header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kunstmatige intelligentie in het onderwijs zal naar verwachting 23,82 miljard USD groeien met een CAGR van 38 tot 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 19, 2023 9:00 PM ET

Overzicht:

De wereldwijde markt voor AI in het onderwijs zal naar verwachting groeien van 2,5 miljard USD in 2022 tot 23,82 miljard USD in 2030, met een CAGR van 38,00 tijdens de prognoseperiode 2023 – 2030. De groei van de markt wordt gedreven door een aantal factoren, waaronder de toenemende vraag naar gepersonaliseerd leren, de groeiende adoptie van online onderwijs en de stijgende behoefte aan verbeterde beoordelingsmethoden.

Daarnaast kan AI worden gebruikt om academische resultaten te verbeteren door studenten real-time feedback te geven, gebieden te identificeren waar ze extra ondersteuning nodig hebben en ze te helpen moeilijke concepten onder de knie te krijgen. AI kan ook worden gebruikt om interessantere leerervaringen voor studenten te creëren door gebruik te maken van gamification en andere interactieve technieken.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor AI in het onderwijs zijn onder andere

  • IBM Corporation
  • Microsoft
  • Google
  • Cognizant
  • Pearson
  • Bridge-U
  • DreamBox Leren
  • Fishtree
  • Jellynote
  • Jenzabar

Deze spelers richten zich op het ontwikkelen van innovatieve AI-oplossingen om te voldoen aan de groeiende vraag naar gepersonaliseerd leren, betere academische resultaten en boeiende leerervaringen.

Klik hier voor het Premiumrapport

Omvang van het rapport – Kunstmatige intelligentie in de onderwijsmarkt:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2030

USD 23,82 miljard

CAGR tijdens 2023-2030

38%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2030

Segmentatie:

De markt voor AI in het onderwijs is gesegmenteerd naar toepassing, technologie, implementatietype, component en regio.

Per toepassing is de markt onderverdeeld in content delivery systemen, beoordeling en evaluatie, leermanagementsystemen en overige. Het segment content delivery systemen zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode. Dit komt door het toenemende gebruik van AI-gestuurde chatbots en virtuele assistenten om educatieve content aan studenten te leveren.

Op basis van technologie wordt de markt onderverdeeld in machine learning, natuurlijke taalverwerking en andere. Het segment machinaal leren zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode. Dit komt door het toenemende gebruik van algoritmen voor machinaal leren om het leren te personaliseren, de voortgang van studenten te volgen en real-time feedback te geven.

Op basis van het type implementatie wordt de markt onderverdeeld in on-cloud en on-premise. Het on-cloud segment zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de toenemende adoptie van cloud-gebaseerde leeroplossingen door onderwijsinstellingen.

Per component is de markt onderverdeeld in software en diensten. Het softwaresegment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de toenemende vraag naar AI-gestuurde leeroplossingen die gebruikt kunnen worden door onderwijsinstellingen.

Per regio is de markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de vroege toepassing van AI-technologieën in de regio.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Voordelen van AI in het onderwijs:

Het gebruik van AI in het onderwijs heeft een aantal voordelen. Enkele van de meest voorkomende voordelen zijn

  • Verbeterde leerresultaten: AI kan helpen om de leerresultaten van studenten te verbeteren door gepersonaliseerd leren, adaptieve beoordelingen en virtuele docenten aan te bieden.
  • Verhoogde betrokkenheid: AI kan de betrokkenheid van studenten vergroten door het leerproces te gamificeren en interactiever te maken.
  • Lagere kosten: AI kan helpen de kosten te verlagen door taken te automatiseren die momenteel door docenten worden uitgevoerd.
  • Verbeterde besluitvorming: AI kan helpen om de besluitvorming te verbeteren door inzicht te geven in de leergegevens van studenten.

Uitdagingen van AI in het onderwijs:

Er zijn ook enkele uitdagingen verbonden aan het gebruik van AI in het onderwijs. Enkele van de meest voorkomende uitdagingen zijn

  • Privacy van gegevens: Er zijn zorgen over de privacy van leerlinggegevens die door AI-systemen worden verzameld.
  • Vooringenomenheid: Het risico bestaat dat AI-systemen vooringenomen zijn, wat kan leiden tot een oneerlijke behandeling van studenten.
  • Kosten: AI-systemen kunnen duur zijn om te ontwikkelen en te implementeren.
  • Acceptatie: Er is enige weerstand tegen het gebruik van AI in het onderwijs, omdat sommige mensen denken dat het leraren kan vervangen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) Kunstmatige intelligentie in deonderwijsmarkt-https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-intelligence-education-market-6365

Belangrijkste drijfveren van de markt

  • Toenemende vraag naar gepersonaliseerd leren: AI-gestuurde technologieën kunnen worden gebruikt om het leren te personaliseren door elke leerling de inhoud en instructie te geven die ze nodig hebben om te slagen. Dit in tegenstelling tot traditionele onderwijsmethoden, die vaak een one-size-fits-all aanpak kennen.
  • Behoefte om de betrokkenheid van studenten te verbeteren: AI-gebaseerde technologieën kunnen worden gebruikt om de betrokkenheid van studenten te verbeteren door leren interactiever en boeiender te maken. Zo kunnen AI-gestuurde chatbots vragen van studenten in realtime beantwoorden en AI-gestuurde games kunnen studenten helpen om nieuwe concepten op een leuke en boeiende manier te leren.
  • Toenemend gebruik van online onderwijs: De COVID-19 pandemie heeft het gebruik van online onderwijs versneld. AI-gebaseerde technologieën kunnen worden gebruikt om de online leerervaring te verbeteren door studenten gepersonaliseerde instructie, real-time feedback en toegang tot een breder scala aan bronnen te bieden.

Gerelateerde rapporten:

IoT in Automobile Market zal naar verwachting 286,8 miljard USD bereiken tegen 2030 met 25,5 ÊGR in 2030

Quantum cryptografie markt zal naar verwachting 126,541 miljard USD bereiken tegen 2032 met 41,40 AGR tegen 2032

De markt voor real-time betalingen zal tegen 2032 naar verwachting 114,94 miljard USD bereiken, met 37,6 AGR tegen 2032

De Cyberverzekeringsmarkt zal naar verwachting 68,35824012 miljard USD bereiken in 2032 met 26,57 AGR in 2032

Artificial Industrial in Manufacturing Market zal naar verwachting USD 24,3 miljard bereiken in 2030 met 46,20 AGR in 2030.

Regionale analyse

Noord-Amerika is de leidende markt voor AI in het onderwijs, gevolgd door Europa en Azië-Pacific. De hoge adoptie van AI-technologieën in de onderwijssector in deze regio’s is de drijvende kracht achter de groei van de markt.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Artificial Intelligence in Education Market,Artificial Intelligence in Education Market Share,Artificial Intelligence in Education Market Trends,Artificial Intelligence in Education Market Growth,Artificial Intelligence in Education Market Insights,Artificial Intelligence in Education Market Size