header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Diesel Uitlaat Vloeistof Marktrapport: De sector zal naar verwachting 355,06 miljoen dollar bereiken tegen 2030 met een CAGR van 8,40% MRFR.

Jul 18, 2023 1:51 PM ET

De omvang van de markt voor dieseluitlaatvloeistof werd in 2021 geschat op USD 18649,5 miljoen. De markt voor dieseluitlaatvloeistoffen zal naar verwachting groeien van 20216,06 miljoen USD in 2022 tot 35555,06 miljoen USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,40 tijdens de prognoseperiode (2022-2030). De toenemende regelgeving om de uitstoot van voertuigen te beheersen en de toenemende toepassing van dieseluitlaatvloeistoftechnologie zijn de belangrijkste marktstuwers die de groei van de markt voor dieseluitlaatvloeistof bevorderen.

De uitlaatgassen worden in de uitlaatpijp behandeld met DEF en vervolgens in de katalysator omgezet in stikstof (N) & water (H2O). Dit systeem in voertuigen wordt selectieve katalytische reductie (SCR) genoemd. Met de recente invoering van de VI-emissienormen voor voertuigen (normen voor de uitstoot van autobrandstoffen) zou er een enorme vraag zijn naar dieseluitlaatvloeistof, waardoor het gebruik van AdBlue drastisch zou toenemen.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbrochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5034

Regeringen van landen over de hele wereld benadrukken de CO2-emissiewaarden. Tegelijkertijd stimuleert de stijgende verkoop van dieselvoertuigen met dieselmotor, zoals SUV’s & MPV’s en de sedansegmenten, waaronder luxe voertuigen, de omvang van de markt. Dieselvoertuigen stoten minder CO2 uit dan hun tegenhangers op benzine; in het SUV-segment stoot de dieseloptie echter meer uit.

Het gemiddelde dieselvoertuig stoot meer CO2 uit dan het gemiddelde benzinevoertuig. Met de introductie van de VI-normen voeren autofabrikanten verschillende technische wijzigingen door in dieselvoertuigen. Ze voorzien in de installatie van roetfilters, selectieve katalytische reductie (SCR) en uitlaatgasrecirculatie (EGR). Strenge NOx-emissienormen voor motoren van commerciële vrachtwagens en off-roadmotoren stimuleren de groei van de markt.

Aan de andere kant zijn schommelende prijzen en de kloof tussen vraag en aanbod van grondstoffen die nodig zijn voor de productie van AdBlue de belangrijkste factoren die de groei van de wereldwijde DEF-markt belemmeren. Niettemin zal de toenemende toepassing van ingebouwde selectieve katalytische reductie (SCR)-technologie door motorenfabrikanten de groei van de markt tijdens de beoordelingsperiode ondersteunen. Ook de toenemende focus van de overheid op het verminderen van koolstofemissies en luchtvervuiling veroorzaakt door dieselmotoren zou een aanzienlijke vraag naar AdBlue creëren.

Praat met onze analisten @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5034

Wereldwijde Diesel Uitlaat Vloeistof Marktsegmenten

De analyse van de DEF-markt is onderverdeeld in twee segmenten;

Naar technologie: Dieseluitlaatvloeistof (DEF/AdBlue/SCR-technologie), andere emissiecontroletechnologie, Lean NOx Trap (LNT), uitlaatgasrecirculatie (EGR), dieseloxidatiekatalysator, andere (dieseldeeltjesfilter (DPF), dieseloxidatiekatalysator (DOC), Lean NOx Catalyst (LNC)).

Naar regio’s: Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Wereldwijde Diesel Uitlaat Vloeistof Markt Concurrentieanalyse

De DEF-markt is zeer competitief en lijkt voor zover het oog kan zien stabiel, met slechts een handvol spelers die een competitief landschap vormen. Hoewel minder talrijk, zijn deze spelers fervent en goed gevestigd in hun kernactiviteiten. Om een groter marktaandeel te verwerven, nemen deze spelers strategische initiatieven zoals fusies & overnames, partnerschappen, samenwerking, productlanceringen en expansie.

De spelers in de industrie investeren aanzienlijk in de ontwikkeling van innovatieve AdBlue tegen betaalbare kosten. Ze vormen strategische partnerschappen om een groter marktaandeel te verwerven.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5034

Grote spelers:

Marktleiders op de wereldwijde AdBlue-markt zijn onder andere Yara (Noorwegen), BASF SE (Duitsland), Mitsui Chemicals Inc (Japan), Viscol. co.za (Zuid-Afrika), BP p.l.c (Verenigd Koninkrijk), Engen Petroleum Ltd (Zuid-Afrika), Nissan Chemical Corporation (Japan), Borealis AG (Oostenrijk), GreenChem (Nederland), Royal Dutch Shell PLC (Nederland), NOVAX Material & Technology Inc (China) en Adeco doo (Siberië).

Industrie/ innovatie/ verwant nieuws

20 januari 2020-IndianOil Corporation Limited, een toonaangevende wereldwijde olie & gasmaatschappij, kondigde de ondertekening aan van een overeenkomst met Cummins Technologies India Pvt. Ltd. voor de bulklevering van haar Diesel Exhaust Fluid (DEF)?-?IOC ClearBlue, Cummins’ geavanceerde motoren met SCR-systemen (Selective Catalytic Reduction). Cummins Technologies is een toonaangevende wereldwijde fabrikant & distributeur van uitlaatgasnabehandelingssystemen & componenten voor krachtige motorenmarkten.

Gerelateerde rapporten @

  1. AdBlue-markthttps://www.marketresearchfuture.com/reports/ad-blue-market -790
  2. Polyvinylalcohol markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/polyvinyl-alcohol-market-5820
  3. Koolstofzwartmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/carbon-black-market-4701

Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013United States of AmericaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Diesel Exhaust Fluid Market Overview,Diesel Exhaust Fluid Market size,Diesel Exhaust Fluid Market trends,Diesel Exhaust Fluid Market share