header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gebouwgeïntegreerde fotovoltaïsche marktgroei, inzicht, business, belangrijke spelers, prognose voor 2030

Jul 18, 2023 11:58 AM ET

Analyse van de markt voor geïntegreerde fotovoltaïsche systemen voor gebouwen:

Het aandeel van deBuilding Integrated Photovoltaics-markt zal naar verwachting 77.761,5 miljoen dollar bedragen in 2030, met een groei van 17,9 AGR tussen 2022 en 2030.

Toekomstige inzichten marktonderzoek

Gebouwgeïntegreerde fotovoltaïsche energie verwijst naar de integratie van fotovoltaïsche energie waarbij de fotovoltaïsche elementen een belangrijk onderdeel worden van de gebouwen waarin ze worden geïnstalleerd. De PV-specialisten over de hele wereld ontwikkelen manieren om zonne-energie op te nemen in commerciële gebouwen. Gebouwgeïntegreerde fotovoltaïek bestaat uit fotovoltaïsche modellen zoals daken en gevels. Het biedt ook besparingen op PV-materialen en elektriciteitskosten.

De wereldwijde markt voor in gebouwen geïntegreerde fotovoltaïsche energie is gesegmenteerd op basis van product, toepassing en technologie. Op basis van product is de wereldwijde markt onderverdeeld in daken, geïntegreerde oplossingen voor muren, glas, gevels en andere. Verwacht wordt dat het daksegment het grootste marktaandeel zal hebben en tijdens de onderzoeksperiode het snelst zal groeien. Op basis van toepassing wordt de wereldwijde markt voor geïntegreerde fotovoltaïsche energie voor gebouwen onderverdeeld in industriële gebouwen, commerciële gebouwen en woongebouwen.

Voorbeeldrapport aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10013

Het industriële segment zal naar verwachting het snelst groeien tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende behoefte aan hernieuwbare, kosteneffectieve energiebronnen. Landen als Japan, China, de VS en India sluiten overeenkomsten om energie op te wekken met behulp van fotovoltaïsche energie. Op basis van technologie is de wereldwijde markt voor in gebouwen geïntegreerde fotovoltaïsche energie onderverdeeld in kristallijn silicium en dunne-film technologieën. Het kristallijne segment zal naar verwachting het grootste aandeel hebben in de wereldwijde markt voor geïntegreerde fotovoltaïsche energie voor gebouwen.

COVID-19 Impact op de markt voor geïntegreerde fotovoltaïsche energie voor gebouwen

Verstoringen in de toeleveringsketen: Veel BIPV-componenten, zoals zonnepanelen, omvormers en andere apparatuur, worden geproduceerd in landen als China en andere Aziatische landen. De pandemie leidde tot verstoringen in de toeleveringsketen, waardoor vertragingen ontstonden in de productie en verzending van deze componenten. Dit had weer gevolgen voor de tijdlijnen van projecten en installaties.

Aanvragen maatwerk @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10013

Vertragingen in de bouw: Door lockdowns, bewegingsbeperkingen en veiligheidsmaatregelen werden bouwactiviteiten belemmerd, wat een impact had op BIPV-installaties. Projecten werden uitgesteld of kregen te maken met langere termijnen, wat leidde tot hogere kosten en mogelijk inkomstenverlies voor bedrijven die betrokken zijn bij de BIPV-markt.

Segmentatieanalyse:

Product: Daken, Muur geïntegreerde oplossingen, Glas, Gevel, Overige

Toepassing: Industriële gebouwen, Commerciële gebouwen, Woongebouwen

Technologie: Kristallijn silicium, Dunne-film technologie

Per regio: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Midden-Oosten & Afrika, Zuid-Amerika

Koop Premium Building Integrated Photovoltaics marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10013

Regionale analyse van de markt voor geïntegreerde fotovoltaïsche gebouwen

Building Integrated Photovoltaics (BIPV) is een veelbelovende technologie die het opwekken van zonne-energie combineert met architecturale elementen en zo een duurzame oplossing biedt voor de energiebehoeften van gebouwen. Omdat de wereld prioriteit blijft geven aan hernieuwbare energie en groene bouwpraktijken, heeft de BIPV-markt de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt.

Belangrijkste spelers

The Key Players operating in the Global Building Integrated Photovoltaics Market are Solaria Corporation (US), Ertex Solartechnik GmbH (Germany), Canadian Solar Inc. (Canada), Scheuten Solar (The Netherlands) Wurth Solar (Germany), Dow Solar (US), Suntench Power (China), Belectric (Germany), Carmanah Technologies Corporation (Canada), Dyesol Ltd. (Australië), Hanergy Holding Group Limited (China), Tesla Inc. (VS), NanoPV Solar Inc. (VS) en ML System (Polen).

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/building-integrated-photovoltaics-market-10013

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Building Integrated Photovoltaics Market,Building Integrated Photovoltaics Market Size,Building Integrated Photovoltaics Market Share,Building Integrated Photovoltaics Market Scope