header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Watertaxi marktgroei, reikwijdte, segmentale analyse, 2030 | Bavaria Yachtbau, Ferretti, Beneteau Group

Jul 18, 2023 4:15 PM ET

De omvang van de watertaximarkt werd geschat op $222,7 miljard in 2022. Tegen 2030 wordt verwacht dat de watertaximarkt $ 281,3 miljard waard zal zijn, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 2,7%. (2023 – 2030).

De uitbreiding van de reis- en toerismesector en de stijgende investeringen in de infrastructuur voor vervoer over water worden allemaal genoemd als redenen voor de groei van de markt. In dichtbevolkte stedelijke gebieden met watermassa’s bieden watertaxi’s een alternatieve vervoerswijze om verkeersopstoppingen te verminderen en de CO2-uitstoot te verlagen.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11939

De belangrijkste bedrijven op de watertaximarkt zijn
Bavaria Yachtbau (Duitsland)
Sunseeker International (Verenigd Koninkrijk)
Ferretti (Italië)
Azimut Benetti S.p.A. (Italië)
American Sail Inc (Verenigde Staten)
MacGregor (Finland)
Catalina Yachts (Verenigde Staten)
Beneteau Groep (Frankrijk)
Princess Cruise Lines, Ltd. (Verenigde Staten)
Brunswick (Verenigde Staten)

Groeimarkten:

Toerisme en vrije tijd: Veel steden met schilderachtige waterfronten en toeristische attracties hebben watertaxi’s geadopteerd als een populaire manier van sightseeing en vrijetijdsvervoer, wat zowel lokale bewoners als toeristen aantrekt.

Milieu: Naarmate het milieubewustzijn toenam, wonnen watertaxi’s aan populariteit als een groenere manier van transport dan wegvoertuigen.

Technologische vooruitgang: Vooruitgang in elektrische en hybride aandrijfsystemen en autonome navigatietechnologie hebben bijgedragen aan de groei van de watertaximarkt.

Overheidssteun: In sommige regio’s hebben regeringen financiële stimulansen en regelgevende ondersteuning gegeven om het gebruik van watertaxi’s als onderdeel van duurzame vervoersinitiatieven te bevorderen.

Watertaxi marktsegmentatie
Watertaxi Type Vooruitzichten
Jachten
Cruise
Veerboten
Zeilboten

Watertaxi Type Vooruitzichten
Batterij aangedreven of elektrisch
Diesel
Hybride

Markt Uitdagingen:

Infrastructuur: Het uitbreiden en onderhouden van geschikte aanlegfaciliteiten en infrastructuur voor watertaxi’s kan een uitdaging zijn, vooral in drukke stedelijke gebieden.

Concurrentie: Watertaxi’s ondervinden concurrentie van andere vormen van openbaar vervoer zoals bussen, metro’s en ride-sharing diensten, die in sommige gebieden uitgebreidere netwerken en meer gemak bieden.

Seizoensgebonden vraag: In regio’s met barre weersomstandigheden kunnen watertaxidiensten te maken krijgen met schommelingen in de vraag, wat hun financiële levensvatbaarheid kan beïnvloeden.

Veiligheid en regelgeving: Het waarborgen van de veiligheid van passagiers en de naleving van maritieme regelgeving is cruciaal voor de succesvolle exploitatie van watertaxi’s.

Markttrends:

Elektrische en hybride vaartuigen: Veel exploitanten van watertaxi’s stappen over van traditionele dieselboten naar milieuvriendelijkere elektrische of hybride aandrijfsystemen.

On-demand diensten: Sommige watertaxibedrijven gebruiken on-demand booking apps, waardoor het voor passagiers makkelijker wordt om een watertaxi aan te vragen en hun route te volgen.

Integratie met openbaar vervoer: In sommige steden zijn watertaxidiensten geïntegreerd in bestaande openbare vervoerssystemen, zodat passagiers één ticket kunnen gebruiken voor verschillende vervoerswijzen.

Luxe watertaxi’s: Sommige exploitanten bieden premium diensten aan, waaronder luxe watertaxi’s met luxe voorzieningen, gericht op klanten uit het topsegment en speciale evenementen.

Uitbreiding in opkomende markten: Watertaxidiensten breiden zich uit in ontwikkelingslanden en opkomende markten, waar veel water is en de verstedelijking toeneemt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport@

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/water-taxi-market-11939

Meest recente rapporten: –

Automotive inlaatspruitstuk Marktomvang

Koelsysteem automotor Marktgrootte

Alternatieve brandstofvoertuigen Marktgrootte

Cruzer Bike Marktgrootte

Automotive Airbag Sensor Marktgrootte

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Marktonderzoek Toekomst (Deel van Wantstats Onderzoek en Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Water Taxi Market,Water Taxi Market size,Water Taxi Market share,Water Taxi Market growth,Water Taxi Market trends,Water Taxi Market report,Water Taxi Market insights,Water Taxi Market outlook