header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Overspanningsbeveiliging marktgroei, trends, segment, voorspelling tot 2030

Jul 18, 2023 11:23 AM ET

Surge Arrester-marktanalyse:

De markt voor overspanningsbeveiliging zal naar verwachting 3229,96 miljoen USD waard zijn, met een CAGR van 4,2 tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030. In 2020 werd de markt gewaardeerd op USD 1,75 miljard.

Toekomstige inzichten van marktonderzoek

Wereldwijd is er een toenemende vraag naar energieopwekking, uitbreiding van het slimme netwerk, toenemende investeringen in transmissie- en distributiefaciliteiten, toenemende industrialisatie en ontwikkeling van de energie-infrastructuur. De belangrijkste drijfveren van de markt zijn de toegenomen vraag naar elektrische apparaten, het gebruik van elektrische apparaten, de toename in energieopwekking en de vervanging van bestaande energie-infrastructuur door nieuwe.

Noord-Amerika neemt het grootste deel van de wereldwijde vraag naar overspanningsbeveiligingen voor zijn rekening, aangevoerd door China, de snelst groeiende regio. Een andere reden voor groei in deze markt is de technologische vooruitgang in de sector. De toenemende focus op het verminderen van problemen met de stroomkwaliteit in geïndustrialiseerde economieën als gevolg van wijdverspreide spanningspieken en piekspanningen zal de toepassing van deze apparaten aanzienlijk verbeteren.

Het toenemende aandeel van elektriciteit in het totale industriële energieverbruik als gevolg van de economische groei & zal de penetratie van de systemen ook stimuleren.

Monsterrapport aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4298

De factor die de wereldwijde vraag naar piekstroombegrenzers afremt, is de concurrentie van de ongeorganiseerde energiesector en de installatiekosten van de begrenzers, vooral in ontwikkelingslanden. De vraag naar overspanningsbeveiligers groeit elke dag, omdat bedrijven zoals Siemens enorm werken aan toepassingsgerichte technologie om ervoor te zorgen dat het resultaat populair, betrouwbaar en veilig is.

In de locomotiefsector groeit de vraag naar overspanningsbeveiliging. Toenemende overheidsinspanningen voor elektrificatie om de toegang tot elektriciteit in landelijke gebieden te verbeteren, in combinatie met een toenemende nadruk op commerciële faciliteiten die werken onder zware weersomstandigheden met veel blikseminslag, zal de groei van de residentiële & commerciële overspanningsbeveiliging industrie stimuleren.

Covid-19 Impact op de markt van overspanningsbeveiliging

Verstoringen in de toeleveringsketen: Met de pandemie die lockdowns, beperkingen en tijdelijke sluitingen van productiefaciliteiten veroorzaakte, werden de productie en levering van overspanningsbeveiliging beïnvloed. Dit leidde tot vertragingen in projecten en langere doorlooptijden voor het verkrijgen van piekstroombegrenzers.

Daling in bouw- en infrastructuurprojecten: Veel bouwprojecten, waaronder infrastructuur voor elektriciteitstransmissie en -distributie, werden uitgesteld of uitgesteld vanwege de pandemie. Dit resulteerde in een verminderde vraag naar overspanningsbeveiligingen, vooral in regio’s die zwaar getroffen waren door het virus.

Aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4298

Segmentatie van de markt

De wereldwijde overspanningsbeveiliging markt is onderverdeeld per type in polymere & porselein.

Het polymere overspanningsbeveiliging segment leidt de markt vanwege de veelzijdigheid van het ontwerp, wat leidt tot een breed scala aan dempers met betrekking tot kortsluitgedrag, mechanische eigenschappen en kosten. per spanning is de markt onderverdeeld in laag, medium & hoog, per klasse is de markt onderverdeeld in distributie, tussenliggend & station. Als gevolg van de opkomst van smart grid-infrastructuur en een toename van de industrialisatie in ontwikkelingslanden, domineert het segment van de distributieklasse de industrie.

De markt voor distributieklassen in Azië-Pacific en Zuid-Amerika zal naar verwachting stijgen met de hoogste CAGR, met groei gericht op India, China, Brazilië en Argentinië tijdens de prognoseperiode. De wereldwijde markt voor overspanningsbeveiligingen is onderverdeeld in industriële, commerciële en residentiële toepassingen. Onder hen zal het genereren van inkomsten uit de commerciële sector naar verwachting groeien met een CAGR van ongeveer 8,50 tijdens de prognoseperiode.

Koop het Premium Surge Arrester Market Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4298

Regionale vooruitzichten

De wereldwijde overspanningsbeveiliging markt strekt zich uit over Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

In het recente verleden heeft Noord-Amerika de weg geleid voor overspanningsbeveiliging. Het bestaan van een groot aantal producenten van overspanningsbeveiliging heeft de groei van deze regionale markt aanzienlijk gestimuleerd.

Tijdens de prognoseperiode zal de Europese markt naar verwachting het grootste aandeel hebben in de wereldeconomie. De veroudering van de elektrische infrastructuur en de noodzaak om uitval van apparatuur als gevolg van herhaalde spanningspieken te verminderen, stimuleren de Europese markt.

Dynamiek van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor overspanningsbeveiliging zijn GE Oil & Gas (VS), Siemens (Duitsland), Hubbell (VS), Mitsubishi Electric (Japan), Schneider Electric (Frankrijk), CG Power (India), NGK Insulators (Japan), ABB (Zwitserland), Eaton (Ierland), Emerson Electric (VS), Legrand S.A. (Frankrijk), HAKEL spol. S r. (Tsjechië), TE Connectivity (Zwitserland), Vertiv. (VS), leviton manufacturing (VS), Lamco (India), Raycap Corporation SA (VS), enz.

Blader door de details van het rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/surge-arrester-market-4298

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Surge Arrester Market,Surge Arrester Market Size,Surge Arrester Market Share,Surge Arrester Market Scope,Surge Arrester Market Trends,Surge Arrester Market Growth