header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gezondheidszorg Analytics-markt Uitgebreide analyse, ontwikkelingsstrategie, toekomstplannen en industriegroei met hoog CAGR tegen 2030

Jul 18, 2023 11:00 PM ET

MRFR_Logo

Gezondheidszorg Analytics Marktonderzoeksrapport Informatie per Type (Voorspellend, Cognitief), Component (Software, Diensten), Leveringsmodel (On-Premise), Toepassing (Financiële Analytics, Klinische Analytics), Eindgebruiker (Betalers, Ziekenhuizen)- Voorspelling tot 2030

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor analyses in de gezondheidszorg naar verwachting een CAGR van ~14,20 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 37 miljard in 2030.

De markt voor gezondheidszorganalyse verwijst naar het gebruik van tools en technieken voor gegevensanalyse om inzichten te verkrijgen en de resultaten in de gezondheidszorg te verbeteren. Het gaat hierbij om het verzamelen, analyseren en interpreteren van gegevens uit verschillende bronnen, zoals elektronische patiëntendossiers (EHR’s), medische apparatuur en door patiënten gegenereerde gegevens. Zorganalyse kan zorgorganisaties en zorgverleners helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen, de patiëntenzorg te verbeteren, kosten te verlagen en de operationele efficiëntie te verbeteren.

De COVID-19 pandemie heeft een grote impact gehad op de markt voor gezondheidszorg analytics. De pandemie heeft het belang van data-analyse bij het beheer van crises op het gebied van de volksgezondheid en het verbeteren van de resultaten voor patiënten duidelijk gemaakt. Organisaties en zorgverleners in de gezondheidszorg vertrouwen in toenemende mate op data-analyse om de verspreiding van het virus te volgen, toekomstige uitbraken te voorspellen en effectieve behandelings- en preventiestrategieën te ontwikkelen. De pandemie heeft ook de toepassing van telegeneeskunde en virtuele zorg versneld, die grote hoeveelheden gegevens genereren die kunnen worden geanalyseerd om de resultaten van de gezondheidszorg te verbeteren.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7819

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor gezondheidszorganalyse is gesegmenteerd op basis van type, component, leveringsmodel, toepassing en eindgebruiker.

Op type: Voorspellend en Cognitief

Op component: Software en Diensten

Op leveringsmodel: On-Premise

Op toepassing: Financiële Analytics en Klinische Analytics

Op eindgebruiker: Betalers en ziekenhuizen

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn MCKESSON, CERNER CORPORATION, GE HEALTHCARE, COGNIZANT, EPIC SYSTEM CORPORATION, DELL, PHILIPS, OPTUM, SIEMENS en XEROX.

Regionale analyse

In termen van regionale analyse is Noord-Amerika de grootste markt voor healthcare analytics, vanwege de aanwezigheid van een groot aantal gezondheidszorgorganisaties, geavanceerde IT-infrastructuur voor de gezondheidszorg en gunstig overheidsbeleid. Europa en Azië-Pacific zijn ook belangrijke markten voor healthcare analytics, gedreven door de toenemende toepassing van digitale technologieën, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de groeiende vraag naar gepersonaliseerde geneeskunde. Andere regio’s, zoals Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika, zullen de komende jaren naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken, gedreven door toenemende investeringen in IT-infrastructuur voor de gezondheidszorg en een stijgende vraag naar geavanceerde oplossingen voor gezondheidszorganalyse.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over Healthcare Analytics:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/healthcare-analytics-market-7819

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Dental Software Market Research Report Information By Type (Practice Management Software, Patient Communication Software, Treatment Planning Software, Patient Education Software, and Dental Imaging Software), By Deployment (On-Premise, Web-Based, and Cloud-Based), By End Users (Dental Clinics and Hospitals), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Till 2030

Blue Biotechnology Market Research Report: Informatie per product (enzymen, farmaceutische producten, bulkchemicaliën, biopolymeren en andere), toepassing (bio-engineering, genomica, ontwikkeling van vaccins, ontdekking van geneesmiddelen en andere), eindgebruiker (ziekenhuizen, farmaceutische bedrijven, biotechnologiebedrijven, onderzoeksinstellingen, laboratoria en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Microarray Analyse Markt: Per product & diensten (verbruiksgoederen, software en diensten, andere), per type (DNA-microarrays, proteïnemicroarrays), per toepassing (ontdekking van geneesmiddelen, diagnostiek van ziekten, onderzoekstoepassingen), per eindgebruiker (onderzoeks- en academische instellingen, farmaceutische en biotechnologische bedrijven, diagnostische laboratoria) en per regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika)-Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Healthcare Analytics Market,Healthcare Analytics Market Size,Healthcare Analytics Market Share,Healthcare Analytics Market Analysis,Healthcare Analytics Market Trends