header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zilvermarkt, toekomstige vooruitzichten, analyse en prognose 20222030

Jul 18, 2023 1:02 PM ET

Volgens het onderzoeksrapport van MRFR zal de zilvermarkt een gezonde CAGR van ongeveer 9,83 laten zien in de beoordelingsperiode die eindigt in 2030. Er is een constante en gezonde groei geweest in de zilvermarkt sinds de productiedag als gevolg van het constante gebruik en de productie van zilver, niet alleen als sieraad maar ook als vat en voor andere consumptie.

MARKTSEGMENTATIE

Als we kijken naar de laatste onderzoeksanalyse, kan de zilverindustrie worden onderverdeeld op basis van type en toepassingen. Van alle segmenten van deze markt zal het investeringssegment getuige zijn van een enorme groei tijdens de prognoseperiode. De meeste mensen over de hele wereld vinden verschillende manieren om hun geld te investeren en zilver is al enkele decennia een trend op het gebied van investeringen, of het nu in de vorm van aandelen op de aandelenmarkt is, of in de vorm van cryptocurrency, of in de vorm van sieraden.

Als we naar deze industrie kijken, dan is deze op basis van type gecategoriseerd in fijn zilver, Duits zilver, Britannia zilver, Russisch zilver, Mexicaans zilver, geoxideerd zilver, muntzilver, sterling zilver en anderen.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8002

Op basis van de toepassing is het onderverdeeld in waterbehandeling, cosmetica, persoonlijke verzorging, kleding en textiel, voedsel en drank, farmaceutische producten, elektrische en elektronische apparatuur, investeringen, sieraden, industrieel zilverwerk, enz.

REGIONALE ANALYSE

Als we kijken naar het marktaandeel van zilver en andere details, dan zien we dat deze industrie opmerkelijk actief is in vijf grote regio’s in de wereld: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. Tijdens de prognoseperiode zal de Latijns-Amerikaanse regio deze markt domineren vanwege de aanwezigheid van enorme zilvermijnen in het toonaangevende land Mexico. Het aanbod van zilvermijnen in landen als Mexico en Peru is respectievelijk ongeveer 6.116 ton en 4508 ton. Ook zal de Noord-Amerikaanse regio de op een na grootste markt zijn vanwege de toename in mijnbouwactiviteiten in lood-, goud- en zinkmijnen in deze regio.

Op basis van de gegevens uit de analyse van de zilverindustrie zijn de prominente spelers op deze markt Hecla Mining Company (VS), First Majestic (Canada), Volcan (Peru), PAN AMERICAN SILVER (Canada), Polymetal International plc. (Rusland), Glencore (Zwitserland), Fresnillo plc. (Mexico), Asahi Refining (VS), KGHM (Polen), Newmont Goldcorp (Canada), Minas Buenaventura SAA (Peru), Hochschild Mining plc. (VK), Volcan (Peru) en ENDEAVOUR SILVER (Canada).

Praat met onze analisten @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8002

INDUSTRIE NIEUWS

De laatste jaren stijgt de vraag naar zilver in een zeer hoog tempo, omdat het wordt beschouwd als een goedkoop alternatief voor goud en zijn toepassing vindt in bijna elke industrie. Net als andere edelmetalen heeft zilver ook eigenschappen als glans en zeldzaamheid, waardoor het wordt gebruikt bij de productie van sieraden. Volgens de grafieken van de aandelenmarkten. Zilver wordt beschouwd als een van de meest waardevolle dingen om in te investeren omdat zilver het enige metaal is dat zijn toepassing vindt, zelfs in tandheelkundige gereedschappen zoals zilverwerk, optiek en spiegels. In plaats van een legering van koper, aluminium of messing wordt zilver ook gebruikt in de meeste industriële en elektronische producten zoals katalysatoren, batterijen met hoge capaciteit, fotovoltaïsche cellen en supercondensatoren.

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8002

Gerelateerde rapporten @

  1. Metaalvezelmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-fiber-market-2629
  2. Microcellulaire kunststoffen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/microcellular-plastics-market-5579
  3. Kindveilige verpakkingsmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/child-resistance-packaging-market-3867

Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013United States of AmericaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Silver Market size,Silver Market trends,Silver Market share,Silver Market reports