header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Solid-State Batterijmarkt Vraag, Toekomst, Analyse, Voorspelling tot 2030

Jul 18, 2023 10:48 AM ET

Solid State Battery-marktanalyse:

De Solid State Battery-markt zal naar verwachting 863,14 miljoen dollar waard zijn in 2030, met een CAGR van 28,01 tijdens de prognoseperiode.

Toekomstig marktonderzoek

Hybride auto’s maken gebruik van deze batterij. Zowel de industrie als de vraag naar elektrische auto’s groeit snel. Het International Energy Agency beweert dat de industrie voor elektrische motoren echt snel groeit.

De markt voor halfgeleiderbatterijen kende een aantal pre-pandemische en post-pandemische dalingen. COVID-19 bleek meer te zijn dan alleen een vervelende infectie. Het was buitengewoon gevaarlijk en maakte veel mensen ernstig ziek. De infectie veroorzaakte zelfs enkele dodelijke slachtoffers. De autoriteiten realiseerden zich al snel dat dit virus niet kon worden genegeerd. Als reactie hierop werden er sluitingen en inentingen uitgevoerd. Deze waren van voorbijgaande aard omdat ze weinig effect hadden. Tijdens de sluitingen en inentingen waren mensen minder mobiel. Als gevolg daarvan gebruikten ze hun auto minder vaak. De behoefte aan solid-state batterijen daalde. Als gevolg daarvan moesten sommige bedrijven hun productie verminderen of mogelijk sluiten.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8484

De industrie voor solid-state batterijen is nog steeds vrij moordend. Het feit dat er te veel bedrijven in deze sector zijn, is hier een van de oorzaken van. Het enorme potentieel van het bedrijf voor het genereren van inkomsten en winst is wat bedrijven aantrekt. In elk geval ontdekken bedrijven dat ze veel geld moeten uitgeven aan R & D om te gedijen. Natuurlijk hebben ze altijd de optie om te fuseren met, kopen van of allianties aan te gaan met andere welvarende bedrijven.

Covid-19 Impact op de markt voor Solid-State Battery

Verstoringen in de toeleveringsketen: De pandemie heeft de wereldwijde toeleveringsketens verstoord, wat heeft geleid tot tekorten aan grondstoffen en componenten die nodig zijn voor de productie van solid-state batterijen. Dit zou op zijn beurt de productie en distributie kunnen hebben belemmerd, waardoor productlanceringen en het opschalen van de productie vertraging opliepen.

Afgenomen vraag naar EV’s: Toen landen lockdowns en beperkingen invoerden, daalden de consumentenbestedingen, wat leidde tot een daling van de verkoop van elektrische voertuigen. Aangezien solid-state batterijen voornamelijk gebruikt worden in EV’s, heeft de verminderde vraag naar EV’s waarschijnlijk ook de adoptie van solid-state batterijtechnologie beïnvloed.

Rapport op maat aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8484

Marktsegmentatie:

Deze markt is onderverdeeld in drie grote groepen: type, capaciteit en toepassing.

Op basis van het type is deze onderverdeeld in draagbare accu’s, dunne-film accu’s en andere. Op basis van capaciteit is deze onderverdeeld in minder dan 20MAh, 20 tot 300 MAh, 301 tot 500MAh en meer dan 500MAh. Op basis van de toepassing is deze markt onderverdeeld in elektrische voertuigen, medische apparaten, smartcards, elektronica, draagbare apparaten en andere.

Regionale indeling:

Deze markt is onderverdeeld in vijf grote regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Zuid-Amerika, de Europese Unie en Noord-Afrika.

Koop eersteklas Solid State Battery-marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8484

Belangrijkste spelers

Cymbet Corporation (VS), STMicroelectronics N.V. (Zwitserland), Robert Bosch GmbH (Duitsland), Toyota Motor Corporation (Japan), Brightvolt Inc. (VS), Excellatron Solid State LLC (VS), Apple Inc. (VS), Planar Energy Devices Inc. (VS), Solid Power Inc. (VS), Altairnano (VS), Quantumscape Corporation (VS), Infinite Power Solution Inc. (VS).

Blader door de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/solid-state-battery-market-8484

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Solid-State Battery Market Demand,Solid-State Battery Market Trends,Solid State Battery Market,Solid State Battery Market Size,Solid State Battery Market Share,Solid State Battery Market Scope