header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Olieveldchemicaliënmarkt Gedetailleerde analyse van huidige en toekomstige groeicijfers tot 2030

Jul 18, 2023 12:00 PM ET

De groei van de markt voor olieveldchemicaliën neemt de laatste jaren voortdurend toe. De stijgende vraag naar deze hoogwaardige, goed gestimuleerde chemicaliën voor olie- en gasexploratie en energieproductie (E & P) activiteiten stimuleren de groei van de markt. Deze chemicaliën scheiden het afval en het water dat vrijkomt tijdens het hydraulische breekproces en verbeteren de terugwinning en de kwaliteit van de O & G-producten. De toenemende olie-exploratie-initiatieven over de hele wereld zijn een belangrijke drijvende kracht achter de groei van de markt.

Daarnaast wordt de markt voor olieveldchemicaliën enorm gestimuleerd door de toenemende productie van ruwe olie en diepe booractiviteiten in zowel offshore als onshore olievelden. Bovendien stimuleren de toenemende uitgaven voor de ontwikkeling van olieveldchemicaliën ter verbetering van eigenschappen zoals indikking, emulgering, stabilisering en conditionering de groei van de markt. De wereldwijde markt voor olieveldchemicaliën zal tijdens de voorspellingsperiode waarschijnlijk aanzienlijke groeikansen creëren voor marktspelers.

De markt voor olieveldchemicaliën omvat een breed scala aan chemicaliën die worden gebruikt bij boor-, productie-, stimulerings- en onderhoudsactiviteiten in olie- en gasvelden. Deze chemicaliën zijn ontworpen om specifieke uitdagingen aan te pakken die zich voordoen tijdens de winning en verwerking van ruwe olie en aardgas. De markt biedt een gevarieerd assortiment producten, waaronder boorvloeistoffen, corrosieremmers, demulgatoren, aanslagremmers, biociden en oppervlakteactieve stoffen.

De markt voor olieveldchemicaliën werd in 2022 gewaardeerd op 17,02 miljard dollar en zal naar verwachting groeien van 17,89 miljard dollar in 2023 tot 29,10 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,64 tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

Download gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1755

Daarnaast wordt de groei van de markt gestimuleerd door factoren zoals de opleving van de O & G economie, de toename van boorprojecten die zijn gestart met de ontdekking van nieuwe O & G reserves in sommige regio’s en de stijgende trend van Deepwater productie. Bovendien wordt verwacht dat de hernieuwde belangstelling voor de winning van schaliegas wereldwijd een aanzienlijke impuls zal geven aan de groei van de markt voor olieveldchemicaliën.

Aan de andere kant zullen de strenge milieuregels voor de productie van olieveldchemicaliën de groei van de markt naar verwachting afremmen. Ook de verschuiving naar hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie, windenergie, biomassa, geothermische energie en waterkracht als alternatief voor fossiele brandstoffen werkt als een belangrijke tegenwind voor de groei van de markt. Desondanks zal de ontwikkeling van technologieën voor de exploratie van schaliegas de groei van de markt tijdens de evaluatieperiode ondersteunen.

Wereldwijde markt voor olieveldchemicaliën – segmenten

MRFR’s segmentatie van het rapport laat drie belangrijke dynamieken zien om het begrip te verbreden,

Naar type: Inhibitoren & Scavengers (Corrosieremmers, Paraffine Inhibitoren, Asfaltremmers, Schaalremmers, H2S Scavengers, Zuurstof Scavengers, anderen), Demulgatoren (Wrijvingsremmers, Reologie Modifiers, Biociden, Oppervlakte-actieve stoffen, Pour-Point Depressants), en anderen.

Naar toepassing: upstream (boren, bronstimulatie, productiechemicaliën, workover & voltooiing, cementering), midstream en downstream (waterinjectie, alkalische tensioactieve wateroverstroming, andere)

Per regio: Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Rest van de Wereld

NU KOPEN Rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1755

Wereldwijde markt voor olieveldchemicaliën – Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt voor olieveldchemicaliën. Het grootste deel van de markt wordt toegeschreven aan de toegenomen exploratieactiviteiten in de VS en Canada. Daarnaast zorgt de wereldwijd stijgende vraag naar energie voor een massaal verbruik van olieveldchemicaliën in de regio. Bovendien stimuleren de toenemende productie van ruwe olie en investeringen in de exploratie van schaliegas in de VS de groei van de regionale markt. In 2018 was de Noord-Amerikaanse markt voor olieveldchemicaliën goed voor meer dan 44,3% van het marktaandeel, met een waardering van USD 14,1 miljard, die tijdens de prognoseperiode naar verwachting verder zal stijgen met 5,07 AGR.

De Asia Pacific markt voor olieveldchemicaliën is een andere lucratief groeiende markt. De stijgende overheidssteun en het recente besluit om 69 inactieve O & G velden die eigendom zijn van de overheid te veilen aan particuliere bedrijven op basis van een nieuw contract voor het delen van de inkomsten, zullen naar verwachting de groei van de APAC-markt voor olieveldchemicaliën aanwakkeren, wat de toename van O & G exploratieactiviteiten zal versterken. Aangedreven door de toenemende investeringen in de O & G industrie, zal de APAC olieveldchemicaliën markt naar verwachting de snelste groei vertonen tijdens de beoordelingsperiode.

De markt voor olieveldchemicaliën in Europa zal naar verwachting een gematigde groei vertonen onder aanvoering van Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Toenemende offshore winningsactiviteiten en nieuwe olieveldontdekkingen stimuleren de groei van de regionale markt. Daarnaast zijn de verbeterende economische vooruitzichten en stijgende olieprijzen belangrijke factoren die de Europese markt voor olieveldchemicaliën zullen stimuleren.

De markt voor olieveldchemicaliën in het Midden-Oosten zal naar verwachting een aanzienlijke groei vertonen, ondanks de aanhoudende politieke instabiliteit in de GCC-landen. Daarnaast zijn er factoren zoals ongunstige geologische omstandigheden (extreme hitte/kou) die meer geavanceerde & dure olieveldchemicaliën vereisen in het O & G extractieproces die de groei van de regionale markt stimuleren.

Wereldwijde markt voor olieveldchemicaliën – Concurrentielandschap

De markt voor olieveldchemicaliën is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van veel grote spelers. De concurrentie op de markt zal naar verwachting verder toenemen doordat verschillende nieuwe spelers de markt betreden met hun geavanceerde technologieën. Dit zal de stabiliteit in de markt vervangen en de spelers aanmoedigen om strategische initiatieven te nemen zoals fusies & en overnames & om hun productiemogelijkheden uit te breiden en zo de concurrentie op de markt aan te wakkeren.

Krijg toegang tot de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/oil-field-chemicals-market-1755

Grote spelers:

Marktleiders op de wereldwijde markt voor olieveldchemicaliën zijn Baker Hughes, Schlumberger Limited (VS), GE Company LLC (VK), Royal Dutch Shell PLC (Nederland), Ideal Energy Solutions, LLC (VS), BASF SE (Duitsland), Halliburton (VS), Solvay (België), Clariant (VS), Albemarle Corporation (VS), Kemira (Finland), Stepan Company (VS), Croda International PLC (VK), Nalco Champion (VS), Huntsman International LLC (VS), The Lubrizol Corporation (VS) en Ashland (VS), onder andere.

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws:

14 december 2019 —- Asian Oilfield Services Limited (India), een toonaangevend wereldwijd olievelddienstenbedrijf, kondigde aan de Letter of Award (LOA) te hebben ontvangen voor de verwerving van 20 en 30 seismische gegevens van olieblokken gelegen in de staat Rajasthan en Gujarat in India. De totale waarde van de ontvangen LOA is meer dan Rs. 640 crores (USD 9,01,30,688). Asian Oilfield is gespecialiseerd in een geofysische reeks onshore seismische & boordiensten, waaronder acquisitie, beeldvorming en veldevaluatie.

De LOA markeert een belangrijke stap in de reis van het bedrijf naar de groei, het ontsluiten van de inherente kracht van haar gespecialiseerde vaardigheden & technische competenties in een niche gebied van het verstrekken van alle olieveld gerelateerde diensten aan exploratie & productie (E & P) bedrijven.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Oilfield Chemicals Market,Oilfield Chemicals Market Share,Oilfield Chemicals Market Analysis,Oilfield Chemicals Market Growing,Oilfield Chemicals Market 2023