header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zakelijke inzichten in de batterijrecyclingmarkt, inkomstengroei, reikwijdte, aandeel, prognose voor 2030

Jul 18, 2023 3:17 PM ET

Analyse van de batterijrecyclingmarkt:

De batterijrecyclingmarkt wordt gedreven door een zich snel ontwikkelend energiesegment met een gezonde CAGR van ~5,4 ijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Toekomstige inzichten van marktonderzoek

Volgens de analyse van MRFR zal de batterijrecyclingmarkt naar verwachting een CAGR van ~5,4 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 34.771,2 miljoen in 2030.

De batterijrecyclingmarkt verwijst naar de industrie die zich bezighoudt met het inzamelen, verwerken en hergebruiken van gebruikte of afgedankte batterijen. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar duurzame praktijken, in combinatie met de toenemende bezorgdheid over het milieu in verband met de verwijdering van batterijen. Het proces van batterijrecycling omvat het terugwinnen van waardevolle materialen, zoals metalen, uit gebruikte batterijen, die vervolgens opnieuw kunnen worden gebruikt bij de productie van nieuwe batterijen. Verwacht wordt dat de batterijrecyclingmarkt de komende jaren zal blijven groeien naarmate overheden en industrieën zich richten op het verminderen van afval en het bevorderen van duurzame praktijken.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10020

Covid-19 impact op de batterijrecyclingmarkt

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de batterijrecyclingmarkt. De pandemie heeft geleid tot een stijging van de vraag naar elektrische voertuigen en energieopslagsystemen, wat de vraag naar batterijen heeft gestimuleerd. Als gevolg hiervan is de batterijrecyclingmarkt gegroeid, omdat er meer batterijen worden geproduceerd en weggegooid.

De pandemie heeft de toeleveringsketens en logistiek van de batterijrecyclingindustrie verstoord. De afsluitingen en vervoersbeperkingen hebben de inzameling en het transport van gebruikte batterijen vertraagd, wat het recyclingproces heeft beïnvloed.

Segmentatie van de markt

De batterijrecyclingmarkt is onderverdeeld in chemie en toepassing.

Op basis van de chemische samenstelling is de batterijrecyclingmarkt onderverdeeld in loodzuur, nikkel en lithium.

Rapport op maat aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10020

Op basis van de toepassing is de batterijrecyclingmarkt onderverdeeld in transport, consumentenelektronica en industrie.

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific is momenteel de grootste markt voor batterijrecycling. De regio herbergt enkele van de grootste en snelst groeiende economieën ter wereld, waaronder China, Japan, Zuid-Korea en India. Deze landen zijn grote consumenten van batterijen, met name in de auto- en elektronicasector, en genereren grote hoeveelheden gebruikte batterijen.

Koop het eersteklas onderzoeksrapport over de batterijrecyclingmarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10020

De regio Azië-Pacific heeft ook aanzienlijk geïnvesteerd in de ontwikkeling van de batterijrecyclingindustrie om de afhankelijkheid van de invoer van kritieke metalen te verminderen en duurzame praktijken te bevorderen. Regeringen in de regio hebben regelgeving en beleid geïmplementeerd om de groei van de batterijrecyclingmarkt te ondersteunen, waaronder stimuleringsmaatregelen voor recyclingbedrijven en eisen voor een verantwoorde verwijdering van batterijen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

Call2Recylce Inc (VS), Exide Technologies (VS), Battery Solutions LLC (VS), Umicore (België), Exide Industries Ltd (India), Aqua Metals Inc (VS), Enersys (VS), Johnson Controls International plc (VS), Retriev Technologies Inc (VS), Gravita India Ltd (India), Ecobat Logistics (VS).

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/battery-recycling-market-10020

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Battery Recycling Market,Battery Recycling Market Size,Battery Recycling Market Scope,Battery Recycling Market Share,Battery Recycling Market Trends,Battery Recycling Market Demand