header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Oleo Chemicals Market Research Report- Opportunities & Challenges With Totaal Verschillende Segments, Forecast- 2030

Jul 18, 2023 3:00 PM ET

Overzicht van de markt voor oleochemicaliën:

De wereldwijde markt voor oleochemicaliën zal naar verwachting de marktwaarde van meer dan USD 34,90 miljard in het jaar 2028 overtreffen, met een CAGR van 7,5 tijdens de prognoseperiode. Oleochemicaliën zijn chemische verbindingen die zijn afgeleid van biologische grondstoffen zoals dierlijke vetten en plantaardige oliën. Oleochemicaliën bieden hoogwaardige en duurzame alternatieven voor verschillende petrochemische producten. Nu de prijs van ruwe olie de pan uit rijst, stappen fabrikanten over van petrochemische stoffen naar oleochemische stoffen omdat plantaardige bronnen betaalbaar zijn. Oleochemicaliën worden op grote schaal gebruikt in verschillende toepassingen omdat ze geen vervuiling veroorzaken, een laag toxisch gehalte hebben en biologisch afbreekbaar zijn. Er is een enorme vraag naar oleochemicaliën vanuit tal van eindgebruikerssectoren, zoals persoonlijke verzorging, smeermiddelen, coatings, tussenproducten, zepen en detergenten, en andere.

Er zijn tal van factoren die de groei van oleochemicaliën stimuleren. Volgens het rapport van MRFR (Market Research Future) zijn deze factoren onder andere een voorliefde voor biologisch afbreekbare producten in verschillende consumententoepassingen, gunstig overheidsbeleid met betrekking tot financiële stimulansen en belastingvoordelen voor producenten van biogebaseerde chemicaliën, productinnovatie, toenemend toepassingsgebied, toenemende farmaceutische productie, groeiende autoproductie en -verkoop, toenemend verbruik van smeermiddelen, toenemend besteedbaar inkomen en snelle verstedelijking. Daarentegen wordt voorspeld dat de schaarste aan grondstoffen en de fluctuerende grondstofprijzen de groei van de markt voor oleochemicaliën zullen afremmen.

Download nu het gratis voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4914

Segmentatie:

MRFR geeft in zijn nieuwste analyse van de wereldwijde markt voor oleochemicaliën een segmentanalyse vrij die is gebaseerd op het type en de toepassing. Deze segmentatie heeft een sterke invloed op factoren die de wereldwijde markt in de komende jaren kunnen beïnvloeden.

Op basis van het type kan de markt voor oleochemicaliën worden onderverdeeld in vetzuren, vetalcoholen, methylesters, glycerol en andere. Het glycerolsegment heeft een opmerkelijke tractie en zal naar verwachting groeien tijdens de prognoseperiode.

Op basis van de toepassing omvat de markt voor oleochemicaliën tussenproducten, kunststoffen, coatings, zepen & detergenten, persoonlijke verzorging, smeermiddelen, rubber en andere. De wereldwijde markt voor zepen & detergenten is sterk. De penetratie in het segment voor persoonlijke verzorging is echter ook aanzienlijk.

Concurrentielandschap:

Een aantal bedrijven toont grote interesse in de wereldwijde markt voor oleochemicaliën. Dit kan te maken hebben met de hoge winst die deze bedrijven uit de markt kunnen halen. MRFR heeft verschillende bedrijven op een rijtje gezet en ze geprofileerd voor een betere analyse van de markt in de komende jaren. Deze bedrijven zijn Wilmar International Ltd. (Singapore), BASF SE (Duitsland), Eastman Chemical Company (VS), Procter & Gamble (VS), Evonik Industries AG (Duitsland), Cargill, Incorporated (VS), PTT Global Chemical Public Company Limited (Thailand), Godrej Industries Limited (India), Emery Oleochemicals (VS), Arizona Chemical Company, LLC (VS), en anderen.

Spreek met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4914

Regionale analyse:

Azië-Pacific (APAC), Europa, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika (MEA) zijn vijf specifieke regio’s die in het rapport over de wereldwijde markt voor oleochemicaliën worden genoemd. Het rapport bevat een gedetailleerde analyse van de wereldwijde markt die kan worden gebruikt om de demografische uitdagingen waarmee de markt wordt geconfronteerd te begrijpen.

De APAC-markt is klaar om de snelste CAGR te oogsten tijdens de voorspellingsperiode van 2022 tot 2028. Dit komt door de hoge beschikbaarheid van verschillende producten op de regionale markt. In verschillende landen in de regio, zoals China, India, Thailand en andere, zal de markt naar verwachting een goede grip hebben op hun economie. De regio zal ook hoog scoren als een van de belangrijkste exporteurs van het materiaal.

De markt in Noord-Amerika zal naar verwachting ook aanzienlijk profiteren van de regionale industriële vraag. De VS in de regio is er helemaal klaar voor om hoog te scoren door de blootstelling van het materiaal aan verschillende eindgebruikers te vergroten. De VS hadden het grootste marktaandeel en zullen dit marktaandeel tijdens de prognoseperiode met de hoogste CAGR vergroten. Europa verwacht ook een opmerkelijke marktexpansie met landen als Italië, Duitsland, Spanje, Groot-Brittannië, Frankrijk en Rusland die een belangrijke bijdrage leveren aan de regionale markt. De hoge koopkracht en uitgavencapaciteit zullen naar verwachting de marktpositie van zowel Noord-Amerika als Europa verstevigen. De Latijns-Amerikaanse markt verwacht een impuls van landen als Brazilië en Argentinië. De industriële groei in deze twee regio’s is vrij snel, waardoor de markt een flinke impuls kan krijgen.

Toegang tot rapportgegevens @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/oleo-chemicals-market-4914

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten.

Meest recente rapporten:

Markt voor decoratieve coatings https://www.marketresearchfuture.com/reports/decorative-coatings-market-5082

Glasadditieven markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/glass-additives-market-5140

Markt voor vochtwerende chemicaliën https://www.marketresearchfuture.com/reports/waterproofing-chemicals-market-4533

Vinylacetaat-emulsie polymeren markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/vinyl-acetate-emulsion-polymers-market-5291

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Oleo Chemicals Market,Oleo Chemicals Market Share,Oleo Chemicals Market Trends,Oleo Chemicals Market Report,Oleo Chemicals Market Growth