header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zig-bee automatiseringsmarkt ter waarde van USD 46,3 miljard, groeit met 12,6 AGR tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 18, 2023 10:00 PM ET

Overzicht:

De markt voor Zigbee-automatisering zal tegen 2030 naar verwachting 46,3 miljard USD groeien met een CAGR van 12,6 tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar slimme huisautomatisering, groeiende populariteit van IoT-apparaten en toenemende overheidsinitiatieven om slimme steden te promoten. Zigbee is een draadloos communicatieprotocol dat wordt gebruikt om apparaten met een laag vermogen te verbinden in een mesh-netwerk. Het is een populaire keuze voor slimme huisautomatisering omdat het goedkoop, betrouwbaar en veilig is. Zigbee apparaten kunnen gebruikt worden om een verscheidenheid aan huishoudelijke apparaten te bedienen, waaronder verlichting, thermostaten, sloten en beveiligingssystemen.

De stijgende vraag naar slimme domotica is een van de belangrijkste factoren die de groei van de zigbee automatiseringsmarkt stimuleren. Met slimme domotica kunnen gebruikers hun huishoudelijke apparaten op afstand bedienen, wat energie kan besparen en het gebruiksgemak kan verbeteren. De groeiende populariteit van IoT-apparaten is ook een drijvende kracht achter de groei van de markt. IoT-apparaten, zoals slimme sensoren en wearables, kunnen worden aangesloten op het zigbee-netwerk om gegevens te verzamelen en apparaten te bedienen. Overheidsinitiatieven om slimme steden te promoten dragen ook bij aan de groei van de markt. Slimme steden maken gebruik van IoT en andere technologieën om de efficiëntie van de stedelijke infrastructuur te verbeteren. Zigbee is een belangrijke technologie voor slimme steden, omdat het kan worden gebruikt om een groot aantal apparaten in een mesh-netwerk met elkaar te verbinden.

Klik hier om een uitgebreid rapport te ontvangen op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4424

belangrijkste spelers:

  • Intel Corporation
  • Qualcomm Incorporated
  • Atmel Corp.
  • Texas Instruments
  • NXP Halfgeleider N.V
  • STMicro-elektronica N.V
  • MediaTek Inc.
  • Cypress Halfgeleider Corporation
  • EnOcean Gmbh
  • NEXCOM International Co. Ltd.

Deze bedrijven ontwikkelen nieuwe zigbee-producten en -oplossingen om te voldoen aan de groeiende vraag naar slimme huisautomatisering.

Segmentatie:

De zigbee automatiseringsmarkt wordt gesegmenteerd per product, toepassing en regio. Per product wordt de markt gesegmenteerd in zigbee domotica, zigbee light link, zigbee smart energy en andere. Het segment zigbee domotica is het grootste segment van de markt en zal naar verwachting blijven groeien tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de toenemende vraag naar slimme domotica-oplossingen.

Naar toepassing is de markt onderverdeeld in smart home, industriële automatisering, gezondheidszorg en andere. Het smart home-segment is het grootste segment van de markt en zal naar verwachting blijven groeien tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de toenemende vraag naar slimme domotica-oplossingen.

Per regio is de markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika. Noord-Amerika is de grootste markt voor zigbee automatisering en zal naar verwachting blijven groeien tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de vroege toepassing van IoT-technologieën in de regio.

De zigbee automatiseringsmarkt wordt geconfronteerd met een aantal uitdagingen, zoals het gebrek aan bewustzijn over zigbee technologie en de hoge kosten van zigbee apparaten. Er wordt echter verwacht dat de markt de komende jaren zal groeien naarmate de vraag naar slimme huisautomatisering en IoT-apparaten toeneemt.

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4424

Dynamische markt:

De wereldwijde ZigBee Home Automation industrie is een van de potentiële groeimarkten wereldwijd, met een toenemend aantal bedrijven die hun investeringen uitbreiden. Het bijgewerkte onderzoek naar de wereldwijde ZigBee Home Automation industrie presenteert het huidige scenario en de toekomstige marktvraag van ZigBee Home Automation tegen 2030.
De belangrijkste marktdynamiek van ZigBee Home Automation, met inbegrip van drijvende factoren, belangrijke kwesties waarmee de ZigBee Home Automation-industrie wordt geconfronteerd, strategische analyse, de impact van macro-economische factoren op de groeivoorspellingen van de ZigBee Home Automation-industrie, porter’s five forces-analyse en andere factoren zijn in detail opgenomen in het onderzoek.

Verkrijg de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/zig-bee-automation-market-4424

Regionale analyse:

  • Noord-Amerika is de grootste markt voor zigbee automatisering en zal naar verwachting blijven groeien tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de vroege toepassing van IoT-technologieën in de regio. De Verenigde Staten is de grootste markt voor zigbee automatisering in Noord-Amerika, gevolgd door Canada.
  • Europa is de tweede grootste markt voor zigbee-automatisering en zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de prognoseperiode. De toenemende vraag naar slimme huisautomatisering in de regio stimuleert de groei van de markt. Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk zijn de leidende markten voor zigbee automatisering in Europa.
  • Azië-Pacific is de snelst groeiende markt voor zigbee automatisering. De toenemende vraag naar slimme huisautomatisering en IoT-apparaten in de regio stimuleert de groei van de markt. China, India en Japan zijn de leidende markten voor zigbee automatisering in Azië-Pacific.
  • Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika zijn de kleinere markten voor zigbee automatisering, maar zullen naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de prognoseperiode. De toenemende vraag naar slimme huisautomatisering en IoT-apparaten in deze regio’s is de drijvende kracht achter de groei van de markt.

Gerelateerde rapporten:

Digital Multimeter Market Research Report- Wereldwijde voorspelling 2032

Gevirtualiseerde Evolved Packet Core-marktonderzoeksrapport- Voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overkwantumcryptografie – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor Managed Print Services – vooruitzichten tot 2030

Marktonderzoeksrapport over databasemanagementsystemen (DBMS) – Wereldwijde prognose 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Zig-bee Automation Market,Zig-bee Automation Market Share,Zig-bee Automation Market Trends,Zig-bee Automation Market Insights,Zig-bee Automation Market Growth,Zig-bee Automation Market Size,Zig-bee Automation Market Demand,Zig-bee Automation Market Report