header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de Telecom Expense Management markt zal naar verwachting USD 6,7 miljard bereiken met 10,20 AGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 18, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) zal de Telecom Expense Management marktomvang naar verwachting oplopen tot 6,7 miljard dollar met 10,20 AGR in 2030. Omdat bedrijven steeds meer vertrouwen op diverse communicatienetwerken en -diensten, is de noodzaak om kosten te optimaliseren, naleving van regelgeving te garanderen en operationele efficiëntie te verbeteren van het grootste belang geworden. Betreed de Telecom Expense Management (TEM) markt, een ontluikende industrie die zich toelegt op het helpen van bedrijven bij het efficiënt beheren en beheersen van hun telecommunicatie-uitgaven.

Oplossingen voor het beheer van telecom uitgaven bieden bedrijven een breed scala aan tools en diensten die hen helpen hun communicatie kosten beter te begrijpen en te beheren. Deze oplossingen omvatten een breed scala aan taken, waaronder contractbeheer, analyses, kostenallocatie, factuurverwerking en voorraadbeheer. Bedrijven kunnen hun telecom operaties stroomlijnen en veel geld besparen door gebruik te maken van TEM oplossingen, die hen in staat stellen om te profiteren van geavanceerde software platforms, automatisering en analyses.

Klik hier om het Pattern Premium Rapport te ontvangen op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4771

Marktsamenvatting

De markt voor telecom expense management groeit naarmate organisaties van alle groottes op zoek gaan naar nieuwe manieren om communicatie-uitgaven te besparen en telecom zichtbaarheid te vergroten. Doordat bedrijven een grotere verscheidenheid aan telecomdiensten gebruiken, worden telecomfacturen steeds ingewikkelder. In tegenstelling tot conventionele on-premise TEM oplossingen, hebben cloud-gebaseerde TEM oplossingen een aantal voordelen waardoor ze aan populariteit winnen. Vergeleken met conventionele on-premise TEM oplossingen, zijn cloud-gebaseerde TEM oplossingen schaalbaarder, veiliger en eenvoudiger in gebruik. Bedrijven worden meer dan ooit onder druk gezet om telecom wetten te volgen. Bedrijven kunnen ervoor zorgen dat ze voldoen aan de telecomvoorschriften door TEM-oplossingen te gebruiken.

De TEM markt is onderverdeeld in secties op basis van oplossing, type levering, eindgebruiker, sector en geografie. De oplossingssector is verder onderverdeeld in de volgende categorieën: sourcing management, contract management, use management en invoicing management. On-premises en cloud-gebaseerde leveringsmodellen zijn onderverdeeld in het segment leveringsmodel. De eindgebruikersmarkt is verder onderverdeeld in grote bedrijven en kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s).

Telecom Expense Management marktspelers

  • Accenture PLC (Ierland)
  • Avotus Corporation (Canada)
  • Control Point Solutions (VS)
  • Invoice Insights (VS)
  • MBG (VS)
  • Profitline (VS)
  • Tangoe (VS)
  • IBM (VERENIGDE STATEN)
  • Ezwim B.V.
  • MDSL (Nederland)
  • Econocom (België)

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4771

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor het beheer van telecomuitgaven is onderverdeeld op basis van organisatiegrootte, eindgebruiker, oplossing en service.

Op basis van service zal gehoste service de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Per oplossing zal invoice & contract management de markt domineren gedurende de prognoseperiode.

Qua eindgebruiker zal IT & telecommunicatie de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per organisatiegrootte zullen grote ondernemingen het leeuwendeel van de markt in handen hebben in de voorspellingsperiode.

COVID-19 Analyse

Als gevolg van de coronavirusepidemie ondervond het grootste deel van de productie-, ontwikkelings-, productie- en logistieke afdelingen van de markt aanzienlijke problemen. De markt voor het beheer van telecomkosten kende ook een logische groeivertraging. Elementen zoals de expansie van de markt voor mobiele telefoons en de toepassing van geavanceerde technologieën blijven de expansie van de telecomkostenbeheersector echter ondersteunen. Met de huidige economische crisis, veroorzaakt door de COVID-19 epidemie en de beperkingen die als gevolg daarvan werden opgelegd, hebben de belangrijkste marktspelers meer geavanceerde diensten en oplossingen gecreëerd die bedrijven zullen helpen om onnodige uitgaven onder controle te houden. Software voor het bijhouden van telecomkosten wordt beschouwd als een nuttig hulpmiddel om bedrijven te helpen om te gaan met de moeilijkheden die de COVID-19 pandemie met zich meebrengt.

Verkrijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/telecom-expense-management-market-4771

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop Telecom Expense Management Markt

Noord-Amerika zal dramatisch groeien tijdens het voorspelde tijdsbestek. De markt voor Telecom Expense Management groeit als gevolg van de toegenomen technologische adoptie en de stijgende vraag naar mobiele applicatieontwikkeling. De VS zal een aanzienlijke impact hebben op de groei van de markt voor het beheer van telecomuitgaven binnen dit gebied en zal het grootste marktaandeel hebben in termen van inkomsten en het gebruik van mobiele toepassingen. De vroege toepassing van producten en diensten voor het beheer van telecomuitgaven is de belangrijkste factor die de groei van de markt op dit gebied stimuleert. Het bestaan van gevestigde, belangrijke ondernemingen in de Telecom Expense Management markt in de Noord-Amerikaanse regio verbetert het commerciële potentieel voor aanbieders.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de Telecom Expense Management markt

Door de snelle bevolkingsgroei en het groeiende aantal mobiele gebruikers zal de regio Azië-Pacific het op één na grootste marktaandeel hebben. De markt in de regio Azië-Pacific groeit als gevolg van de ontwikkeling van e-commerceplatforms, het toenemende gebruik van handelaren, het toenemende smartphonegebruik en investeringen in 5G-netwerken. China, Japan en India zijn de drie landen die het meest verantwoordelijk zijn voor de groei van de regionale markt. In de regio Azië-Stille Oceaan zal de sector waarschijnlijk aanzienlijk groeien. Dit wordt veroorzaakt door een toename van het aantal mobiele gebruikers, een toename van BYOD-beleid, een groeiende bevolking en een groeiende communicatie- en technologiesector. BYOD- en CYOD-regels worden steeds algemener, er zijn meer IT-bedrijven en de telecom- en IT-infrastructuren worden steeds beter.

Top Trending Rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Telecom Expense Management Market,Telecom Expense Management Market Size,Telecom Expense Management Market Forecast,Telecom Expense Management Market Application