header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Windenergie Markt Inkomstengroei, Inkomstenaandeel, Zakelijk inzicht, Prognose tot 2030

Jul 18, 2023 3:00 PM ET

Wereldwijde windenergiemarktanalyse:

Het aandeel in de wereldwijde windenergiemarkt wordt aangedreven door een zich snel ontwikkelende sector voor hernieuwbare energie met een gezonde CAGR van 12,00 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Toekomstige inzichten van marktonderzoek

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde windenergiemarkt van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 12,00 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan 262,20 miljard USD vertegenwoordigen.

De wereldwijde windenergiemarkt verwijst naar de wereldwijde industrie voor het produceren van elektriciteit uit windenergie door het gebruik van windturbines. De markt omvat de ontwikkeling, productie, installatie en het onderhoud van windenergie-installaties, evenals de aan- en verkoop van windenergieapparatuur en elektriciteit. De omvang en groei van de markt worden beïnvloed door factoren zoals overheidsbeleid, technologische vooruitgang, milieuoverwegingen en de vraag naar hernieuwbare energiebronnen.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1511

Covid-19 invloed op de windenergiemarkt

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de wereldwijde windenergiemarkt. De pandemie heeft de wereldwijde toeleveringsketen verstoord, waardoor vertragingen zijn ontstaan in de levering van windturbines, onderdelen en materialen. De pandemie heeft economische onzekerheid veroorzaakt, waardoor het voor windenergieprojecten moeilijker is om financiering te krijgen. Investeerders zijn voorzichtiger en de financieringsvoorwaarden zijn minder gunstig geworden.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde windenergiemarkt is onderverdeeld in componenten en eindgebruikers.

Op basis van de component is de markt onderverdeeld in rotorbladen, tandwielkasten, generatoren en torens.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in residentieel, commercieel en industrieel.

Rapport op maat ontvangen:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1511

Regionale analyse

De grootste regio van de wereldwijde windenergiemarkt is Azië-Pacific. China is ‘s werelds grootste markt voor windenergie, gevolgd door India, Japan en Zuid-Korea. De windenergiecapaciteit in de regio is de afgelopen jaren snel gegroeid, gedreven door overheidsbeleid dat de ontwikkeling van hernieuwbare energie ondersteunt en de noodzaak om luchtvervuiling en klimaatverandering aan te pakken.

Koop het eersteklas onderzoeksrapport over de windenergiemarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1511

Europa is ook een belangrijke markt voor windenergie, met landen als Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk aan de leiding in geïnstalleerde windcapaciteit. Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een andere belangrijke markt, met een focus op zowel onshore als offshore windenergie.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

General Electric (VS),Senvion SA (Duitsland),Wind World Limited (India),Orient Green Power Company (India),Indowind (India),DNV GL (Noorwegen),Siemens Gamesa Renewable Energy SA (Spanje),Goldwind (China),Bergey Wind Power (VS).

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/wind-power-market-1511

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Wind Power Market,Wind Power Market Size,Wind Power Market Scope,Wind Power Market Share,Wind Power Market Trends,Wind Power Market Demand