header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Milieu, gezondheid en veiligheid (EHS) marktomvang van USD 12,72 miljard met een AGR van 8,90 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 18, 2023 6:00 PM ET

Toekomstige marktinzichten

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) zal de omvang van de EHS-markt naar verwachting toenemen van $7,02 miljard in 2022 tot $12,72 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,90% tijdens de projectieperiode (2022-2030). De stijgende behoefte aan EHS-adviesdiensten is een andere factor die de EHS-markt stimuleert. Bedrijven kunnen hun EHS-risico’s beoordelen, EHS-plannen opstellen en implementeren en zich houden aan milieu- en veiligheidsnormen met de hulp van EHS-adviesorganisaties. Naarmate organisaties zich meer bewust worden van de waarde van EHS, zal de behoefte aan EHS-adviesdiensten de komende jaren naar verwachting toenemen.

Hoewel de EHS-markt moeilijk en gecompliceerd is, biedt deze ook veel kansen voor bedrijven die deze markt goed kunnen doorkruisen. Bedrijven kunnen zich positioneren om te profiteren van de kansen die er zijn en om de risico’s te beperken door de belangrijkste trends en drijfveren in de markt te kennen.

Klik hier om het beste rapport te krijgen op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6370

Toenemend overheidstoezicht op milieubescherming zal de marktexpansie versnellen.

Er wordt voorspeld dat de EHS-markt in de loop van de voorspellingsperiode zal profiteren van de toenemende wetgeving op het gebied van milieubescherming, met name in de VS en Europa. De toename van wereldwijde bilaterale en multilaterale milieuovereenkomsten laat zien dat de impact op het milieu meer aandacht krijgt. De regelgeving die bepaalt hoe bedrijven het milieu beïnvloeden, is de afgelopen decennia aanzienlijk gewijzigd als gevolg van de groeiende publieke bezorgdheid over milieukwesties.

De belangrijkste spelers op de EHS-markt

Eminente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde EHS-markt aan bod komen zijn onder andere:

  • SAP (Duitsland)
  • EtQ (VS)
  • Gensuite (VS)
  • Enablon (VS)
  • Intelex (Canada)
  • Enviance (VS)
  • Verisk 3E (VS)
  • Sphera (VS)
  • Cority (Canada)
  • VelocityEHS (VS)

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en figuren):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6370

Omvang van het EHS-marktrapport:

Metriek verslag Details
Inkomstenverwachting in 2030 USD 12,72 miljard
Groeipercentage CAGR van 8,90rom 2022 tot 2030
Basisjaar 2021
Studieperiode 2022-2030
Belangrijkste marktkansen Strenge regelgeving met betrekking tot milieubescherming

Kansen

Toename van gekoppelde apparaten biedt grote kansen

De opkomst van gekoppelde apparaten creëert de kans voor deze handige tools om het beheersen van EHS makkelijker te maken en de vraag op de markt te stimuleren. Het omarmen van IIOT voor EHS en het verbeteren van EHS-beheerpraktijken kan helpen om het risico op letsel op het werk en negatieve milieueffecten te verminderen.

Uitdagingen en beperkingen

De hoge prijs van EHS-software zal de marktgroei afremmen.

In de loop van de projectieperiode kan de marktgroei worden beperkt door factoren zoals de hoge prijs van EHS-software, een gebrek aan geschoolde werknemers en onvoldoende regelgeving in ontwikkelingslanden.

Verkrijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/environment-health-safety-market-6370

Markt Segmentatie

De wereldwijde EHS markt is onderverdeeld op basis van verticalen en componenten.
Wat de componenten betreft, zullen de diensten de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.
Wat de verticale componenten betreft, zullen energie en nutsbedrijven de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Regionale analyse

Noord-Amerika beheerst EHS-markt

Er wordt verwacht dat de Noord-Amerikaanse markt, met een omzet van USD 2,83 miljard in 2021, zal groeien met een aanzienlijke CAGR tijdens de onderzoeksperiode. De Noord-Amerikaanse markt wordt gestimuleerd door de aanwezigheid van productiecentra zoals Mexico en een aanzienlijk aantal belangrijke grote IT-bedrijven in de VS en Canada. Naarmate ontwikkelde landen zich meer bewust worden van duurzame ontwikkeling en het belang van het verminderen van milieueffecten, zal de behoefte aan EHS-diensten in deze regio waarschijnlijk toenemen.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de EHS-markt

De markt voor milieu, gezondheid en veiligheid zal tussen 2022 en 2030 naar verwachting met de grootste CAGR groeien in Azië-Pacific. Bedrijven in de industriële, mijnbouw-, farmaceutische en bouwsector zijn booming in heel Azië-Pacific en maken op grote schaal gebruik van EHS-diensten en software. In het Aziatisch-Pacifisch gebied groeide de markt voor milieu, gezondheid en veiligheid het snelst in India, terwijl China het grootste marktaandeel had.

Meest recente rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Environment Health and Safety Market Size,Environment Health and Safety Industry