header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor personeelsbeheer zal 15,89777118 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 9,20 tot 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 18, 2023 11:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Workforce Management-markt van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 9,20 registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 15,89777118 miljard vertegenwoordigen.

De Workforce Management-markt verwijst naar de reeks tools en processen die door organisaties worden gebruikt om hun personeelsactiviteiten te optimaliseren en de productiviteit te verbeteren. Het omvat activiteiten zoals het plannen van werknemers, het bijhouden van tijd en aanwezigheid, het voorspellen van het personeelsbestand en prestatiebeheer. Oplossingen voor personeelsbeheer helpen bedrijven bij het effectief toewijzen van middelen, het beheren van ploegendiensten en het naleven van de arbeidswet- en regelgeving. De COVID-19 pandemie heeft een grote impact gehad op de markt voor workforce management. Met de wijdverspreide verschuiving naar werk op afstand en veranderingen in de dynamiek van het personeelsbestand, hebben organisaties te maken gekregen met grote uitdagingen bij het effectief beheren van hun werknemers. Oplossingen voor workforce management hebben een cruciale rol gespeeld bij het mogelijk maken van samenwerking op afstand, het garanderen van de veiligheid van werknemers en het bewaken van de productiviteit in een gedistribueerde werkomgeving. De pandemie heeft het gebruik van digitale tools voor personeelsbeheer versneld, zoals cloud-gebaseerde platforms en AI-gebaseerde analyses, om het beheer van werknemers op afstand te ondersteunen, de planning te automatiseren en real-time communicatie mogelijk te maken. Bedrijven hebben zich ook gericht op personeelsplanning en -prognoses om fluctuerende vraag aan te pakken, personeelsniveaus te optimaliseren en operationele efficiëntie te garanderen.

Download gratis voorbeeld PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2388

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn,

  • Kronos Inc.
  • ADP LLC
  • IBM Corporation
  • Workday Inc.
  • SAP SE
  • Verint Systems, Inc.
  • Workforce Software, LLC
  • Oracle
  • Ultimate Software
  • Reflexis Systemen

Omvang van het rapport – Workforce Management Market:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

USD 15,89777118 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

9.20%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032


Koop dit premuim rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2388


Segmentatie van de markt:

De wereldwijde markt voor Workforce Management is onderverdeeld in componenten, diensten, verticale segmenten en omvang.

Op basis van component: Aanwezigheidsbeheer, Absentiebeheer, Roosterplanning voor werknemers, Personeelsanalyses, Prestatiebeheer en Desktop

Gebaseerd op Service: Implementatiediensten, Opleidings- en trainingsdiensten

Gebaseerd op Vertical: Bancaire Financiële Diensten Verzekeringen, IT & Telecommunicatie en Energie

Gebaseerd op grootte: Grote ondernemingen en kleine & middelgrote ondernemingen

Toegang tot het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/workforce-management-market-2388

Regionale analyse:

Noord-Amerika domineert de markt voor workforce management vanwege de aanwezigheid van grote ondernemingen en de vroege invoering van geavanceerde technologieën. Europa heeft een aanzienlijk marktaandeel door de strenge arbeidswetgeving en de behoefte aan compliance management. De regio Azië-Pacific is getuige van een snelle groei in de markt voor workforce management, aangewakkerd door de toenemende digitalisering en de opkomst van een grote beroepsbevolking in landen als China en India. Latijns-Amerika kent ook groei in de markt, gedreven door de stijgende behoefte aan effectieve personeelsplanning en -optimalisatie in verschillende industrieën. In het Midden-Oosten en Afrika worden oplossingen voor workforce management geleidelijk geïmplementeerd, gedreven door de noodzaak om de productiviteit te verhogen, de arbeidskosten te beheren en te voldoen aan de arbeidswetgeving.

Gerelateerde artikelen:

Cash Flow Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2032

5G IoT-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor gegevensverzamelingssystemen (DAQ) – Wereldwijdeprognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Workforce Management Market,GlobalWorkforce Management Market,Workforce Management Market Size,Workforce Management Market Share,Workforce Management Market Analysis,Workforce Management Market Demand,Workforce Management Market Scope