bevolking registreert een stijging van het aantal chronische ziekten die ook de opname van de markt kan beïnvloeden. Toenemende overheidsfinanciering voor het segment kan ervoor zorgen dat de markt de komende jaren betere resultaten behaalt.

Noord-Amerika en Europa zijn regio’s met een groot potentieel om de komende jaren te groeien. Deze markten worden ondersteund door regionale infrastructuren en een continue stroom van investeringen. Mensen in de regio zijn goed bekend met de methoden die worden gebruikt in biomedisch textiel, waardoor het gemakkelijker kan worden opgenomen in de gezondheidszorgsector.

Concurrentielandschap:

De wereldwijde markt voor biomedisch textiel is helemaal klaar om te profiteren van het marktrapport van MRFR. Het rapport bevat gedetailleerde profielen van bedrijven die de markt hebben beïnvloed en die met hun nieuwste stappen voor betere groeimogelijkheden kunnen zorgen. Deze bedrijven zijn Secant Group, LLC (V.S.), Confluent Medical Technologies (V.S.), SWICOFIL AG (Zwitserland), Johnson & Johnson Services, Inc. (V.S.), Meister & Cie AG (Zwitserland), Cardinal Health. (VS), Smith & Nephew (VK), Medline Industries, Inc (India), Integra LifeSciences Corporation. (VS), PAUL HARTMANN AG (Duitsland), BSN medical. (Duitsland), B. Braun Melsungen AG (Duitsland), 3M (VS), Elkem Silicones (Noorwegen) en ATEX TECHNOLOGIES (VS).

Ga naar de details van het rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/biomedical-textiles-market-6079

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten.

Meest recente rapporten:

Glyoxylzuurmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/glyoxylic-acid-market-3158

Markt voor dynamische beglazing https://www.marketresearchfuture.com/reports/dynamic-glazing-market-4022

Polycaprolacton polyol markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/polycaprolactone-polyol-market-4040

Organische Polysulfidemarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/organic-polysulfide-market-4158

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Biomedical Textiles Market,Biomedical Textiles Market Share,Biomedical Textiles Market Trends,Biomedical Textiles Market Forecast,Biomedical Textiles Market Report,Biomedical Textiles Market Growth