header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Diepgaande analyse van de markt voor omvormers voor zonne-energie in 2030

Jul 18, 2023 6:41 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor zonne-omvormers naar verwachting een CAGR van ~ 5,70rom 2023 tot 2030 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 18,93 miljard vertegenwoordigen.

Een omvormer voor zonne-energie is een elektronisch apparaat dat de gelijkstroom (DC) elektriciteit die geproduceerd wordt door een fotovoltaïsch (PV) systeem omzet in wisselstroom (AC) elektriciteit, die gebruikt kan worden door huishoudens en bedrijven. Omvormers voor zonne-energie zijn een cruciaal onderdeel van elk zonne-energiesysteem, omdat ze ervoor zorgen dat de elektriciteit die wordt opgewekt door de PV-panelen compatibel is met het elektriciteitsnet en kan worden gebruikt om apparaten en apparatuur van stroom te voorzien. De COVID-19 pandemie heeft een gemengd effect gehad op de markt voor omvormers voor zonne-energie.

Gratis Premium rapport aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4071

De pandemie heeft de toeleveringsketens verstoord en vertragingen veroorzaakt in de bouw van nieuwe zonne-energieprojecten, wat heeft geleid tot een vertraging in de vraag naar omvormers voor zonne-energie. Daarnaast heeft de economische neergang als gevolg van de pandemie geleid tot minder investeringen in de sector. Ondanks deze uitdagingen zal de markt voor omvormers voor zonne-energie naar verwachting blijven groeien.

Belangrijkste spelers

  • SMA Solar Technology AG (Duitsland)
  • Canadian Solar Inc (Canada)
  • ABB Ltd (Zwitserland)
  • SunPower Corporation (VS)
  • Delta Electronics (Taiwan)
  • SolarEdge Technologies Inc (Israël)
  • Sineng Electric Co. Ltd. Ltd. (China)
  • Power Electronics (Spanje)
  • Solectria Renewables LLC (VS)
  • Hitachi Hi-Rel Power Electronics Pvt. Ltd (India)

Koop nu Premium Onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4071

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijk deel van de wereldwijde markt voor omvormers voor zonne-energie innemen, gedreven door de toenemende vraag naar schone energie en het ondersteunende overheidsbeleid.

De regio is de thuisbasis van enkele van ‘s werelds grootste en snelst groeiende zonne-energiemarkten, waaronder China, India en Australië, en zal naar verwachting de komende jaren een belangrijke rol blijven spelen in de groei van de markt voor omvormers voor zonne-energie. De regio Azië-Pacific is ook de thuisbasis van veel toonaangevende fabrikanten van omvormers voor zonne-energie en is een belangrijk centrum voor innovatie en technologische ontwikkeling in de sector.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor zonne-omvormers is onderverdeeld in type, toepassing en systeemtype.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in centrale omvormers, micro-omvormers en stringomvormers.

Op basis van het systeemtype is de markt onderverdeeld in On-Grid en Off-Grid.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in Residentieel, Commercieel en Nutsbedrijven.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (185 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Zonne-omvormermarkt -.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-inverter-market-4071

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact Information: Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Solar Inverter,Solar Inverter Market,Solar Inverter Market Share,Solar Inverter Market Research Report,Solar Inverter Market Size,Solar Inverter Market Trends