header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groeiend gebruik van groene gebouwen zal de groei van de markt voor groen beton positief beïnvloeden

Jul 18, 2023 1:00 PM ET

Marktanalyse van de markt voor Groen Beton

De omvang van de markt voor groen beton zal naar verwachting groeien met een aanzienlijke CAGR van 9,45 lang, met een marktwaarde van 44,65 miljard dollar tijdens de prognoseperiode 2021-2028, aldus de recente analyse van Market Research Future (MRFR). Groen beton is een vorm van beton die wordt gemaakt van milieuvriendelijk betonafval. Het zorgt voor een duurzame structuur, een lange levensduur en een onderhoudsarm oppervlak dat helpt om de impact van het beton op het milieu te verminderen, zoals afvalwater, kooldioxide-emissies, energiebesparing en andere. Infrastructuur, industrie, handel en woningen zijn de belangrijkste eindgebruikers van groen beton.

Er zijn verschillende factoren die het aandeel van de wereldwijde industrie voor groen beton vergroten. Volgens het huidige MRFR-rapport omvatten deze factoren de groeiende vraag naar duurzame en kosteneffectieve bouwmaterialen in de bouwsector, de stijgende stedelijke bevolking die de behoefte aan infrastructuur heeft doen toenemen om te voldoen aan de stijgende vraag naar water, elektriciteit en voedsel, gunstige initiatieven van verschillende organisaties en de toenemende adoptie van groene gebouwen.

Klik hier voor een premiumrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8699

Daarentegen zijn de volatiliteit in de kosten van ruwe olie, het tekort aan grondstoffen, de hogere prijs van groen beton ten opzichte van conventionele producten en de aanhoudende COVID-19-impact factoren die de groei van de wereldwijde markt voor groen beton tijdens de prognoseperiode kunnen belemmeren.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers in het rapport over de wereldwijde markt voor groen beton zijn onder andere

BASF (Duitsland)
MaipeiLtd (VS)
RpmInternational Inc. (VS)
The Dow Chemical Company (VS)
PidiliteIndustries (India)
CemexC.B. (Mexico)
Chryso SAS (Frankrijk)
CICO Technologies Ltd. (India) Eco Green Co.(India)
Eco Green Co. (China)
en CeraTech Inc (VS)
onder andere.

NU KOPEN@ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8699

Segmentatie van de markt

Het MRFR-rapport biedt een uitgebreide segmentanalyse van de wereldwijde markt voor groen beton op basis van eindgebruikers.

Per eindgebruiker is de wereldwijde markt voor groen beton gesegmenteerd in infrastructuur, industrieel, commercieel en residentieel. Het commerciële segment is weer onderverdeeld in onderzoeks- en ontwikkelingscentra, gezondheidszorg, institutionele, openbare voorzieningen en overige. Van deze segmenten zal het commerciële segment het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode. De toenemende praktijk van duurzame bouw in de bouwsector draagt bij aan de groei van het segment. Groen beton, vooral in de commerciële bouw, is geïntroduceerd als een essentiële oplossing. Met de toenemende focus op duurzame en kosteneffectieve bouwoplossingen groeit de vraag naar dit product in een versneld tempo. Dit zal worden gevolgd door de woningbouwsector die naar verwachting zal groeien met een hoge CAGR voor de toenemende toepassing van duurzame producten en een stijging van de verstedelijking.

Regionale analyse

Per regio is de wereldwijde industrie voor groen beton onderverdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific (APAC), Europa, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika (MEA).

Europa domineerde de wereldwijde industrie voor groen beton in 2018. De markt voor groen beton bevindt zich in een opkomende fase en is momenteel beperkt tot de ontwikkelde economieën, maar een toenemend bewustzijn van de voordelen van groene concepten zou de toepassing ervan in ontwikkelingslanden in de komende jaren aanmoedigen. Deze regio domineerde de markt in termen van inkomsten vanwege de groeiende toepassingen van groen beton als bouwmateriaal in deze regio. Initiatieven van de Europese Unie (EU) om de toepassing van gerecyclede producten als bouwmateriaal te bevorderen, kunnen de regionale vraag stimuleren. Onlangs lanceerde Aggregate Industries groene betonoplossingen in het Verenigd Koninkrijk met verschillende gradaties koolstofbeton als onderdeel van hun aanbod aan vastgoedmoguls.

Blader door het volledige rapport@https://www.marketresearchfuture.com/reports/green-concrete-market-8699

APAC wordt beschouwd als de snelst groeiende regio in de wereldwijde markt voor groen beton. Dit kan worden toegeschreven aan de toezeggingen van China en andere zich ontwikkelende economieën om groene steden te bouwen die voldoen aan internationale normen. Daarnaast kan de ontwikkeling van groen beton door gebruik te maken van opwaaiend zand en natuurlijke grond de bouwtijd en -kosten van gebouwen halveren.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten.

Meest recente rapporten: –

Modulaire Bouwmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/modular-construction-market-1682

Markt voor geïsoleerde betonvormen https://www.marketresearchfuture.com/reports/insulated-concrete-form-market-2013

Nul-energie gebouwen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/zero-energy-buildings-market-5325

Markt voor cementtegels https://www.marketresearchfuture.com/reports/cement-tiles-market-4754

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Green Concrete Market,Green Concrete Market Size,Green Concrete Market Share,Green Concrete Market Trends,Green Concrete Market Forecast,Green Concrete Market Report