header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor koelverpakkingen groeit met USD 10 miljard tegen 2030 Gedreven door de groeiende vraag naar commerciële koelverpakkingen.

Jul 18, 2023 12:00 PM ET

Hoogtepunten van de markt voor koelverpakkingen:

De markt voor koelverpakkingen speelt een cruciale rol in het behoud van de kwaliteit en veiligheid van bederfelijke goederen in de hele toeleveringsketen. Met de vooruitgang in technologie en de groeiende vraag van consumenten naar verse en handige producten, heeft de sector van koelverpakkingen een aanzienlijke groei doorgemaakt. Dit artikel onderzoekt de belangrijkste drijfveren, trends en innovaties die de markt voor koelverpakkingen vormgeven. Er wordt verwacht dat de markt voor koelverpakkingen tijdens de prognoseperiode 10 miljard USD zal groeien met een CAGR van 5,37, aldus Market Research Future (MRFR). Koelverpakkingen zijn een geavanceerde technologie die grotendeels wordt toegepast in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de biowetenschappelijke en farmaceutische industrie.

Veranderingen in de voorkeur van consumenten voor veilig voedsel hebben geleid tot innovaties in verpakkingstechnologieën. De markt voor verpakte koelverpakkingen wordt gedreven door verschillende factoren, zoals overheidsinitiatieven voor voedselveiligheid, de toenemende vraag naar kleine porties voedsel en de vraag naar verpakkingen voor eenmalig gebruik. De groei van de markt wordt ook gestimuleerd door de groei van de detailhandel/het toenemende aantal detailhandelszaken en de toenemende vraag naar bewerkte voedingsmiddelen. De markt voor koelverpakkingen kent verschillende beperkingen, zoals de voorkeur voor vers gekookt voedsel en de hogere kosten van het eindproduct.

Download gratis een PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5071

Een uitdaging in de markt is de volatiliteit in grondstofprijzen. De meest gebruikte grondstoffen voor de productie van verpakte koeling zijn aluminium, koper en staal. Deze materialen hebben volatiele prijzen die de fabrikanten en de eindgebruikerssegmenten beïnvloeden. De groeiende kloof tussen vraag en aanbod in de afgelopen jaren heeft geleid tot een stijging van de grondstofprijzen.

Belangrijkste spelers:
Amcor Limited (Australië)
Ball Corporation (VS)
Bemis CompanyInc.(V.S.)
Crown Holdings Incorporated (VS).
Graphic Packaging InternationalInc.(V.S.)
International Paper Company (Verenigde Staten)
Pactiv LLC (Verenigde Staten)
Sealed Air Corporation (VS)
Sonoco Products Company (VS)
en WestRock Company (V.S.).

Spreek met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5071

Drijfveren van de wereldwijde markt voor koelverpakkingen

Marktonderzoek Analyse:

Door de drukke levensstijl van consumenten en het stijgende gezinsinkomen zijn steeds meer mensen op zoek naar handige opties die in hun hectische schema’s passen. Dankzij technologische vooruitgang kunnen flexibele verpakkingsbedrijven nieuwe foliesoorten en verbeterde verpakkingsontwerpen leveren die helpen bij het beschermen, promoten en bewaren van het product. Specificaties zoals bedrukte folies, hersluitbare ritsen, scheurbare openingen en verpakkingen voor eenmalig gebruik hebben een belangrijke rol gespeeld bij het versterken van deze trend.

Met het stijgende besteedbare inkomen en de veranderende voorkeuren van de consument is er een tendens naar de consumptie van diepgevroren vlees-, gevogelte- en visproducten. De groei van het segment wordt gestimuleerd door de vraag van consumenten naar diepvriesproducten die gemak en waarde bieden in combinatie met kwaliteitsverbeteringen als gevolg van verpakkingsinnovaties. Het inkomensniveau in ontwikkelingslanden is de laatste tijd gestaag gestegen, wat heeft geleid tot een hoger besteedbaar inkomen onder individuen. Ontwikkelingslanden zoals China, India, Indonesië, Thailand, Vietnam en Mexico hebben de hoogste besteedbare inkomens, waardoor de vraag naar efficiënte verpakkingen voor vlees, gevogelte en zeevruchten aanzienlijk is toegenomen. Het hogere besteedbare inkomen in deze ontwikkelingslanden leidt tot een toename van de koopkracht. Als gevolg hiervan zal de markt voor diepvriesverpakkingen naar verwachting een positieve invloed ondervinden.

In deze marktstudie hebben analisten geschat dat Azië-Pacific de markt voor koelverpakkingen tijdens de prognoseperiode zal domineren. Factoren zoals de introductie van actieve en intelligente verpakkingsoplossingen door leveranciers zoals Amcor en de groeiende vraag naar flexibele verpakkingen zullen de groei van verpakte koelverpakkingen in deze regio tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Bekijk de details van het rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/refrigeration-packaging-market-5071

Reikwijdte van het rapport

Deze studie biedt een overzicht van de wereldwijde markt voor koelverpakkingen, waarbij één marktsegment wordt gevolgd in vier geografische regio’s. Het rapport bestudeert de belangrijkste spelers en biedt een jaarlijkse trendanalyse over vijf jaar die de omvang, het volume en het aandeel van de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld (ROW) belicht. Het rapport geeft ook een prognose, gericht op de marktkansen voor de komende vijf jaar voor elke regio. De omvang van het onderzoek segmenteert de wereldwijde markt voor koelverpakkingen per product en regio.

Naar verpakkingsmateriaal

  • Papier & Karton
  • Kunststof
  • Metaal
  • Andere

Per verpakkingstype

  • Dozen en Kartons
  • Zakken
  • Containers
  • Fles& Potten en andere

Per eindgebruiker

  • Particulier
  • Niet-huishoudelijk

Per regio

  • Noord-Amerika
  • Azië
  • Europa
  • Rest van de wereld

Meest opvallende rapporten: –

Contractverpakkingsmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/contract-packaging-market-10970

Markt voor farmaceutische logistiek https://www.marketresearchfuture.com/reports/pharmaceutical-logistics-market-11540

Internet van verpakkingsmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/internet-of-packaging-market-11763

Markt voor nanotechnologieverpakkingen https://www.marketresearchfuture.com/reports/nanotechnology-packaging-market-11844

Pallettenmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/pallets-market-11298

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com