header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor productie in de cloud zal naar verwachting 211,7218 miljard dollar bereiken tegen 2032 | CAGR 16,11% [PDF-versie].

Jul 18, 2023 10:00 PM ET

Marktscenario:

Volgens de voorspellingen genereerde demarkt voor productie in de cloud in 2023 een omzet van 64,09272 miljard dollar en zal deze in 2032 een marktwaarde van 211,7218613 miljard dollar bereiken, met een groei van 16,11%. De Noord-Amerikaanse regio was in 2022 goed voor 37,2% van het marktaandeel in de markt voor productie in de cloud door de aanwezigheid van belangrijke marktspelers zoals Amazon.com, Inc., Google, Oracle en andere zoals SalesForce. De productie-industrieën, waaronder de auto-industrie en de lucht- en ruimtevaart & defensie, hebben een toegenomen vraag naar cloud-gebaseerde productiesystemen laten zien, wat een positieve invloed heeft op de marktgroei in de regio.

Analyse van de concurrentie:

Detailhandelaren, distributeurs, groothandelaren, producenten van 3D-printmetaal, investeerders en handelsspecialisten, overheden, verenigingen, industriële instanties, enzovoort zijn voorgestelde kijkers in de wereldwijde cloud manufacturing markt. De belangrijkste spelers in de wereldwijde cloud manufacturing-markt richten zich op het versterken van hun wereldwijde strategieën door het veroveren van eerder onaangeboorde markten.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6004

Dominante hoofdrolspelers in de cloudproductie-industrie zijn:

  • Oracle Corporation (VS)
  • Google LLC (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Salesforce.com Inc (VS)
  • Rootstock Software (VS)
  • Cisco Systems Inc. (VS)
  • Amazon Web Services Inc. (AWS) (VS)
  • VMware Inc. (VS)
  • Hewlett Packard Enterprise Company (VS)
  • Citrix Systems Inc. (VS)
  • Plex Systems Inc. (VS)
  • Jelastic Inc. (VS)
  • DXC Technology Company (VS)

Marktsegmentatie:

De markt voor productie in de cloud kan worden gesegmenteerd op basis van inzet, component en bedrijfstak.

  • Inzet: De markt kan worden onderverdeeld in on-premises en cloudgebaseerde inzet. Bij on-premises inzet wordt cloudproductiesoftware geïnstalleerd op de eigen servers van de fabrikant. Bij cloudgebaseerde inzet wordt cloudgebaseerde software gebruikt die wordt gehost door een externe leverancier.
  • Component: De markt kan worden onderverdeeld in software, hardware en diensten. Software omvat toepassingen zoals Product Lifecycle Management (PLM), Enterprise Resource Planning (ERP) en Manufacturing Execution Systems (MES). Hardware omvat servers, opslag en netwerkapparatuur. Diensten omvatten advies, training en ondersteuning.
  • Industrie: De markt kan worden gesegmenteerd per industrie, zoals auto-industrie, lucht- en ruimtevaart, gezondheidszorg en consumentengoederen.

Koop dit rapport (191 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6004

Cloud Manufacturing Markt Drivers:

Toenemend gebruik van IoT in productie

De wereldwijde productie-industrie vertrouwt steeds meer op de cloud om de dagelijkse processen te beheren, van ontwerp tot productie en onderhoud. Het toenemende gebruik van IoT in productieprocessen heeft fabrikanten gedwongen om te migreren naar cloud-gebaseerde beheerplatforms, zoals ERP-systemen. Grote bedrijven hebben een aanzienlijk deel van de wereldwijde markt voor productie in de cloud in handen. Cloud computing, virtualisatie en het internet der dingen (IoT) hebben allemaal een gunstige invloed gehad op de uitbreiding van de markt voor productie in de cloud. Cloud-gebaseerde productie biedt producenten verschillende voordelen, waaronder een hogere productiviteit en lagere kosten.

Volgens de analyse van MRFR heeft Microsoft Corporation momenteel het grootste marktaandeel in de wereldwijde sector voor productie in de cloud. Microsoft Corporation biedt een verscheidenheid aan cloud-gebaseerde productieproducten en -oplossingen, waaronder Azure IoT for Process Manufacturing, Connected Field Services, Connected Factory, Predictive Maintenance en Azure IoT Edge. Microsoft zet zich in voor de ontwikkeling van producten en oplossingssuites met uitgebreide functionaliteit als antwoord op de vraag uit de industrie, wat de klanttevredenheid bevordert. Het bedrijf benadrukt ook de samenwerking met grote productiebedrijven zoals de BMW Group om een cloud-gebaseerd platform te lanceren voor het delen van slimme fabrieksoplossingen in de productie- en automobielsector, evenals het uitbreiden van zijn consumentenbasis en het behouden van zijn leidende positie in de wereldwijde markt voor cloud manufacturing.

Krijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-manufacturing-market-6004

Nieuws uit de sector:

In juli 2020 kondigden Amazon Web Services, Volkswagen AG en Siemens AG de lancering aan van industriële cloudservices voor technologie- en productiebedrijven. De partnerbedrijven zullen naar verwachting verbinding maken met Volkswagen-fabrieken en hun softwaretoepassingen aanbieden aan de industriële cloud om productieprocessen te verbeteren.

In mei 2020 lanceerde VMware, Inc. de tweede generatie van VMware Cloud, die nu toegankelijk is op Dell EMC. De nieuwe cloudservice combineert de flexibiliteit en eenvoud van de publieke cloud met de controle en beveiliging van de on-premise infrastructuur van bedrijfsniveau. Het biedt ook infrastructure-as-a-service naar de edge locaties en on-premise datacenters van klanten die schaalbaar, veilig en eenvoudig zijn.

In september 2020 bundelde Rootstock zijn krachten met DigiPartnerIT, een adviesbureau gespecialiseerd in IT-digitalisering. De bedrijven hebben hun krachten gebundeld om tegemoet te komen aan Finlands groeiende behoefte aan cloud ERP.

Blader door de Japanse versie van de Cloud Manufacturing Market

Meest recente rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cloud Manufacturing Market,Cloud Manufacturing Market Size,Cloud Manufacturing Market Share,Cloud Manufacturing Market Growth,Cloud Manufacturing Market Trends,Cloud Manufacturing Industry