header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor cosmetische chirurgie zal in 2030 meer dan 63,32 miljard dollar bedragen en zal de komende jaren technologische vooruitgang boeken

Jul 18, 2023 12:00 PM ET

Cosmetic Surgery Market Research Report Information by Procedure Type {Invasive (Breast Augmentation, Liposuction, Nose Reshaping, Eyelid Surgery, Tummy Tuck, and Others) Non-invasive (Botox Injections, Soft Tissue Fillers, Chemical Peel, laserontharing, microdermabrasie, dermabrasie en andere)}, per eindgebruiker (ziekenhuizen en dermatologische klinieken, ambulante chirurgische centra en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld – prognose tot 2030

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor cosmetische chirurgie van 2023 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 9,81 procent bereiken en tegen 2030 een waarde van meer dan 63,32 miljard dollar vertegenwoordigen.

De markt voor cosmetische chirurgie verwijst naar de industrie die chirurgische en niet-chirurgische procedures aanbiedt om het uiterlijk van een persoon te verbeteren. Deze procedures kunnen facelifts, borstvergrotingen, liposuctie, neuscorrectie en vele andere omvatten. De markt omvat zowel invasieve als niet-invasieve procedures en wordt gedreven door factoren zoals het verlangen naar zelfverbetering, de invloed van de media en sociale media en technologische vooruitgang die deze procedures toegankelijker en betaalbaarder heeft gemaakt.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3157

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor cosmetische chirurgie. Met de uitbraak van het virus voerden veel landen lockdowns en sociale distantiëringsmaatregelen in, wat leidde tot de annulering of het uitstel van veel keuzeprocedures, waaronder cosmetische ingrepen. Dit leidde tot een daling van de vraag naar cosmetische chirurgie in veel regio’s, omdat patiënten terughoudend waren om procedures te ondergaan in een tijd van onzekerheid.

Segmentatie

De markt voor cosmetische chirurgie is onderverdeeld naar type

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in liposuctie, ooglid- en neuschirurgie, body contouring, gezichtsreconstructie en cosmetische implantaten.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Johnson & Johnson
  • Valeant Pharmaceuticals International
  • Cutera Inc.
  • Syneron Medical Ltd.
  • Allergan Inc.
  • Genesis
  • Biosystems Inc.

Regionale analyse

De grootste regio van de markt voor cosmetische chirurgie is Noord-Amerika, waartoe de Verenigde Staten en Canada behoren. De grote vraag naar cosmetische chirurgie in Noord-Amerika kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder de invloed van de media en de populaire cultuur, een sterke nadruk op het fysieke uiterlijk en een relatief hoog niveau van besteedbaar inkomen.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (80 pagina’s) over cosmetische chirurgie:https://www.marketresearchfuture.com/reports/cosmetic-surgery-market-3157

Europa is ook een belangrijke regio in de markt voor cosmetische chirurgie, met landen als Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk met een sterke vraag naar deze diensten. De regio Azië-Pacific, met landen als Japan, Zuid-Korea en China, heeft de afgelopen jaren ook een aanzienlijke groei in de markt voor cosmetische chirurgie laten zien.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Aesthetics Market Research Report Information By Procedure (invasieve procedures {borstvergroting, liposuctie, neuscorrectie, ooglidcorrectie, buikwandcorrectie en andere} en niet-invasieve procedures {botoxinjecties, zachte-weefselvullers, chemische peeling, laserontharing, microdermabrasie en andere), per geslacht (man en vrouw), per eindgebruiker (klinieken, ziekenhuizen en kuuroorden, schoonheidscentra en thuiszorg) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2032.

Botulinum Toxin Market Research Report Information Per Product (Botulinum Toxin A en Botulinum Toxin B), Per Toepassing (Medisch en Esthetisch), Per Geslacht (Vrouwelijk en Mannelijk), Per Leeftijdsgroep (13-19, 20-29, 30-39, 40-54, en 55 & Boven), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Dermatologische klinieken, en Spa’s & Cosmetische Centra), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportMedische Esthetica Markt: Informatie per product (gezichts-esthetica, lichaamscontouren, cosmetische implantaten, ontharing, huid-esthetische hulpmiddelen en tatoeageverwijderingsapparaten), per technologie (invasief, niet-invasief en minimaal invasief), per eindgebruiker (ziekenhuizen & en dermatologische & cosmetische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cosmetic Surgery Market,Cosmetic Surgery Market Size,Cosmetic Surgery Market Share,Cosmetic Surgery Market Trends,Cosmetic Surgery Market Analysis