header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor gasgeïsoleerde onderstations: omzetkansen, concurrentietrends, industrievooruitzichten, 2030

Jul 18, 2023 1:06 PM ET

Wereldwijde markt voor gasgeïsoleerde onderstations:

De markt voor gasgeïsoleerde substations wordt gedreven door de toenemende vraag naar betrouwbare en efficiënte elektrische infrastructuur in de energiesector, met een gezonde CAGR van 19,50 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Toekomstige inzichten van marktonderzoek

Verwacht wordt dat de wereldwijde markt voor gasgeïsoleerde substations van 2022 tot 2030 een CAGR van 19,50 zal registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 29,5 miljard zal vertegenwoordigen.

Een gasgeïsoleerd onderstation (GIS) is een hoogspanningsstation dat een gas als isolatiemedium gebruikt om de elektrische isolatieafstanden en de fysieke voetafdruk te minimaliseren. Het is een compacte en betrouwbare oplossing die wordt gebruikt voor hoogspanningstransmissie- en distributiesystemen. De markt voor gasgeïsoleerde onderstations omvat apparatuur zoals GIS, schakelapparatuur, transformatoren en andere componenten die worden gebruikt in hoogspanningssystemen voor transmissie en distributie.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7011

COVID-19-analyse van de markt voor gasgeïsoleerde onderstations

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt van gasgeïsoleerde onderstations. De pandemie heeft verstoringen in de toeleveringsketen veroorzaakt, wat heeft geleid tot een tekort aan grondstoffen en componenten die nodig zijn voor de productie van GIS-apparatuur. De lockdowns en beperkingen op reizen en transport hebben ook geleid tot vertragingen bij de installatie en ingebruikname van GIS-projecten. Er wordt echter verwacht dat de markt zich de komende jaren zal herstellen naarmate de pandemie afneemt en de economische activiteit weer aantrekt.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor gasgeïsoleerde onderstations is onderverdeeld in spanning, installatie en eindgebruiker.

Op basis van spanning: Gemiddeld, Hoog, Extra Hoog en Ultra Hoog

Installatie: Binnen en buiten

Op eindgebruiker: stroomdistributie, transmissie, opwekking en infrastructuur

Rapport op maat aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7011

Regionale analyse

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse GIS-markt zal naar verwachting groeien als gevolg van de toenemende vraag naar betrouwbare infrastructuur voor energietransmissie en -distributie, overheidsinitiatieven om de verouderende energie-infrastructuur te moderniseren en de uitbreiding van hernieuwbare energiebronnen.

Europa: De Europese GIS-markt zal naar verwachting groeien als gevolg van de behoefte aan energie-efficiënte infrastructuur voor elektriciteitstransmissie en -distributie, toenemende investeringen in slimme netwerktechnologieën en overheidsvoorschriften om de CO2-uitstoot te verminderen.

Azië-Pacific: De Azië-Pacific GIS-markt zal naar verwachting groeien als gevolg van de toenemende vraag naar elektriciteit in ontwikkelingslanden, investeringen in hernieuwbare energiebronnen en overheidsinitiatieven om de bestaande energie-infrastructuur te verbeteren.

Koop het eersteklas Gasgeïsoleerde Substation Marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7011

Midden-Oosten en Afrika: De GIS-markt in het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting groeien door de toenemende investeringen in de olie- en gasindustrie, de ontwikkeling van slimme steden en de behoefte aan betrouwbare infrastructuur voor stroomtransmissie en -distributie.

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse GIS-markt zal naar verwachting groeien door de toenemende vraag naar elektriciteit in de regio, de uitbreiding van hernieuwbare energiebronnen en de behoefte aan een betrouwbare infrastructuur voor elektriciteitstransmissie en -distributie.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Toshiba Corporation (Japan), Siemens AG (Duitsland), Fuji Electric Co. Ltd (Japan), Crompton Greaves (India), Hitachi Ltd. (Japan), ABB Ltd. (India), Hitachi Ltd. (Japan), Crompton Greaves (India). (Japan), ABB Ltd. (Zwitserland), Schneider Electric (Frankrijk), Larsen & Toubro (India), General Electric (VS), Hyundai Heavy Industries (Zuid-Korea), Hyosung Corporation (Zuid-Korea) en Mitsubishi Electric Company (Japan).

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/gas-insulated-substation-market-7011

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Gas Insulated Substation Market,Gas Insulated Substation Market Size,Gas Insulated Substation Market Share,Gas Insulated Substation Market Trends,Gas Insulated Substation Market Demand