header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mobiele offshore booreenheid marktsegment, vraag, concurrentiestrategie, voorspelling tot 2030

Jul 18, 2023 3:57 PM ET

Analyse van de markt voor mobiele offshore booreenheden:

De waarde van demarkt voor mobiele offshore boor eenheden wordt verwacht op USD 9,37 miljard, met een CAGR van 7,8 in 2030.

Toekomstig marktonderzoek

Mobiele offshore booreenheden zijn de installaties die gebruikt worden om naar beneden te boren voor olie-exploratie. Zodra de geografische voorspellingen de exacte locatie van olie onder de aarde aangeven, moet er geboord worden om deze voorspellingen te onderzoeken; dit is waar mobiele offshore booreenheden worden gebruikt.

De wereldwijde markt voor mobiele offshore booreenheden zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode.

In 2019 domineerde Noord-Amerika de markt voor mobiele offshore booreenheden in termen van marktaandeel: MRFR

De wereldwijde markt voor mobiele offshore booreenheden is onderverdeeld in vijf regio’s, namelijk Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika, Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.

Monsterrapport aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10096

Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de voorspellingsperiode.

Volgens de Amerikaanse Energy Information Administration (EIA) werd er in 2018 ongeveer 6,44 miljoen bpd ruwe olie geproduceerd uit krappe oliebronnen in de VS. Deze factoren zullen de markt voor mobiele offshore booreenheden in de regio waarschijnlijk stimuleren.

In Azië-Pacific zal de markt voor mobiele offshore booreenheden naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van de stijgende olie- en gasproductie en -winning.

Europa zal de komende jaren naar verwachting ook positieve trends zien als gevolg van de toenemende mijnbouwactiviteiten.

De markt in het Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika zal waarschijnlijk aanzienlijk groeien als gevolg van de snelle groei van de diepzeebooractiviteiten in de landen in deze regio’s.

Aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10096

De markt zal de komende jaren naar verwachting weer aantrekken door de toegenomen activiteit in de Gouden Driehoek – Golf van Mexico, Brazilië en West-Afrika.

Covid-19 Impact op de markt voor Mobiele Offshore Booreenheden

Verstoorde activiteiten: Omdat regeringen strikte lockdown-maatregelen en reisbeperkingen oplegden om de verspreiding van het virus tegen te gaan, werden offshore booractiviteiten aanzienlijk verstoord. MODU-bedrijven kregen te maken met personeelstekorten, logistieke uitdagingen en vertragingen bij de rotatie van bemanningen, wat leidde tot verminderde booractiviteiten.

Verstoringen in de toeleveringsketen: De pandemie legde kwetsbaarheden in de wereldwijde toeleveringsketen bloot, waardoor de productie en levering van cruciale onderdelen en apparatuur voor MODU’s werd verstoord. Vertragingen in de ontvangst van essentiële onderdelen belemmerden het vermogen van de boorindustrie om haar activiteiten efficiënt uit te voeren.

Koop het Premium OnderzoeksrapportMobiele Offshore Booreenheid :

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10096

Reikwijdte van het rapport

Dit rapport geeft een diepgaande analyse van de wereldwijde markt van mobiele offshore booreenheden, waarbij twee marktsegmenten in vijf geografische regio’s worden gevolgd. Het rapport bestudeert de belangrijkste spelers en biedt een jaarlijkse trendanalyse over vijf jaar die de marktomvang en aandelen voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika belicht. Het rapport presenteert ook een prognose, gericht op de marktkansen voor de komende vijf jaar voor elke regio. De omvang van het onderzoek geeft een segmentatie van de wereldwijde markt voor mobiele offshore booreenheden per type, toepassing en regio.

Type: Jackup, Halfafzinkbaar, Boorschip

Toepassing: Ondiep water, Diep water

Naar regio: Noord-Amerika, Azië-Stille Oceaan, Europa, Midden-Oosten & Afrika, Zuid-Amerika

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldmarkt voor mobiele offshore booreenheden zijn Keppel Corporation Limited (Singapore), Sembcorp Marine Ltd (Singapore), Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co, Ltd (Zuid-Korea), Yantai Cimc Raffles (China), Hyundai Heavy Industries Co, Ltd (Zuid-Korea), Friede & Goldman, Ltd (Verenigde Staten), Samsung Heavy Industries Co., Ltd (Zuid-Korea), Damen Shipyards Group (Nederland), Offshore Limited (Noorwegen), Irving Shipbuilding Inc. (Canada), Diamond Offshore Drilling Inc. (Verenigde Staten), Nabors Industries Ltd. (Bermuda), Noble, Diamond Offshore Drilling Inc. (Bermuda), Noble Corp. Plc (VK) en Transocean Ltd. (Zwitserland). (Zwitserland).

Ga naar de details van het rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-offshore-drilling-unit-market-10096

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Mobile Offshore Drilling Unit Market,Mobile Offshore Drilling Unit Market Size,Mobile Offshore Drilling Unit Market Share,Mobile Offshore Drilling Unit Market Trends