header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor de bouw van datacenters zal tegen 2030 58,33 miljard dollar bereiken met een AGR van 9,2 – Market Research Future (MRFR)

Jul 19, 2023 3:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de omvang van de markt voor de bouw van datacenters naar verwachting toenemen van 28,81 miljard USD in 2022 tot 58,33 miljard USD in 2030, met een groei van 9,2 ompound annual growth rate (CAGR) in de projectieperiode (2022 – 2030). De markt wordt voornamelijk gedreven door de stijgende vraag naar gegevensverwerking en -opslag. De behoefte aan gegevensopslag is gegroeid als gevolg van de verspreiding van digitale informatie en de ontwikkeling van cloud computing, big data analytics en Internet of Things (IoT)-toepassingen. De vraag naar data-infrastructuur wordt ondersteund door datacenters, die als basis dienen voor de opslag en verwerking van enorme hoeveelheden gegevens.

Servers, opslag, netwerken en koeling vormen de verdere marktsegmenten binnen de IT-infrastructuursector. Gedurende de verwachte periode zal de serversector naar verwachting de markt domineren. De markt in deze sector groeit als gevolg van de toenemende vraag naar servers om gegevens te verwerken en op te slaan.

Klik hier om het beste rapport te krijgen op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5809

Synopsis van de markt:

Het proces van het plannen, bouwen en onderhouden van fysieke infrastructuren voor gegevensopslag, -verwerking en -beheer wordt datacenterbouw genoemd. Dit omvat alles, van bescheiden datacenters en serverruimtes tot enorme hyper-scale faciliteiten. De opkomst van cloud-gebaseerde diensten, de stijgende behoefte aan gegevensverwerking en -opslag en de toenemende investeringen van de publieke en private sector in datacenters zijn enkele van de factoren die de wereldwijde markt voor de bouw van datacenters stimuleren.

Concurrentielandschap van de markt:

De welvarende bedrijven in de sector voor de bouw van datacenters zijn onder andere.

  • AECOM
  • Arup Groep
  • Corgan Associates Inc.
  • DPR Bouw
  • Gensler
  • HDR-architectuur
  • Turner Bouw
  • Syska Hennessy
  • Hoffman Bouwbedrijf

Koop dit rapport (122 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5809

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

De stijgende vraag naar gegevensverwerking en opslagcapaciteit is een van de belangrijkste factoren die de markt voor de bouw van datacenters stimuleert. Er is vraag naar betrouwbare en schaalbare oplossingen voor gegevensopslag vanwege de exponentiële groei van gegevens, die wordt gestimuleerd door de toepassing van nieuwe technologieën zoals het Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML). Als gevolg hiervan is de bouw van datacenters drastisch toegenomen, vooral in delen van de wereld zoals Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

Beperkingen van de markt:

De hoge kosten voor de bouw en exploitatie van datacenters is een van de belangrijkste obstakels. De bouw van een datacenter vereist een aanzienlijke investering vooraf en de operationele kosten kunnen aanzienlijk zijn vanwege zaken als energieverbruik, koelbehoeften en onderhoud. Het bouwproces kan ook ingewikkeld en tijdrovend zijn omdat er een aantal partijen bij betrokken zijn, waaronder architecten, aannemers en leveranciers van apparatuur. Deze elementen kunnen vertragingen en kostenoverschrijdingen veroorzaken, wat de expansie van de markt kan belemmeren.

COVID 19 Analyse:

De COVID-19 epidemie heeft een tegenstrijdig effect gehad op de markt voor het bouwen van datacenters. Aan de ene kant heeft de epidemie de behoefte aan cloudcomputing en gegevensopslag vergroot omdat meer mensen thuis werken en studeren. Aan de andere kant heeft de pandemie de vraag naar datacenterdiensten doen afnemen. Als gevolg daarvan is het aantal investeringen en bouwinitiatieven voor datacenters toegenomen. Aan de andere kant heeft de epidemie door lockdowns en andere sociale isolatiemaatregelen ook geleid tot verstoringen in de toeleveringsketen, personeelstekorten en vertragingen in bouwprojecten. Hierdoor zijn de kosten gestegen, wat het tempo van de bouwprojecten voor datacenters heeft vertraagd.

Krijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-center-construction-market-5809

Marktsegmentatie:

  • Naar ontwerptype – De ontwerptypes in de markt omvatten algemene bouw, elektrische bouw en mechanische bouw.
  • Naar niveautype – Per niveautype omvat het segment niveautype 1, niveautype 2, niveautype 3 en niveautype 4.
  • Perbedrijfstak – Per bedrijfstak, omvat het segment BFSI, Gezondheidszorg, IT & Telecommunicatie, Media & Entertainment, Olie & Energie, Publieke Sector, en Anderen

Regionaal inzicht:

De markt voor het bouwen van datacenters groeit in Noord-Amerika, vooral door de stijgende populariteit van cloud-gebaseerde diensten en big data analytics. De industrie op dit gebied wordt ook gedreven door de wens naar high-density datacenters met lage latency en snelle connectiviteit. Colocatie datacenters, die betaalbare alternatieven bieden voor bedrijven die het zich niet kunnen veroorloven om hun eigen datacenters te ontwikkelen en te beheren, zijn ook een belangrijke marktstimulator in Europa. De vraag naar datacenters in dit gebied wordt ook gestimuleerd door de uitbreiding van de e-commerce-industrie en het toenemende gebruik van mobiele apparaten en IoT.

Daarnaast wordt de markt in de regio Azië-Pacific gestimuleerd door het toenemende gebruik van cloud-gebaseerde diensten, big data analytics en IoT. Enkele van de grootste en snelst groeiende economieën ter wereld bevinden zich in dit gebied en het internetgebruik en de digitalisering nemen er snel toe. Het toenemende gebruik van 5G-technologie en de uitbreiding van e-commerce in deze regio dragen beide bij aan de vraag naar datacenters.

Belangrijkste rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Data Centre Construction Market Share,ata Center Construction Market Trends,Data Center Construction Market,Data Center Construction Market Size