header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektrische fietsen: omvang, aandeel, groei, trends en toekomstverwachting voor de industrie

Jul 19, 2023 3:33 PM ET

Inzicht in de markt voor elektrische fietsen:

Volgens deanalyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor elektrische fietsen naar verwachting een CAGR van ~ 10,17 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 55,58 miljard in 2030. De wereldwijde elektrische fietsen markt verwijst naar de industrie van elektrische fietsen, dat zijn fietsen die zijn uitgerust met een elektrische motor, batterij en controller.

Deze fietsen kunnen worden gebruikt voor transport, vrije tijd of sport en worden steeds populairder als groener alternatief voor traditionele benzinevoertuigen. De markt wordt beïnvloed door factoren zoals overheidsvoorschriften, consumentenvoorkeuren en technologische vooruitgang. De markt zal naar verwachting blijven groeien naarmate meer mensen kiezen voor milieuvriendelijke manieren van transport en naarmate de technologie voor elektrische fietsen blijft verbeteren.

Download gratis een PDF-brochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/4186

Regionale analyse

Azië-Pacific is momenteel de grootste regio in de wereldwijde markt voor elektrische fietsen, zowel in termen van productie als consumptie. China is de grootste markt voor elektrische fietsen ter wereld en neemt het grootste deel van de wereldwijde verkoop voor zijn rekening. Het land heeft een grote en groeiende middenklasse die steeds meer geïnteresseerd is in milieuvriendelijke vervoersmiddelen. Daarnaast promoot de Chinese overheid actief elektrische fietsen als een manier om luchtvervuiling en opstoppingen in stedelijke gebieden te verminderen.

Andere landen in de regio Azië-Pacific, zoals Japan, Zuid-Korea en Taiwan, hebben ook belangrijke markten voor elektrische fietsen. Deze landen hebben een goed ontwikkelde fietscultuur en -infrastructuur en kiezen steeds vaker voor e-bikes als een levensvatbare vervoersoptie.

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor elektrische fietsen is onderverdeeld in type en technologie.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in elektrische fietsen, Power on Demand en trapondersteuning met Power on Demand.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in naafmotoren en motoren met middenaandrijving.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Giant Manufacturing Co. Ltd. (Taiwan)
  • Derby Fiets
  • Easy Motion (VS)
  • Accell Group N.V. (Nederland)
  • Yamaha Motor Corporation (Japan)
  • Merida Industry Co. Ltd. (China).
  • Moustache Bikes Bike (VS)


Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport@

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/electric-bicycles-market-4186

Toonaangevende rapporten: –

https:// www.linkedin.com/pulse/driving-comfort-analyzing-global-automotive-air-suspension-walia/?trackingId=Zz5LJUsxTUOwR6Qrypbumw==

https:// www.linkedin.com/pulse/driving-future-performance-analyzing-global-motorsport-radhika-walia/?trackingId=Zz5LJUsxTUOwR6Qrypbumw==

https:// www.linkedin.com/pulse/rolling-resistance-tires-market-reducing-fuel-carbon-emissions-walia/?trackingId=Zz5LJUsxTUOwR6Qrypbumw==

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Marktonderzoek Toekomst (Deel van Wantstats Onderzoek en Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Bicycles Market,Electric Bicycles Market size,Electric Bicycles Market share,Electric Bicycles Market growth,Electric Bicycles Market trends,Electric Bicycles Market report,Electric Bicycles Market insights