header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Diepgaande analyse van de markt voor autoverlichting, groeistrategieën en uitgebreide prognose tot 2030

Jul 18, 2023 5:03 PM ET

Markt Overzicht

Volgens recente onderzoeksinformatie, de wereldwijde verlichtingsmarkt 40,1 miljard dollar in 2019 en zal naar verwachting 51,4 miljard dollar bedragen met een aanzienlijke CAGR van 7,1 tijdens de prognoseperiode 2021-2027. Verlichting is een cruciaal onderdeel van auto’s omdat het de bestuurder verlicht. Deze verlichting helpt bestuurders en voetgangers ook op een aantal andere manieren, zoals bij het bepalen van de locatie van het voertuig, de breedte van de weg en de rijrichting.

Bovendien geeft deze verlichting een esthetisch uiterlijk aan zowel het interieur als het exterieur van het voertuig en verhoogt het de zichtbaarheid van het voertuig. In de recente innovaties, zijn deze verlichtingsapparatuur gemonteerd op verschillende locaties van de voertuigen, zoals de voorkant, de bovenkant, de achterkant en het interieur.

Gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1819

Markt Segmentatie

Door de recente updates, is de wereldwijde verlichtingsmarkt gecategoriseerd in vier segmenten zoals technologie, voertuigtype, toepassing en eindmarkt.

Segmentatie technologie: De autoverlichtingstechnologieën zijn onderverdeeld in halogeen, xenon en LED.

Segmentatie voertuigtype: De autoverlichting per voertuigtype is onderverdeeld in drie typen: personenauto’s, lichte bedrijfswagens en zware bedrijfswagens.

Segmentatie in toepassingen: De toepassingen van de autoverlichting zijn koplampen, achterlichten, stadslichten en interieurverlichting.

Segmentatie eindmarkt: Door de eindmarkt, is de autoverlichting onderverdeeld in OEM en Aftermarket.

Het autoverlichtingssysteem beschermt mensen om ongelukken te voorkomen en maakt een veilige reis mogelijk. Ook de overheid Halogeen is de meest gebruikte verlichting technologie voor zijn lage kosten en gemakkelijke beschikbaarheid. Xenon en LED zijn twee andere prominente verlichtingstechnologieën. Door het stijgende besteedbare inkomen, de veranderende levensstijl en de transportvereisten is er veel vraag naar autoverlichting. De groei van de stedelijke bevolking leidt tot de uitbreiding van autofabrikanten naar nieuwe opkomende markten en verhoogt het gebruik van personenauto’s, wat de vraag naar autoverlichtingstechnologie versnelt.

De kansen voor de verlichtingsmarkt zijn de nieuwe emissienormen van de overheid, de stijgende vraag naar luxe auto’s in de stedelijke landen, de groeiende verkoop van personenauto’s, het toenemende gebruik van verlichting in voertuigen, de stijgende populariteit van LED-verlichting en de introductie van geavanceerde technologieën.

Regionale analyse:

Per de Verlichting marktaandeel en andere aspecten, is de regionale markt onderverdeeld in vier grote regio’s, zoals Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld. Van deze regio’s, Azië-Pacific heeft het grootste marktaandeel als gevolg van de stijgende verkoop van personenauto’s, groeiend gebruik van verlichting op voertuigen, de stijgende populariteit van LED-lampen, toenemende technologische innovaties. Bovendien heeft Noord-Amerika de tweede leidende positie in de markt door de aanwezigheid van grote reuzen in autoverlichting. Afgezien daarvan verhoogt de groeiende vraag naar personenauto’s de verlichtingsmarkt in deze regio.

De prominente hoofdrolspelers in autoverlichting zijn Philips Lighting NV (Nederland), HELLA KGaA Hueck & Co (Duitsland), ZKW Lichtsysteme GmbH (Oostenrijk), OSRAM GmbH (Duitsland), General Electric (VS), Magneti Marelli (Italië), Ichikoh Industries Ltd (Japan), Koito Manufacturing Co, Ltd (Japan) en anderen.

Industrieel nieuws

Op basis van recent onderzoek stelt de marktvoorspelling voor verlichting dat deze verlichtingssector naar verwachting een immense groei zal bereiken door de lancering van nieuwe LED-producten voor de auto-industrie. De populairste onderneming Samsung lanceerde in april 2021 een innovatie van een LED-module voor auto’s voor slimme koplampen met de naam Pixel LED. Deze module verbetert de zichtbaarheid tijdens het rijden en draagt zo bij aan de statistieken van de industrie. Het Adaptive Driving Beam (ADB)-systeem verbetert de zichtbaarheid en maakt veiligheid ‘s nachts en in slechte weersomstandigheden mogelijk en verhoogt het gemak van autorijden in het algemeen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-lighting-market-1819

Toprapporten: –

Alle terreinvoertuigen (ATV) Marktgrootte

Brandweerwagen Marktgrootte

Automotive Cockpit Elektronica Marktgrootte

Automotive Coverbanden Marktgrootte

Dodehoek-objectdetectiesysteem Marktgrootte

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Lighting Market,Automotive Lighting Market size,Automotive Lighting Market share,Automotive Lighting Market growth,Automotive Lighting Market trends,Automotive Lighting Market report,Automotive Lighting Market insights,Automotive Lighting Market outlook