header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nieuw Energie Voertuig (NEV) Taxi’s Markt Laatste Trends en Prognose tot 2032 | Tesla Inc., Daimler AG, Anhui

Jul 18, 2023 4:24 PM ET

In 2022 werd de markt voor New Energy Vehicles (NEV) taxi’s geschat op USD 19,5 miljard. Volgens projecties zou de markt voor New Energy Vehicles (NEV) taxi’s toenemen van USD 25,1 miljard in 2023 tot USD 190,5 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 28,8% in de voorspelde periode (2023 – 2032).

De taximarkt voor New Energy Vehicles (NEV’s) maakte een snelle groei door en onderging een significante transformatie. NEV’s, ook bekend als elektrische voertuigen (EV’s), zijn auto’s of taxi’s die worden aangedreven door elektriciteit, batterij-elektrische of plug-in hybride technologie, die de koolstofuitstoot aanzienlijk vermindert in vergelijking met traditionele voertuigen met verbrandingsmotor.

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/10625

New Energy Vehicle (NEV) taxi markt Groeidrijvers:

Milieu: Met een toenemend bewustzijn van klimaatverandering en luchtvervuiling hebben overheden en consumenten een groeiende interesse getoond in NEV’s als een groenere en duurzamere transportoptie.

Stimuleringsmaatregelen van de overheid: Veel landen en regio’s hebben verschillende stimuleringsmaatregelen ingevoerd om het gebruik van NEV’s te bevorderen, zoals belastingkredieten, subsidies en vrijstellingen van congestieheffingen of tolgelden.

Lagere operationele kosten: Elektrische taxi’s hebben over het algemeen lagere operationele kosten door lagere brandstofkosten en minder onderhoud in vergelijking met conventionele taxi’s.

Verbeterde oplaadinfrastructuur: De uitbreiding van de oplaadinfrastructuur heeft geholpen om de ongerustheid over de actieradius weg te nemen en heeft meer taxibedrijven aangemoedigd om over te stappen op NEV’s.

Publiek bewustzijn: Naarmate mensen milieubewuster worden, is er een positieve verschuiving in de publieke perceptie ten opzichte van het gebruik van NEV’s, wat leidt tot een grotere vraag naar groene vervoersdiensten.

New Energy Vehicle (NEV) taximarkt Uitdagingen:

Initiële kosten: Ondanks stimuleringsmaatregelen kunnen de aanloopkosten van NEV’s hoger zijn dan die van traditionele voertuigen, wat voor sommige taxibedrijven een toetredingsdrempel kan vormen.

Beperkte actieradius en oplaadtijd: Hoewel er vooruitgang is geboekt, hebben sommige NEV’s nog steeds te maken met beperkingen in termen van actieradius en langere oplaadtijden in vergelijking met het tanken van een conventionele taxi.

Ontwikkeling oplaadinfrastructuur: In bepaalde regio’s kan de beschikbaarheid van oplaadstations beperkt zijn, wat een invloed heeft op de uitvoerbaarheid van NEV-taxi’s.

Batterijtechnologie: Hoewel de accutechnologie verbetert, blijft er bezorgdheid bestaan over de levensduur van de accu, de achteruitgang van de prestaties na verloop van tijd en recycling.

Voorkeuren van de consument: Sommige passagiers geven nog steeds de voorkeur aan traditionele taxi’s vanwege de vertrouwdheid of het ervaren gemak.

Nieuwe energie voertuig (NEV) markttrends:

Elektrificatie van wagenparken: Taxibedrijven in grote steden over de hele wereld hebben geleidelijk hun conventionele voertuigen vervangen door NEV’s om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en zich aan te passen aan initiatieven voor groen vervoer.

Integratie van ritbezorging: Taxidiensten van NEV’s zijn geïntegreerd in platforms voor ritbezorging, zodat passagiers gemakkelijk elektrische taxi’s kunnen boeken via populaire apps.

Autonome NEV taxi’s: De ontwikkeling van autonome rijtechnologie heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de taxi-industrie, met inbegrip van NEV taxi’s, waardoor ze efficiënter en kosteneffectiever worden.

Vooruitgang op het gebied van batterijtechnologie: Lopend onderzoek en ontwikkeling in batterijtechnologie hebben als doel de beperkingen in actieradius en oplaadtijd van NEV’s aan te pakken, waardoor ze aantrekkelijker worden voor taxi-exploitanten.

Partnerschappen met aanbieders van oplaadinfrastructuur: Taxibedrijven werken samen met aanbieders van oplaadinfrastructuur om ervoor te zorgen dat hun NEV-wagenpark gemakkelijk toegang heeft tot oplaadstations.

De NEV-taximarkt ontwikkelt zich snel, gedreven door bezorgdheid over het milieu, technologische vooruitgang en overheidssteun. Voor het meest actuele overzicht en ontwikkelingen wordt aanbevolen om recente bronnen of industriële rapporten te raadplegen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport@

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/new-energy-vehicle-taxi-market-10625

Meest recente rapporten: –

Automotive aanhangwagen Marktgrootte

Telematica voor personenauto’s Marktgrootte

Auto-industrie Marktgrootte

Vrachtwagenverhuur Marktgrootte

Elektrische tweewielers Marktgrootte

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Marktonderzoek Toekomst (Deel van Wantstats Onderzoek en Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  New Energy Vehicles (NEV) Taxis Market,New Energy Vehicles (NEV) Taxis Market size,New Energy Vehicles (NEV) Taxis Market share,New Energy Vehicles (NEV) Taxis Market growth,New Energy Vehicles (NEV) Taxis Market trends,New Energy Vehicles (NEV) Taxis Market report,New Energy Vehicles (NEV) Taxis Market insights