header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor stalen wapening zal in de toekomst grote inkomsten genereren dankzij de belangrijkste spelers: Steel Dynamics, CMC, POSCO, JSW, Nucor

Jul 18, 2023 2:00 PM ET

Markt Overzicht

De Steel Rebar Market werd in 2022 gewaardeerd op USD 180,60 miljard. De markt voor stalen wapeningsstaal zal naar verwachting groeien van 188,54 miljard dollar in 2023 tot 244,13 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,40 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

De wereldwijde markt is getuige geweest van een enorme terugslag op het gebied van marketing, productie, werking en productie die aanzienlijke verstoringen veroorzaken in de vraag van de wereldwijde markt en het mechanisme van de toeleveringsketen tijdens de prognoseperiode die eindigt in 2030. De wereldwijde markt is getuige geweest van een tekort aan geschoolde arbeidskrachten, grondstoffen, hulpbronnen en nog veel meer dat een aanzienlijke uitdaging voor de markt om te groeien en wonen op basis van de voorspellingen die de zakelijke analisten hebben gelegd voor de prognoseperiode van 2023 – 2030 zou kunnen hebben.

De analyse van de markt voor stalen wapeningsstaal toont een aanzienlijke toename van niet-residentiële bouwactiviteiten in wereldwijde regio’s zoals Noord-Amerika. De wereldwijde markt is getuige van de groei van product portfolio’s gevolgd door een verschuiving in de markt trends in de richting van het verbeterde gebruik van hogere kwaliteiten en graden van stalen wapening, als een markt product.

Krijg gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9631

De belangrijkste spelers zijn

Steel Dynamics Inc. (VS)
DAIDO STEEL Co. Ltd. Ltd. (Japan)
Acerinox S.A. (Spanje)
CMC (VS)
Gerdau S/A (Brazilië)
HBIS GROUP (China)
POSCO (Zuid-Korea)
SAIL (India)
SHAGANG GROUP Inc (China)
JSW (India)
Tata Steel (India)
NLMK (Rusland)
NIPPON STEEL CORPORATION (Japan)
Nucor (VS)

Inzicht in de marktsegmenten voor betonstaal

Marktsegmentatie voor stalen wapeningsstaal op basis van type, bestaande uit zacht en vervormd. Volgens de marktstatistieken voor betonstaal had de categorie zacht betonstaal het grootste aandeel in 2022. In vergelijking met andere koolstofstaalsoorten is zacht staal een van de lichtste metalen.

Hoewel het lichter is, biedt het bovendien een opmerkelijke sterkte-gewichtsverhouding. Inconel is een robuust metaal met een lange levensduur. Daardoor is het aanzienlijk gemakkelijker om mee te werken bij de productie van duurzaam staal en metalen goederen. De mogelijkheid om zachtstalen producten te lassen is een ander groot voordeel. In vergelijking met andere soorten koolstofstaal kan zacht staal snel en gemakkelijk worden gelast. Werken met zacht stalen wapeningsstaal, dat meestal wordt gebruikt in bouw- en infrastructuurprojecten, heeft verschillende voordelen. Gedurende de verwachte periode zal de sector voor vervormd betonstaal zich naar verwachting het snelst ontwikkelen. De vervormde staven hebben een bekende eigenschap die bekend staat als hoge ductiliteit, omdat er niet veel koolstof in de algemene samenstelling van het staal zit. Daardoor zijn ze beter bestand tegen zware natuurrampen. Vervormde staven staan erom bekend dat ze een krachtige verbinding hebben met beton. Dit verhoogt de treksterkte en flexibiliteit van beton. Vanwege de voordelen die vervormde staven bieden, worden ze ook gebruikt om woon- en commerciële constructies, allerlei soorten bruggen en andere industriële en commerciële faciliteiten te maken.

NU KOPEN@ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=9631

Infrastructuur, woningbouw en commerciële bouw zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor stalen wapening op basis van eindgebruikers. In 2022 nam de woningbouw het grootste deel van de marktgroei voor zijn rekening. Samen met de sterke vraag naar woningen en het ondersteunende overheidsbeleid breidt de verstedelijking zich snel uit. Dit zijn enkele van de andere belangrijke drijvende krachten achter de marktexpansie.

In de projectieperiode 2022-2030 zal de commerciële bouw naar verwachting sneller groeien. In de utiliteitsbouw, zoals infrastructuur, de olie- en gassector, bedrijfsstructuren, commerciële ontwikkeling, enz. worden stalen wapeningsstaven vaak gebruikt. De niet-residentiële industrie is USD 820,73 miljard waard, een stijging van 3,9% ten opzichte van vorig jaar rond deze tijd, volgens het U.S. Census Bureau.

Inzicht in regionale staalwapening

De analyse biedt marktinformatie voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Met een aandeel van ongeveer 45,80 nd een marktomvang van 36,4 miljard USD in 2022, zal de markt voor stalen wapeningsstaal in Azië-Pacific naar verwachting stijgen met een hoge CAGR tijdens de onderzoeksperiode.

Er wordt verwacht dat de verkoop van stalen wapening is toegenomen als gevolg van verschillende redenen, waaronder toenemende uitgaven voor infrastructuur-bouwprojecten. De Indiase regering heeft in de eerste helft van 2022 USD 1,9 miljard gereserveerd voor de financiering van initiatieven zoals “Smart Cities Mission” en “Housing for Everyone”, volgens het ministerie van Handel en Industrie. De snelst groeiende markt in de regio was India, terwijl de markt voor stalen wapeningsstaal in China het grootste marktaandeel had.

De Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië zijn andere belangrijke landen in de marktanalyse.

Het op één na grootste marktaandeel behoort tot de markt voor stalen wapeningsstaal in Europa. Voorspeld wordt dat investeringen in productiefaciliteiten de marktgroei de komende jaren aanzienlijk zullen ondersteunen. De groeiende behoefte aan stalen wapeningsstaal bij de ontwikkeling van productiefaciliteiten is een andere belangrijke factor voor de markt. Bovendien was Duitsland de snelst groeiende markt voor betonstaal in de regio, terwijl de Britse markt het grootste marktaandeel had.

Van 2022 tot 2030 zal de markt voor betonstaal in Noord-Amerika naar verwachting groeien met de snelste CAGR. De financieringsstroom van de regeringen van de Verenigde Staten en Canada voor verschillende infrastructuurprojecten zal naar verwachting de groeisnelheid beïnvloeden.

Gedurende de verwachte periode zullen de Verenigde Staten naar verwachting het grootste marktaandeel en de snelste CAGR hebben. Met de escalerende prijzen van infrastructuur: en renovatieprojecten wordt verwacht dat de Verenigde Staten, een van ‘s werelds grootste gebruikers van stalen wapeningsstaal, op de huidige koers zal blijven.

Ga naar het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/steel-rebar-market-9631

Industrieel nieuws

In november 2021 onthulde Nucor Corp. plannen om in 2022 koolstofstaal met nuluitstoot beschikbaar te maken voor al zijn productlijnen, waaronder staven die worden verkocht via zijn activiteiten voor de productie, distributie en installatie van betonwapening, Harris Rebar en Harris Supply Solutions. De producent en een exploitant van zonnepanelen ondertekenden vóór de lancering van Econiq een 15-jarige elektriciteitsleveringsovereenkomst voor de staafwalserij van Nucor Texas in New York, waarmee een net-nul fase 1 profiel werd verzekerd. Nucor zal koolstofcompensatiecredits kopen om te voldoen aan de Scope 2-emissievergelijking voor Econiq-transporten.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten.

Meest recente rapporten:

Zwavelzuur Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/sulfuric-acid-market-2037

Markt voor met koolstofvezel versterkte polymeren https://www.marketresearchfuture.com/reports/carbon-fiber-reinforced-polymer-market-2058

Markt voor nieuwe verf voor de bouw https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-repaint-market-2093

Decoratieve laminaatmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/decorative-laminates-market-2363

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Steel Rebar Market,Steel Rebar Market Share,Steel Rebar Market Size,Steel Rebar Market Growth,Steel Rebar Market Analysis