header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De vraag naar biodiesel op de markt, groei, reikwijdte, toekomst, voorspelling tot 2030

Jul 18, 2023 11:54 AM ET

Analyse van de wereldwijde biodieselmarkt:

Hetmarktaandeel vanbiodiesel zal naar verwachting 64,27 miljard dollar bedragen in 2030, met een CAGR van 5,25 tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Inzichten van Market Research Future

De wereldwijde biodieselmarkt is sterk in opkomst. Het gebruik van biodiesel helpt economieën om hun doelstellingen op het gebied van hernieuwbare energie te behalen. Energie is een belangrijk aspect van de economische groei en het welzijn van naties. De aanwezigheid en ontwikkeling van geavanceerde infrastructuur is essentieel voor de duurzame groei van een economie.

Download het voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1521

COVID-19 Impact op de biodieselmarkt

Verstoringen in de levering van grondstoffen: De productie van biodiesel is sterk afhankelijk van grondstoffen zoals plantaardige oliën, dierlijke vetten en afgewerkt frituurvet. Tijdens de pandemie leidden verstoringen in de wereldwijde bevoorradingsketen tot schommelingen in de beschikbaarheid en de kosten van deze grondstoffen. Afsluitingsmaatregelen, transportbeperkingen en verminderde economische activiteiten beïnvloedden de aanvoer en levering van grondstoffen, wat de biodieselproductie beïnvloedde.

Fluctuerende vraag naar brandstof: Door de algemene lockdowns en reisbeperkingen daalde de totale vraag naar transportbrandstoffen, waaronder diesel en biodiesel, sterk. Omdat mensen thuis bleven en industrieën hun activiteiten terugschroefden, daalde de behoefte aan brandstof, wat leidde tot een lager verbruik van biodiesel.

Segmentatie

De markt is onderverdeeld in typen, brandstoftypen, toepassingen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in cellulose, biowaterstof, methanol en andere. Het brandstoftype segment is onderverdeeld in ethanol en biodiesel brandstof. Het toepassingssegment is onderverdeeld in transport, off-grid elektriciteitsvoorziening en andere. Het segment regio is onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Rapport op maat aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1521

Verbeterde energieopwekking en lagere VOC-uitstoot stuwen de marktwaarde op

Gunstige overheidsvoorschriften ter bevordering van koolstofneutrale energiebronnen en technologische ontwikkelingen hebben biodiesel kosteneffectief gemaakt. Daarnaast hebben verbeteringen in de technologie geholpen om de prestaties van biodiesel te verbeteren. Er wordt verwacht dat de groeiende bezorgdheid over het milieu en de toenemende vraag naar energie de biodieselindustrie wereldwijd zullen stimuleren.

Verschil tussen vraag en aanbod van belangrijke grondstoffen is een belangrijke tegenwind

Ook tekorten aan natriummethylaatoplossing, een katalysator die wordt gebruikt om biodiesel te produceren, vergroten de bezorgdheid op de markt over de beschikbaarheid van brandstof. Onverwachte technische problemen op productiesites die de productie van natriummethylaatoplossing ernstig beïnvloeden, vormen een belangrijke uitdaging voor de marktgroei. Dergelijke uitzonderlijke marktsituaties resulteren in vertragingen en verminderde levering van natriummethylaat.

Regionale analyse

Noord-Amerika is goed voor de grootste markt in termen van biodieselmarktwaarde. Toenemend overheidsbeleid en strenge regels om milieubehoud te bevorderen zijn een belangrijke drijvende kracht achter de groeiende biodieselmarkt. Bovendien stimuleren de toenemende bezorgdheid over het milieu en de uitvoering van overheidsbeleid de marktaandelen van deze regio op het gebied van biodiesel.

Koop het Premium Onderzoeksrapport over de Biodieselmarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1521

Toenemende investeringen in infrastructurele ontwikkeling bepalen het groeiende marktlandschap. Bovendien ondersteunt het toenemende gebruik van biodiesel in verschillende energieopwekkende en industriële toepassingen de groei van de biodieselmarkt. De stijgende productiesectoren en enorme technologische verbeteringen, naast de sterke aanwezigheid van belangrijke spelers in de regio, bevorderen de marktinkomsten.

Analyse van de concurrentie

De biodieselmarkt kent strategische benaderingen, zoals fusies & overnames, samenwerkingen, uitbreidingen en productlanceringen. De belangrijkste marktspelers investeren aanzienlijk om hun onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en uitbreidingsplannen te stimuleren.

De belangrijkste spelers op de markt zijn onder andere INEOS New Planet BioEnergy, Canergy LLC, Abengoa bioenergy, Archer Daniels Midland Company, Wilmar International Limited, Bunge Limited, Neste Corporation, Emami Group, Munzer Bioindustrie, BIOX Corporation, Cargill Inc., Louis Dreyfus Company, Renewable Energy Group Inc., Amyris en Poet-DSM Advanced Biofuels LLC.

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/biodiesel-market-1521

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]