header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de mammografiemarkt zal naar verwachting USD 4,76 miljard bereiken, met een AGR van 9,25 tijdens de prognoseperiode 2022-2030

Jul 18, 2023 10:49 AM ET

Analyse van de omvang van de mammografiemarkt per type (screeningsmammografie en diagnostische mammografie), product (digitale systemen, analoge systemen, tomosynthese van de borst, filmaschermsystemen en andere), eindgebruiker (ziekenhuizen, gespecialiseerde klinieken, diagnostische centra, onderzoeksinstellingen en andere) en regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en Midden-Oosten & Afrika) – prognose tot 2030

De mammografiemarkt vertegenwoordigde in 2021 een waarde van USD 1,91 miljard en zal naar verwachting tegen 2030 USD 4,76 miljard bereiken met een AGR van 9,25 tijdens de prognoseperiode 2022-2030.Mammografie is een diagnostische test die voornamelijk wordt gebruikt om naar de borsten te kijken om te zien of er kanker aanwezig is of niet. Mammografie, ook bekend als röntgenfoto’s van de borst, is een procedure die wordt gebruikt om het borstweefsel te bekijken. Het wordt gebruikt om te controleren op tekenen van kanker, waaronder tumoren, knobbels en cysten.

Er is aangetoond dat het gebruik van covid-19 een negatieve invloed heeft op mammografie. Het gebruik van covid-19 zou kunnen leiden tot meer fout-positieve resultaten en zou meer schade kunnen toebrengen aan vrouwen die al een hoog risico op kanker lopen.

Download de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2443

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • GE Healthcare
  • Koninklijke Philips NV
  • Hologic
  • INC.
  • Konica Minolta Business Solutions India Private Limited
  • Carestream Health.
  • BMI Biomedical International SRL
  • Canon Inc. Metaltronica SpA
  • FUJIFILM Bedrijf
  • Siemens Gezondheidszorg
  • Villa Systems Medical SpA

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio in de mammografiemarkt. Dit kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder de hoge incidentie van borstkanker, de aanwezigheid van een groot aantal fabrikanten van mammografieapparatuur en de beschikbaarheid van geavanceerde mammografietechnologie.

Europa is ook een belangrijke markt voor mammografie, vooral in landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De markt in deze regio wordt gedreven door factoren als de vergrijzende bevolking, de toenemende bewustwording van borstkanker en de groeiende vraag naar vroegtijdige diagnose en behandeling.

Terwijl Noord-Amerika en Europa momenteel de grootste regio’s in de mammografiemarkt zijn, zal de markt in de toekomst naar verwachting groeien in andere regio’s zoals Azië-Pacific en Latijns-Amerika, gedreven door factoren zoals de toenemende prevalentie van borstkanker en de groeiende vraag naar vroegtijdige diagnose en behandeling.

Segmentatie van de markt

De markt voor mammografie is onderverdeeld in type, behandeling en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in screeningsmammografie en diagnostische mammografie.

Op basis van de behandeling is de markt onderverdeeld in digitale systemen, analoge systemen, tomosynthese van de borst, filmaschermsystemen en andere.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in ziekenhuizen, gespecialiseerde klinieken, diagnostische centra, onderzoeksinstellingen en andere.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (95 pagina’s) over Mammografie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/mammography-market-2443

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Breast Cancer Market Research Report Information By Types (Invasive Ductal Carcinoma, Invasive Lobular Carcinoma), By Treatment (Chemotherapy, Surgery & Radiation Therapy, Targeted Therapy, Biologic Therapy, Hormone Therapy) By End Users (Hospital Pharmacies, Private Pharmacies), and By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast till 2030.

Virology Specimen Collection Market Research Report: Informatie per producttype (wattenstaafjes, transportmedia voor virussen, bloedafnamesets en andere), per toepassing (diagnostiek en onderzoek), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, diagnostische centra en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Structural Health Monitoring Market Research Report Information Per Aanbod (Hardware, Software & Services), Technologie (Bedraad, Draadloos), Eindgebruik (Civiele Infrastructuur, Lucht- en ruimtevaart & Defensie, Energie, Mijnbouw), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Rest van de Wereld), Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Keywords:  Mammography Market,Mammography Market trends,Mammography Market Size,Mammography Market Demand,Mammography Market Forecast,Mammography Market Analysis,Mammography Market share,Mammography Market insights