header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De vraag naar batterijen, groei, analyse, drijvende krachten, toekomst, vooruitzichten, 2030

Jul 18, 2023 12:28 PM ET

Analyse van de batterijmarkt

Het aandeel in de batterijmarkt zal tegen 2030 naar verwachting 326,57 miljard dollar bedragen, met een CAGR van 11,10 tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Toekomstig marktonderzoek

Kansen

Technologische vooruitgang biedt grote kansen

Technologische vooruitgang, zoals productinnovatie, verbeterde efficiëntie en kosteneffectiviteit, zal robuuste kansen bieden voor de markt tijdens de prognoseperiode.

Drivers

Groeiende behoefte aan draagbare elektronica stimuleert de marktgroei

De grote vraag naar draagbare elektronica, zoals draagbare apparaten zoals fitnessbanden, tablets, smartphones en lcd’s, zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Voorbeeldrapport aanvragen@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2930

COVID-19 Analyse

Verstoringen in de toeleveringsketen van batterijen: Een van de onmiddellijke gevolgen van de pandemie waren verstoringen in de toeleveringsketen van batterijen. Veel batterijproducenten waren sterk afhankelijk van grondstoffen, componenten en technologieën uit landen die zwaar getroffen waren door COVID-19, wat leidde tot vertragingen en tekorten in de productie. Lockdowns, reisbeperkingen en beperkingen voor het personeelsbestand verergerden deze uitdagingen nog.

Verschuiving in vraagpatronen: De door de pandemie veroorzaakte veranderingen in het consumentengedrag hadden een aanzienlijk effect op de vraag naar batterijen. Terwijl er een daling was in de verkoop van auto’s en elektronische apparaten tijdens de eerste fasen van de pandemie als gevolg van verminderde economische activiteit, werken op afstand en reisbeperkingen, was er een toename in de vraag naar batterijen die worden gebruikt in medische apparaten, ventilatoren en andere gezondheidszorgapparatuur.

Aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2930

Segmentatieanalyse:

Accutype: Lood-zuur batterij, Flow batterij, Nikkel-metaal hybride batterij, Kleine verzegelde lood-zuur batterij, Natrium-zwavel batterij, Zink-mangaandioxide batterij, Lithium-ion batterij, Nikkel-ion batterij, Andere

Toepassingen: SLI-batterijen, autobatterijen, draagbare batterijen, industriële batterijen, batterijen voor elektrisch gereedschap, consumentenelektronica

Regio: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld

Aankoop Premium batterij marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2930

Regionale analyse

APAC neemt dominante positie in op batterijmarkt

De APAC-regio zal tijdens de prognoseperiode een dominante positie innemen in de batterijmarkt. De grote vraag naar auto’s, de snelle industrialisatie en verstedelijking, de hoge productiesnelheid van auto’s in China en India, de toename van het segment elektrische voertuigen, draagbare elektronica en consumentenelektronica, de groeiende autoproductie, de snelle ontwikkeling in de industriële sector, de beschikbaarheid van geschoolde arbeidskrachten, de lage productie- en installatiekosten, de toename van de koopkracht van de bevolking, de hogere levensstandaard, de uitbreiding van de eindgebruikersindustrieën van batterijen en de bloeiende economie van China en Japan dragen bij aan de groei van de wereldwijde batterijmarkt in de prognoseperiode.

De wereldwijde batterijmarkt is zowel gefragmenteerd als competitief door de aanwezigheid van verschillende internationale & hoofdrolspelers. Deze spelers hebben innovatieve strategieën opgenomen om voorop te blijven lopen en ook te voldoen aan de groeiende vraag van de klanten, waaronder samenwerkingen, contracten, partnerschappen, joint ventures, geografische uitbreidingen, & nieuwe productlanceringen en nog veel meer. Daarnaast investeren ze ook in verschillende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers in het rapport over de wereldwijde batterijmarkt zijn Douglas Battery (VS), Johnson Controls Inc (VS), Zhejiang Haijiu Battery Co. Ltd (China), CamelGroup (Italië), Exide Technologies (VS), Penn Manufacturing Company, Inc (VS), The Furukawa Battery Co. Ltd (Japan), Chaowei Power Holding Ltd (China), en Fengfan Co. Ltd. (China).

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/battery-market-2930

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Battery Market,Battery Market Size,Battery Market Share,Battery Market Scope,Battery Market Trends,Battery Market Demand,Battery Market Growth